ivy Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 17 hours ago, morgana said: ivy, bas sam htjela da probam tu kremu za tijelo, nazalost lice mi je dosta osjetljivo i svasta mi zacepi pore pa ne smijem da rizikujem. nama je odlicna ali mi nismo zahtevni,nemamo osetljivu kozu(mm i ja) i obavezno moram imati u steku neku kolicinu kreme za prolece jer dok pocne da se prodaje sredinom maja ja vec potrosim pola tube
morgana Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 3 hours ago, ivy said: nama je odlicna ali mi nismo zahtevni,nemamo osetljivu kozu(mm i ja) i obavezno moram imati u steku neku kolicinu kreme za prolece jer dok pocne da se prodaje sredinom maja ja vec potrosim pola tube e, da, to trazenje kreme za suncanje u hladnijem dijelu godine bas moze da bude agonija, u aprilu sam imala neku lasersku intervenciju zbog koje sam morala da stitim kozu i jedva sam nasla smislen proizvod
mustang Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) https://www.tiktok.com/t/ZTRUcCKfA/?k=1 Raspitacu se kod mojih drugarica koje bas prate kozmetiku, zacudilo me da nema Paula's choice mada u komentarima vidim da ga pitaju. Jel neka probala neki od ovih proizvoda? @morgana tebe tagujem posto se ti najvise razumes pa da proveris ovaj link ako mozes Edited August 10, 2022 by mustang 1
morgana Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) ja sam koristila roc s retinolom dok ga je bilo u srbiji, vise se ta konkretna linija ne uvozi. ok je ali za retinolske pocetnike taj roc pro-correct koncentrat, dok krema (mislim da su postojale dvije verzije) nije vala ni za pocetnike jer je slaba, ali znam da je u inostranstvu u prometu i roc linija s vecim % retinola. la roche mi je zatvarao pore i pravio haos na licu kiehls ne znam paula's choice je odlican Edited August 10, 2022 by morgana
mustang Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) Ok. Drzacu se nje i dalje. Hvala! A imas li neku preporuku kako da skinem fleke od sunca na licu, bleach krema na recept ne pomaze. A bas da mazem milion puta dnevno ne mogu. I da, da i dalje budem na suncu a ne koristim spf ? Edited August 10, 2022 by mustang
gospa buba Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 da se zapechesh [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
morgana Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 10 minutes ago, mustang said: Ok. Drzacu se nje i dalje. Hvala! A imas li neku preporuku kako da skinem fleke od sunca na licu, bleach krema na recept ne pomaze. A bas da mazem milion puta dnevno ne mogu. I da, da i dalje budem na suncu a ne koristim spf ? nemam nista svakodnevno i kucno, mada i meni takva preporuka treba. aha kiseline ali tek zimi i onda obavezno spf. ako neces spf nemoj kiseline nikako ali ako neces spf ne smijes ni ozbiljan retinol
morgana Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 u fabu spotu trenutno imaju travel size paula's choice, ako nekog zanima da proba. to se brzo rasproda.
morgana Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 gdje bih mogla uzivo da pogledam essie lakove? lilly ih ima samo u online prodaji.
Ptica trkacica Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 4 minutes ago, morgana said: gdje bih mogla uzivo da pogledam essie lakove? lilly ih ima samo u online prodaji. Bilo ih je u Prima apotekama. Nisam zagledala da li ih ima još uvek. Pogledaj ako imaš neku u blizini. 1
morgana Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, Ptica trkacica said: Bilo ih je u Prima apotekama. Nisam zagledala da li ih ima još uvek. Pogledaj ako imaš neku u blizini. hvala, naci cu neku
Ptica trkacica Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 3 minutes ago, morgana said: hvala, naci cu neku Sorry, wrong info, pomešala sam ih u trenutku sa Opi lakovima. Sad mi je sinulo. 1
morgana Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 taman da vidim koliko su opi u primi, jeftiniji su u apotekama nego u parfimerijama
Ptica trkacica Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Jesu i imaju dobar izbor. Ja sam ih uvek tamo kupovala, otkad me je pedikirka navukla na njih. Čak i u mom selu je bio dobar izbor. Ne mogu da verujem da je Lili povukao Essie iz prodavnica. Kakav kretenski potez.
Recommended Posts