February 12Feb 12 10 minutes ago, destiny said:Ako ces za kozu, 'ocemo slike before and after!Kako, inace, da ti verujemo?Mozda hoces da nas navuces da i mi bespotrebno potrosimo par 'iljada dinara?Sad baš i nisam za slikanje, izgledam kao bleda avetinja nakon tri nedelje boravka u kući plus ima crvene senke na mestu gde su bile boginje.Nisu rupe ali se vidi da je nešto bilo. To je, inače, jedan od razloga što se upuštam u ovu kolagen avanturu - da učinim max za kožu da se oporavi nakon ovog šoka i ospica."Par iljada din", try with 100€ (doduše 4 kese koštaju toliko, ukupno 200 porcija. Delim sa sestrom po pola)
February 12Feb 12 @duda ako ti je usput (a i ako nije :D ) apoteka Melilot u 29. bloku. Divne žene rade i imaju znanja i strpljenja. Od kozmetičarki imam u imeniku dve. Obe znaju znanje, ali problem je što su rešenja koja nude vezana za kozmetiku sa kojom rade i teško da će preporučiti nešto drugo.
February 12Feb 12 30 minutes ago, Boksi said:@duda ako ti je usput (a i ako nije :D ) apoteka Melilot u 29. bloku. Divne žene rade i imaju znanja i strpljenja.Od kozmetičarki imam u imeniku dve. Obe znaju znanje, ali problem je što su rešenja koja nude vezana za kozmetiku sa kojom rade i teško da će preporučiti nešto drugo.E to je to.Volela bih da nađem nekog nezavisnog od određene kozmetike.Nego, da vidi šta je za mene a u prihvatljivom cenovnom rangu.Tako ja ne mogu sad da odem kod mr ph Dragane u koto dermu, jer jbg
February 12Feb 12 1 hour ago, Valk said:Stigao paket Wellbe kolagena, vidimo se za tri meseca, boranijo!Pustiću te samu ovaj put, ne mogu da pijem sto *uraca.Pijem treću dozu (treći mesec) Mertz tabletica, koža, kosa, nokti, planiram da pijem pola godineTek završila sa Alpenflex zbog kolena .Moram malo i da odmorim odAjde, valk srećno i javljaj nam kakva si . Edited February 12Feb 12 by duda
February 12Feb 12 6 hours ago, morgana said:weleda ima skin food liniju za suvu kozu, dm, oko 2500.plus milion na ovo.ja koristim weleda skin food neku jeftinu masnu kremu posle svakog tretmana voćnim kiselinama (znači 2x nedeljno mesec dana zimi pa mesec dana pauze pa opet) tako što je bogato namažem i legnem da spavam.probudim se kao prelijepi labud (u okviru svojih mogućnosti, ofc)@Valk kakve boginje?! EDIT. Na ovu weleda mislim, kosta 1.264 RSD.https://benu.rs/weleda-skin-food-krema-75-ml Edited February 12Feb 12 by pt 2.0
February 12Feb 12 26 minutes ago, pt 2.0 said:@Valk kakve boginje?! Ovčije 🐑Al' prolaze me, evo na izmaku je treća nedelja od kako su mi izbile.Od sinoć imaju i deca 🥂🍾
February 12Feb 12 2 minutes ago, Valk said:Ovčije 🐑Al' prolaze me, evo na izmaku je treća nedelja od kako su mi izbile.Od sinoć imaju i deca 🥂🍾 moram opet, izv.imala sam to kao trogodišnje dete, ostale mi 2 rupe na licu i jedna na leđima valjda...
February 12Feb 12 Ne posećuješ Bolesni what's up, žalila sam se tamo odmah.Sreća u nesreći ležanja boginja u ovim godinama je što mi je mozak dovoljno razvijen da spreči poriv za kopanjem boginja pa nemam rupe nigde.Svakako sam bila mild case, lagana priča.
February 12Feb 12 3 minutes ago, Valk said:Ne posećuješ Bolesni what's upNe posećujem BWU, živim BWU. Drago mi je da je sve prošlo dobro, držim fige da klincima bude još blaži oblik. (meni se u porodici godinama prepričavalo kako sam, tako mala, otklanjala prepreku bebećih rukavičica koje su mi stavljali da se ne drapam... ostali mi ukrasi na licu zauvek)
February 12Feb 12 26 minutes ago, duda said:Šta je sad pa to ?Noćni serum za piling lica - Multi AcidKompletan asortiman proizvoda vodećih svetskih brendova za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona i ličnu upotrebu.Ovo koristim isključivo zimi za taj malo jaci piling lica. Tretman radim 2x nedeljno u kućnom aranžmanu tokom mesec dana, onda mesec dana pauziram i ponovim opet tokom trećeg zimskog meseca. Znači 10 min držim to pred spavanje na licu, umijem se i namažem slojčinu pomenute welede sa kojom zaspim.Napomena: dnevna krema koju koristim i zimi i leti mora da ima SPF makar 15, odnosno bez SPF ja na ulicu ne izlazim tokom godine.
February 12Feb 12 29 minutes ago, duda said:Šta je sad pa to ?Ne brini Dudo, navići ćeš se na ove A whole new world situacije
February 12Feb 12 Meni je ovo sto pisete sve otkorvenje, nisam znala nista na ove teme, dosla sam na pojilo sto kaze Valk
February 12Feb 12 I da citajuci vas sam skontala da nisam sigurna koji tip koze imam, nije masna deff, nekad je suva, ali nekad ni to o.O