February 12Feb 12 6 minutes ago, Midžeta said:Meni je ovo sto pisete sve otkorvenje, nisam znala nista na ove teme, dosla sam na pojilo sto kaze ValkIt takes one to know one!
February 12Feb 12 20 minutes ago, destiny said:@duda evo da pripomognemo, da ne komplikujemo previse:10 step skin routine10 koraka o maj gad da li da ustanem ili da odustanem
February 12Feb 12 10 koraka dajte ljudi, tj žene. Da dam chat gptiju za neki dajdžest na 3, 4 max, jedino tako.
February 12Feb 12 Ranije sam divergirala (to kad pun novčanik), sad konvergiram ---> all in one: puder+krema+prajmerNamažem kad krenem napolje i malo rumenila. To kao da eliminišem previše dnevnih koraka u bilo čemu
February 12Feb 12 2 minutes ago, Pixisis said:10 koraka dajte ljudi, tj žene. Da dam chat gptiju za neki dajdžest na 3, 4 max, jedino tako.A ne zezaj da nisi skontala da se zezam?Htela dudu dodatno da zbunim, nakon onog pilinga 😀
February 12Feb 12 Budite dobre, nemojte me ogovarati dok nisam tu!Odoh, zumba i body balance se nece sami odraditi! 😮💨
February 12Feb 12 7 minutes ago, Pixisis said:Nisam ni kliknula, priznajem 🫣Klikni pa nam saberi koliko je tih koreanskih koraka u jedinici valute $U spojler, naravno, da prilegnemo prvo.
February 12Feb 12 3 minutes ago, Boksi said:Ja sam, naravno, kliknula i krenula da analiziram.Isto.I gledala cene, šta je rasprodato i na kom koraku će se Duda rasplakati i oterati nas sve do vraga.(Nikad više od 3 koraka, časna pionirska, od čega je 1 korak umivanje).
February 12Feb 12 16 minutes ago, destiny said:Odoh, zumba i body balance se nece sami odraditi! 😮💨Prde!