Valk Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Joj, jesam, izlapela sam skroz, i to smo pričale na prethodnoj strani Nema veze, kad god ponovimo neko novi će da vidi korisnu info :teši_se: 1
morgana Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) konkurencija je bas sredila cijene medicinske kozmetike i suplemenata, od srbotrejda, preko onlajn benua do maksa i zaboravih jos jednu. Edited July 3, 2023 by morgana 1
Lena Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 10 minutes ago, morgana said: i zaboravih jos jednu. Da nije Markfarm? Imali su skoro nekih popusta. 1
morgana Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Just now, Lena said: Da nije Markfarm? Imali su skoro nekih popusta. nisam cula za makfarm ali tim bolje, sad znam za jos jednu, tenks! 1
morgana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 i u cg je dove dosta povoljniji nego ovdje. kupujem samo sapun jer mi jedini ne isusuje ruke, ostalo sa zadovoljstvom bojkotujem. 1
Taihoskopija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Donesi nam. :( I ovde su ogromne razlike, u Kršenković apotekama budu nešto 250 rsd, a onda uđeš u Lili i Ideu i počneš da pričaš sam sa sobom. 1 4
ivy Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 ja jedino kupujem njihov dezodorans ,mislim da je oko 350din u malim radnjama sa hemijom ili na pijaci 1
Taihoskopija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Ja volim i dez. i sapune i losione i gelove od trenutka reformulacije pošto su nežni i ne isušuju, a paleta mirisa je moja priča uglavnom. 1
morgana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 33 minutes ago, Taihoskopija said: Donesi nam. :( I ovde su ogromne razlike, u Kršenković apotekama budu nešto 250 rsd, a onda uđeš u Lili i Ideu i počneš da pričaš sam sa sobom. moze, idem u avgustu u h novi ma da, po apotekama, radnjicama i tezgama jos i moze da se nadje, mada svedeniji asortiman. i aroma je jedno vrijeme imala ok cijene kupki 1
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Idem sad u CG za koji dan, i ne nosim ništa od kozmetike, besmisleno je
morgana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) 2 hours ago, Svemir Zeka said: Idem sad u CG za koji dan, i ne nosim ništa od kozmetike, besmisleno je provjeri cijene za ostalu kozmetiku, mislim da drogerija dama ima e shop Edited July 6, 2023 by morgana 1
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 34 minutes ago, morgana said: provjeri cijene za ostalu kozmetiku, mislim da drogerija dama ima e shop Hoću. Poneću ponešto, ali sve što zafali, ima Kuća hemije, tamo je bilo prošle godine džab džaba one marmelade, kreme za izgorelost, kreme za sunčanje...pa i još svašta
morgana Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 rosacea se malo rasplamsala pa sam izbacila micelarnu i (umjesto vichy purete thermal mlijeka) za ciscenje lica, po blogovskim i forumskim preporukama, uzela body shop balzam sa kamilicom. odlican je, rastapa sminku i sa ociju, ne zapusi pore i ne isusuje kozu. isperem ga pjenom za umivanje.
Mel Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 2 hours ago, morgana said: rosacea se malo rasplamsala pa sam izbacila micelarnu i (umjesto vichy purete thermal mlijeka) za ciscenje lica, po blogovskim i forumskim preporukama, uzela body shop balzam sa kamilicom. odlican je, rastapa sminku i sa ociju, ne zapusi pore i ne isusuje kozu. isperem ga pjenom za umivanje. Sta radi taj balzam tachno?
Recommended Posts