Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

Joj, jesam, izlapela sam skroz, i to smo pričale na prethodnoj strani :isuse:

Nema veze, kad god ponovimo neko novi će da vidi korisnu info :teši_se:

• Replies 2.7k
  • Views 316.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posto sam hemicar po struci (a i zensko sam ), za cekivati je da me zanimaju i principi delovanja odredjenih sastojaka na kozu, a za vitamin C je to bitno.   Vitamin C je L- askorbinska kis

• Inside i pouzdan info vezan za olovke za usne: navodno se punjenje za sve bolje olovke svih high end brendova kupuje na 3 mesta na globusu. Naša “Aura” kupuje na jednom od ta tri mesta, imaju kva

• Nije me niko nista pitao, ali ja cu svejedno da kazem, obzirom da mi se cini da su ovde gospoje mojih godina, ili koju deceniju mladje   Preporucih tretinoin, nekima bude prejak, pa su zado

Posted Images

konkurencija je bas sredila cijene medicinske kozmetike i suplemenata, od srbotrejda, preko onlajn benua do maksa i zaboravih jos jednu.

Edited by morgana

10 minutes ago, morgana said:

i zaboravih jos jednu.

Da nije Markfarm? :)

Imali su skoro nekih popusta.

Just now, Lena said:

Da nije Markfarm? :)

Imali su skoro nekih popusta.

nisam cula za makfarm ali tim bolje, sad znam za jos jednu, tenks!

:')

i u cg je dove dosta povoljniji nego ovdje.

kupujem samo sapun jer mi jedini ne isusuje ruke, ostalo sa zadovoljstvom bojkotujem. 

Donesi nam. :( 

I ovde su ogromne razlike, u Kršenković apotekama budu nešto 250 rsd, a onda uđeš u Lili i Ideu i počneš da pričaš sam sa sobom. 

ja jedino kupujem njihov dezodorans ,mislim da je oko 350din u malim radnjama sa hemijom ili na pijaci

Ja volim i dez. i sapune i losione i gelove od trenutka reformulacije pošto su nežni i ne isušuju, a paleta mirisa je moja priča uglavnom. 

33 minutes ago, Taihoskopija said:

Donesi nam. :( 

I ovde su ogromne razlike, u Kršenković apotekama budu nešto 250 rsd, a onda uđeš u Lili i Ideu i počneš da pričaš sam sa sobom. 

moze, idem u avgustu u h novi :)

ma da, po apotekama, radnjicama i tezgama jos i moze da se nadje, mada svedeniji asortiman. i aroma je jedno vrijeme imala ok cijene kupki

Idem sad u CG za koji dan, i ne nosim ništa od kozmetike, besmisleno je :D

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Idem sad u CG za koji dan, i ne nosim ništa od kozmetike, besmisleno je :D

provjeri cijene za ostalu kozmetiku, mislim da drogerija dama ima e shop

Edited by morgana

34 minutes ago, morgana said:

provjeri cijene za ostalu kozmetiku, mislim da drogerija dama ima e shop

Hoću. Poneću ponešto, ali sve što zafali, ima Kuća hemije, tamo je bilo prošle godine džab džaba one marmelade, kreme za izgorelost, kreme za sunčanje...pa i još svašta :D

• 2 weeks later...

rosacea se malo rasplamsala pa sam izbacila micelarnu i (umjesto vichy purete thermal mlijeka) za ciscenje lica, po blogovskim i forumskim preporukama, uzela body shop balzam sa kamilicom.

odlican je, rastapa sminku i sa ociju, ne zapusi pore i ne isusuje kozu. 

isperem ga pjenom za umivanje.

2 hours ago, morgana said:

rosacea se malo rasplamsala pa sam izbacila micelarnu i (umjesto vichy purete thermal mlijeka) za ciscenje lica, po blogovskim i forumskim preporukama, uzela body shop balzam sa kamilicom.

odlican je, rastapa sminku i sa ociju, ne zapusi pore i ne isusuje kozu. 

isperem ga pjenom za umivanje.

Sta radi taj balzam tachno?