wall Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ok. Kako da napravim jedan fajl od hiljadu?Pa u cmd odeš u taj folder gde su ti fajlići i kucaš copy *.vcf svi.vcfTako ćeš dobiti novi fajl svi.vcf u kojem će biti svi kontakti.
Skyhighatrist Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ako ne znaš kako da otvoriš command prompt (cmd) prozor tačno u folderu koji ti treba, nađi ga u Windows Exploreru (My Computer), ne ulazi u folder nego drži shift i klikni desnim mišem na njega, pa izaberi "open command window here". Kad ti se otvori crni prozor, otkucaj ovo što ti je zid napisao i čukni enter...
Apollo Creed Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ne mogu sad da preturam po ranijim stranama-ima neko Meizu MX4 i kakvi su vam utisci?
renne Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Konačno su obnarodovali Facebook LIte app, za sve sa slabijim mašinama
copkillah Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 čak su je i apdejtovali! nije to samo za slabije mašine već za svakoga koga nervira glomaznost standardne aplikacije koja zauzima oko 100 megabajta ukupno što je sramotno
Have_Fun Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ja je koristim vec duuuuuuze vremejedina mana joj je sto ne vidis Reply na komentare.. stigne ti notifikacija, ali ne mozes da procitase da.. i u poslednje vreme sam imao problema da pustim neke video klipove koje neko okaci.. prikazani su mi kao slike i ponekad ih ne otvori kada kliknem na njih
Moća Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Kako kontakte koji nisu snimani na gmail nalog već na telefon prebaciti na novi telefon?
Mil@n Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Kako kontakte koji nisu snimani na gmail nalog već na telefon prebaciti na novi telefon?Klikći po njima verovatno ima opcija export to sd card, i sl. Ili da ih zapakuješ i prebaciš posle samo taj file. Ja recimo imam i export to sim card.
copkillah Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jeste li je isprobali? ja je koristim vec duuuuuuze vreme jedina mana joj je sto ne vidis Reply na komentare.. stigne ti notifikacija, ali ne mozes da procitas e da.. i u poslednje vreme sam imao problema da pustim neke video klipove koje neko okaci.. prikazani su mi kao slike i ponekad ih ne otvori kada kliknem na njih i ja je koristim već neko vreme i ti bagovi što si ih naveo za mene lično nisu problem zgodno mi je da malo prošvrljam ili da odgovorim nekom i to je to i svakako da je mnogo zahvalnije za telefon i bateriju nego kombinacija glomazne FB aplikacije i glomaznog Messengera
Moća Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Da li Samsung Galaxy Grand Prime ima Led notifikaciju kod prispelih poruka i propuštenih poziva?
Аврам Гојић Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 šalim se, naravno. siguran sam da moj iPod Touch (32GB) ima jednako dobar DAC a ne smara te telefonskim pozivima i notifikacijama o tome da mi je neko odgovorio na fejsbuku. jako mi je žao zbog smrti dedicated music playera.
Recommended Posts