June 14Jun 14 9 hours ago, Klara said:Nema, nema, nego sam zapamtila da je ranije imao prijatan miris, a sad ga ne osećam.E, tek nakon što sam dm-u poslala mejl sa pitanjem, ja sam se setila da je meni još uvek delimično zapušen nos.Posle si ih sigurno zvala, da kažeš: Izvinite na zmetnji, jož mi je delimidžno zabužen noz.Kad smo kod mirisa, ja sam na poklon, iz daleke, kapitalističke Amerike, dobio ovaj fensi čvrsti šamponIma u sebi ulje jojobe i kinou, ali kunem se da meni miriše na koka-kolu.
June 15Jun 15 On 14. 6. 2026. at 10:10, Boksi said:@Valk šta bi sa kolagenom?Kojim kolagenom?Pijem onaj WellBe što ima ukus kao šumsko voće, smlatila jednu kesu i teram drugu (ali nisam redovna, priznajem)
June 15Jun 15 14 minutes ago, Valk said:Kojim kolagenom?Pijem onaj WellBe što ima ukus kao šumsko voće, smlatila jednu kesu i teram drugu (ali nisam redovna, priznajem)E taj!
June 15Jun 15 Zene, majke, kraljice™, ako neko ima problem, mislim "problem" sa podocnjacima kao ja (nekad fakat izgledam kao da treba da break the silence on domestic violence)https://vzklaboratory.com/sr/nasi-proizvodi/linije-proizvoda/niacinamide/vzk-niacinamid-antirid-15ml/ Edited June 15Jun 15 by Midžeta
June 15Jun 15 4 minutes ago, Midžeta said:Zene, majke, kraljice™, ako neko ima problem, mislim "problem m" sa podocnjacima kao ja (nekad fakat izgledam kao da treba da break the silence on domestic violence)https://vzklaboratory.com/sr/nasi-proizvodi/linije-proizvoda/niacinamide/vzk-niacinamid-antirid-15mlSta ti se desi kad to stavis?
June 15Jun 15 Pa nista specijalno, ali kad mazem to ublaze mi se podocnjaci, sto je posebno super sad kad je ovako vruce, jer nemam snage da se sminkam i stavljam korektor i takoto, pa ovo dodje super alternativa
June 16Jun 16 16 hours ago, Valk said:Kojim kolagenom?Pijem onaj WellBe što ima ukus kao šumsko voće, smlatila jednu kesu i teram drugu (ali nisam redovna, priznajem)Iskaču mi stalno reklame za taj WellBe i jedna kao ‘kako se osećam kad znam da izgledam 5 godina mladje’ i ovo
June 16Jun 16 12 minutes ago, Boksi said:Iskaču mi stalno reklame za taj WellBe i jedna kao ‘kako se osećam kad znam da izgledam 5 godina mladje’ i ovoIskaču i meni a kupila sam i pokušavam da zaustavim to smaranje (starenje?) ali ne uspevam.Inače sam bila kod dermatologa pre neki dan, proveravala mladeže i radila opšti pregled kože. Mladeži svi okej, za neka dva što su me plašila jer povremeno svrbuckaju se ispostavilo da uopšte nisu mladeži već keratoze u nastanku. Do novembra ne treba da ih diram, ne radi se ništa preko leta sa kožom.Imam početnu melazmu na licu, preporučene mi neke kao kreme ali ništa bez faktora 50 na licu i velikih šešira (brt) tako da sam se malo sjadila zbog toga što nije lako rešiva stvar. Ah well, sve ide u rok službe. Bar sam sa borama na Vi, imam samo jednu uspravnu mrštalicu između obrva, nju mislim da mi botoks ne bi rešio tako da sam je prihvatila kao deo šarma.
June 16Jun 16 @Valk meni su od marta dosad poskidali gooomilu keratoza. Ali ja to imam od ranih 20-ih. Nema sunca za mene ove sezone. Ne bi ni meni skidali da nisam navalila i zainatila se ovaj put da svake nedelje idem jednom na mučenje. Sutra mi je poslednje u ovom ciklusu.Otidji u novembru da ti sprže. A fleke se ne pojave ako stavljam debeo sloj 50+ na plaži. Brkovi od jogurta, taj fazon.
June 16Jun 16 Imam i ja na ledjima keratozu i uzela sam ovu kremu, sad jos samo redovno da je koristim 3 meseca:AktinIma i naucni clanak:PubMed"Our preliminary trial shows that piroxicam exerts anti-tumorigenic effects and may play a useful role in the chemoprevention of skin cancers."
June 16Jun 16 11 minutes ago, Boksi said:@Valk meni su od marta dosad poskidali gooomilu keratoza. Ali ja to imam od ranih 20-ih. Nema sunca za mene ove sezone. Ne bi ni meni skidali da nisam navalila i zainatila se ovaj put da svake nedelje idem jednom na mučenje. Sutra mi je poslednje u ovom ciklusu.Otidji u novembru da ti sprže.A fleke se ne pojave ako stavljam debeo sloj 50+ na plaži. Brkovi od jogurta, taj fazon.kako ih skidas, tecnim azotom, radiotalasima? laserom?
June 16Jun 16 9 minutes ago, morgana said:kako ih skidas, tecnim azotom, radiotalasima? laserom?Gro radiotalasima, nešto malo tečnim. Nisam kandidat za laser. Inače mi je dr rekao zašto ne može laserom, ali se nisam unela čim je krenuo sa ‘ne’ pa ne znam da prepričam.
June 16Jun 16 1 minute ago, Boksi said:Gro radiotalasima, nešto malo tečnim. Nisam kandidat za laser. Inače mi je dr rekao zašto ne može laserom, ali se nisam unela čim je krenuo sa ‘ne’ pa ne znam da prepričam.tenks. ja krecem od oktobra.
June 16Jun 16 Just now, morgana said:tenks. ja krecem od oktobra.Gde? Ja idem u Dermatologiku u Jevremovoj. Sjajni su.Edit: inače, uvek prepišu Tyrosur ili Gentamicin posle, pa Cicu LRP. Ja na svoju ruku namažem nekad Sanaderm za opekotine, pošto imam višegodišnje iskustvo pa znam šta mi odgovara, a na lice bukvalno ništa. I najbolje zaraste, ne ostanu fleke. A čini mi se da cica usporava proces. Ne znam. Edited June 16Jun 16 by Boksi