Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

https://sfba.social/@karlauerbach/115573125307082326

Our medical insurance system super sucks when hospital staff recommend to the spouse of an ill patient that the spouse seek a divorce in order to avoid huge medical bills.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Bice appeal ovde

No te preokupe za texas, on je vec dosta red.

Znaci i CA ce otpasti?

al sto su iscrtali mapu jebem ti 😂😂😂

Vecina brainwashed CA liberala mislila da je prop 50 da se impeach trump. Toliko.

Edited by mustang

20 hours ago, Engineer said:

(I remember when my mother got a hospital statement for well over $200k to cover some of her deceased husband's medical bills incurred while dying at that hospital.)

Gospodin je ovde ili masno slagao ili je pokojnik, nazovimo ga Pantelija, bio u bogataskoj bolnici gde su mu, Panteliji, pokusavali da produze zivotni vek.

Pazi, racun znacajno veci od $200k, a pravi racun je bio mnoooogo veci od $200k; koliko, a milD?

Normalni ljudi umiru natenane u bolnici mesec dana za $32k, u domu za stare jeftinije, kod kuce dzabe; vrv sve pokriveno osiguranjem.

Ali Pantelija je morao u stilu, ocigledno

On 11/18/2025 at 7:49 AM, brusli said:

Malo je komplikovanije od toga, evo npr ovaj lik obisao preko 100 zemalja i kaze Srbija je najbolja:

https://www.youtube.com/watch?v=92mRs8mmKl0

Svi mu na kanalu kazu isto!

Dobar kanal, gledam ga par meseci; bice jos bolji kad izabere bolje goste + bolja konverzacija - manje hrane&voznje a vise sustinskih pitanja! Mada, svidja mi se minimalisticki pristup - pusti gosta da lupetaD

Kakav sljam je ova bondi, dokle ce tramp da je drzi. On je lud. Treba sa mu se nacrta na stolu da je bondi ekipa sa levacima, ona je deep state.

Cak i coravom je jasno. Dovoljno govori njen rekord sa Epstein na florodi '90tih 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ da ne pricam o komijevoj kceri sto je radila za nju dok se javno nije saznalo do skoro.

ko li ga je nagovorio da nju postavi?! 🤔

Edited by mustang

Sto Trump drzi ovog, sta ce mu onaj... sve neki problemi ga okruzuju. Pomislio bi covek da je bas nesposobnjakovic kad je dopustio to tako.

Mrzim likove koje na twitteru napisu this is massive ili this is biggy.

4 hours ago, Bud Stonebraker said:

Dobar kanal, gledam ga par meseci; bice jos bolji kad izabere bolje goste + bolja konverzacija - manje hrane&voznje a vise sustinskih pitanja! Mada, svidja mi se minimalisticki pristup - pusti gosta da lupetaD

ako komentarises onaj klip sa Amerikancem, on je covek solo, sa prihodima spolja ali sa manjom satnicom, zdrav, i pritom izabrao Vrsac. Ja to mogu da razumem skroz, zivi u AU varosi sa finim prihodima, pritom ima nekih prijatelja po regionu. Jedino sto je poceo da se alkoholise, i o tome pise. To mnogi rade samo odu na Tajland umesto u Srbiju, ali kome ne prija toliko Tajland (kao njemu) ima rezona i Srbija.

Isto sam gledala zenu iz Australije koja se nije udala vratila se u Srbiju, znam i par takvih ljudi npr iz Kanade. Ono sto po meni je rezonski, ko zivi sam tj sa jednim dobrim ali nista spec prihodom, ako moze taj prihod ili veci deo njega da zadrzi a da ode gde je jeftinije, to ima smisla.

to ljudi rade kad odu u Portugal, bivsa koleginica je pokupila penziju i otisla u Madjarsku, nije to nista tako neobicno ustvari za samce i ljude koji zaradjuju remote, ili koji imaju penziju.

6 hours ago, Bud Stonebraker said:

Naravno da kazu isto, jer svi su dosli u Srbiju sa Zapada, i vise im se svidja ovde.

A to pokazuje da svi razlicito dozivljavaju neku zemlju, ukljucujuci Svedsku, nekome majka nekome maceha.

Cak na njegovom kanalu ima neki Norvezanin, ej iz najbogatije zemlje, gde cveta cvece i svi su srecni, dosao u Srbiju i to paz sad u Novu Pazovu.

A inace voditelj na ovom kanalu je genijalan, ne smara previse, klipovi su kratki i sadrzajni, gosti uglavnom zanimljivi sa originalnim pricama.

Edited by brusli

On 18. 11. 2025. at 18:49, brusli said:

Malo je komplikovanije od toga, evo npr ovaj lik obisao preko 100 zemalja i kaze Srbija je najbolja:

https://www.youtube.com/watch?v=92mRs8mmKl0

Meni upalo u uho što je naveo i:
1. Voli da može da se zaustavi gde hoće. Npr. na putu i blokira saobraćaj, U NYku bi mu trubili i ljutili se, ovde mirno zaobilaze (pretpostavljam da je mislio na Vršac, jer i u Beogradu se ljudi ljute - mada opet ispred bucka uvek neko zaustavljen).
2. Kaže birokratske procedure komplikovane, ali super - ako znaš prave ljude, nađe se prečica, procedure se zaobiđu, pa je uspeo da pređe granicu jednom bez tablice i jednom sa lažnom tablicom - praktični odgovaraju mu poznanstva, mito i korupcija.
3. Voli rakiju i uopšte kulturu pijenja, mada sad pokušava da smanji jer je imao svaka 2 meseca blackout. Jednom i naduvao 1.8 promila (vadi se da se nije sećao, ali da zna da se samo preparkiravao, nije vozio).

4 hours ago, Tinman said:

Sto Trump drzi ovog, sta ce mu onaj... sve neki problemi ga okruzuju. Pomislio bi covek da je bas nesposobnjakovic kad je dopustio to tako.

Dobar je Tramp, nego ovi oko njega ga nagrdiše.

4 hours ago, bags said:

Mrzim likove koje na twitteru napisu this is massive ili this is biggy.

"Big if true"

Kaže se "true if big". Bem ti kad ja moram da te učim pop kulturi.

4 hours ago, Tinman said:

Pa drži nju i Tod Blanša u DOJ zato što su oni bili njegovi lični advokati, a DOJ shvata kao njegovu law firm da tuži ljude koje mrzi. Simple as that.

Inače Comey slučaj je potpuna smejurija. Prvo niko od tužioca nije hteo da preuzme slučaj i svi su redom dali otkaze jer prosto nema osnova za tužbu. Pa je doveo neku Lindzi Haligan sa strane koja je bukvalno kao pala sa marsa. Nije u životu ušla u federalni sud, bavila se osiguranjem, ono fender bender i slične zajebancije. Na sudu se u najbukvalnijem smislu sprdaju sa njom. I maga objašnjava to kao Bondi deep state lol

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.