Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

17 hours ago, morgana said:

ivy, bas sam htjela da probam tu kremu za tijelo, nazalost lice mi je dosta osjetljivo i svasta mi zacepi pore pa ne smijem da rizikujem.

nama je odlicna ali mi nismo zahtevni,nemamo osetljivu kozu(mm i ja)

i obavezno moram imati u steku neku kolicinu kreme za prolece jer dok pocne da se prodaje sredinom maja ja vec potrosim pola tube :D 

3 hours ago, ivy said:

nama je odlicna ali mi nismo zahtevni,nemamo osetljivu kozu(mm i ja)

i obavezno moram imati u steku neku kolicinu kreme za prolece jer dok pocne da se prodaje sredinom maja ja vec potrosim pola tube :D 

e, da, to trazenje kreme za suncanje u hladnijem dijelu godine bas moze da bude agonija, u aprilu sam imala neku lasersku intervenciju zbog koje sam morala da stitim kozu i jedva sam nasla smislen proizvod

https://www.tiktok.com/t/ZTRUcCKfA/?k=1

Raspitacu se kod mojih drugarica koje bas prate kozmetiku, zacudilo me da nema Paula's choice mada u komentarima vidim da ga pitaju. 

Jel neka probala neki od ovih proizvoda? 

@morgana tebe tagujem posto se ti najvise razumes pa da proveris ovaj link ako mozes :)

Edited by mustang

ja sam koristila roc s retinolom dok ga je bilo u srbiji, vise se ta konkretna linija ne uvozi. ok je ali za retinolske pocetnike taj roc pro-correct koncentrat, dok krema (mislim da su postojale dvije verzije) nije vala ni za pocetnike jer je slaba, ali znam da je  u inostranstvu u prometu i roc linija s vecim % retinola.

la roche mi je zatvarao pore i pravio haos na licu

kiehls ne znam

paula's choice je odlican :)

Edited by morgana

Ok. Drzacu se nje i dalje. Hvala! 

A imas li neku preporuku kako da skinem fleke od sunca na licu, bleach krema na recept ne pomaze. A bas da mazem milion puta dnevno ne mogu.

I da, da i dalje budem na suncu a  ne koristim spf :lolol::D

Edited by mustang

da se zapechesh [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

10 minutes ago, mustang said:

Ok. Drzacu se nje i dalje. Hvala! 

A imas li neku preporuku kako da skinem fleke od sunca na licu, bleach krema na recept ne pomaze. A bas da mazem milion puta dnevno ne mogu.

I da, da i dalje budem na suncu a  ne koristim spf :lolol::D

nemam nista svakodnevno i kucno, mada i meni takva preporuka treba.

aha kiseline ali tek zimi i onda obavezno spf. ako neces spf nemoj kiseline nikako ali ako neces spf ne smijes ni ozbiljan retinol :)

Fala

• 3 weeks later...

u fabu spotu trenutno imaju travel size paula's choice, ako nekog zanima da proba. to se brzo rasproda.

gdje bih mogla uzivo da pogledam essie lakove? lilly ih ima samo u online prodaji.

4 minutes ago, morgana said:

gdje bih mogla uzivo da pogledam essie lakove? lilly ih ima samo u online prodaji.

Bilo ih je u Prima apotekama. Nisam  zagledala da li ih ima još uvek.

Pogledaj ako imaš neku u blizini.

1 minute ago, Ptica trkacica said:

Bilo ih je u Prima apotekama. Nisam  zagledala da li ih ima još uvek.

Pogledaj ako imaš neku u blizini.

hvala, naci cu neku :)

3 minutes ago, morgana said:

hvala, naci cu neku :)

Sorry, wrong info, pomešala sam ih u trenutku sa Opi lakovima.  :isuse:

Sad mi je sinulo.

taman da vidim koliko su opi u primi, jeftiniji su u apotekama nego u parfimerijama :)

Jesu i imaju dobar izbor.  Ja sam ih uvek tamo kupovala, otkad me je pedikirka navukla na njih.

Čak i u mom selu je bio dobar izbor.

Ne mogu da verujem da je Lili povukao Essie iz prodavnica. Kakav kretenski potez.