Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

20 hours ago, Shan Jan said:

Ja gledam da zivim grcki san, da ladim jaja na pesku i radim koliko se bas mora. Ovaj americki ostavljam ambicioznijima s_d

Bio sam prvi put u neki pelijepi Halkidiki pičkovac na odmor.

Mi Crnogorci smo za likove tamo kalvinisti.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Sad ozbiljno ima li neka statistika o broju kršenju zakona per capita u USA imigranti vs. domaći. Posebno neki ilegalni, ma i legalni.

Jer kako kapiram, i iz tehničkih razloga što će odma dobit nogu u prkno, oni koji nisu državljani ne mogu mnogo da se zajebavaju, makar to bila prebrza vožnja, pišanje uz zidić ili nešto tako.

Logično mi je da prave manje sranja da ih ne bi išutirali.

Ali, precepcija Hitlera iz našeg sokaka, jbg...

Elem, četri luzera ispred zadruge na Zabjelu zalećela se na tri državljana Azerbejdžana čim su ih vidjeli jedan ponio i neki kuhinski nož. Azeri nisu bili veverice bocnu jednoga, ostali se razbježe ka mačke sa jebališta.

Skupe se lokalni fašisti i navijači da linčuju neka dva Turčina koje su našli na električni rulet i za koje je rulja i ubodeni tvrdila da su ih napali.

Kukavci završe u istražni zatvor, oslobode ih kad advokat donese video nadzor da nisu bili tamo. Uvedu se vize za državljane Turske jer je neki Azerbejdžanac neko jednom uboo.

Naravno, lokalni fašisti i navijači u crnom šetaju sa bakljama i pale turske lokale i auta.

Ovo je Crna Gora od prije par sedmica.

Elem, u pozadini kukali Turci ništa činjenli nisu. Ali već je bilo po društvenim mrežama kako siluju i otimaju đecu, i džaba bili demanti policije.

Umnobolni Medojević Qanon sa Temua priča o osmanizaciji i 110.000 Turaka iako je izdato 13.000 privremenih dozvola boravka.

Statitsika veli da su od stranaca naviše krivičnih djela napravili građani Srbije, pa Rusije, pa Albanije, pa onda Turci, ali jbg... DRuga koža, druga religija.

I kad vidim kako su svu antitursku histeriju popušili normalni obrazovani ljudi sa posla ili nekog okruženja, mogu mislit što je kod glupana.

Isto kao svuda drugo. Ada nisi siromašan i prekarijat jer su ti bogatuni sve ukinuli od kad je pao SSSR i nema opasnosti od revolucije, nego si siromašan i jadan zbog imigranata koji samo vrebaju trenutak da ti izjebu ženu zbog čega su prešli hiljade kilometara.

4 hours ago, Bud Stonebraker said:

22 klinaca su rodjeni u Svedskoj ili koliko if you don’t mind!

22x2 roditelja su definitivno rodjeni vani?

Visoke cifre! Znaci 1 kompaktan emigrantski komsiluk? Jel mislis da ga je trebalo “razbiti” pa da se klinci vise “asimiluju”?

Visoke ocene na testovima - da li su 22 deca iz dobrostojecih emigrantskih porodica ili barem bili dobrostojeci u somalijama?

Nisam sigurna za svu decu gde su rodjena, ali mislim da su svi rodjeni van Švedske. Roditelji definitivno.

Komšiluk je takav da su u njemu izmešane kuće u kojima uglavnom žive stariji i sredovečni boljestojeći Švedjani, i zgrade sa jeftinijim stanovima izgradjene u poslednjih 30-40 godina u kojima su 80% stanara imigrantske porodice, a ostatak uglavnom mladji, single, Švedjani. U gradu je velika fabrika koja zapošljava većinu stanovnika, to je ono što je privuklo doseljavanje ovde. Pre 20-ak godina je jedna ulica u blizini bila poznata kao okupljalište dilera, sad u njoj žive porodice s decom.

Većina roditelja radi u toj fabrici, znači nisu dobrostojeći, radnička klasa. Ali je objašnjenje za ocene vrlo jednostavno - svesni su da, da bi njihova deca imala šansu za nešto više u životu od rmbanja u toj fabrici, moraju da se školuju. Toga su svesna i deca. Švedskoj deci je startna linija nekoliko koraka ispred, sa ili bez škole.

5 hours ago, mustang said:

Ma slatke su kao shecheri, jedna je kaze model a druga je influencer (pola zgrade su mi takve i only fans).. Plave, seksi bas bas. Valjda prirodno nadarene.

prirodno nadarene i nacitane. sigurno se moze puno nauciti od njih.

6 hours ago, mustang said:

Ma slatke su kao shecheri, jedna je kaze model a druga je influencer (pola zgrade su mi takve i only fans).. Plave, seksi bas bas. Valjda prirodno nadarene.

Uzivanje podeliti surströmming sa njima. D

Ne treba imati predrasude prema obdarenim plavim svedjankama.

Sto Toola kaze da je danski jezik uzasan, ja sam ih sve razumeo u bioskopu Partizan.

30 minutes ago, Lancia said:

Sto Toola kaze da je danski jezik uzasan, ja sam ih sve razumeo u bioskopu Partizan.

Doživeo sam da vidim sa se Danci i Norvežani razumeju, a Švedjani ne. Tako da je konobarica u Oslu pričala sa lokalcima na engleskom!

Usput, ne mogu da ih smisle.

3 minutes ago, dragance said:

Doživeo sam da vidim sa se Danci i Norvežani razumeju, a Švedjani ne. Tako da je konobarica u Oslu pričala sa lokalcima na engleskom!

Usput, ne mogu da ih smisle.

Malo si nejasno ovo gore napisao, ne kapiram brt nista D

Ja koliko znam iz skandinavske sage, neka me ispravi Toola, Svedjani tretiraju Dance maltene kao nizu rasu, samo oni tamo gore kao ultrakulturno mrze, nesto kao Slovenci u YU.

Edited by Lancia

1 hour ago, Lancia said:

Malo si nejasno ovo gore napisao, ne kapiram brt nista D

Ja koliko znam iz skandinavske sage, neka me ispravi Toola, Svedjani tretiraju Dance maltene kao nizu rasu, samo oni tamo gore kao ultrakulturno mrze, nesto kao Slovenci u YU.

Švedjani vole i Dance i Norvežane i Fince, navijaju za njih u sportu (osim za Fince u hokeju), veselo čestitaju Norvežanima Dan nezavisnosti iako se radi o nezavisnosti od Švedjana, itd. Koliko je ljubav uzvraćena, ne znam. laugh O Norvežanima Švedjani imaju viceve kao Srbi o Bosancima.

3 minutes ago, Tolaa said:

Švedjani vole i Dance i Norvežane i Fince, navijaju za njih u sportu (osim za Fince u hokeju), veselo čestitaju Norvežanima Dan nezavisnosti iako se radi o nezavisnosti od Švedjana, itd. Koliko je ljubav uzvraćena, ne znam. laugh O Norvežanima Švedjani imaju viceve kao Srbi o Bosancima.

Tebi verujem a ovu moju Svedjanku cu da udavim u bazenu prvom prilikom rolleyes

btw, nista lepse nego navijati za Fince u hokeju lolol

12 hours ago, bios said:

Ma zezam se bre, bazen bi me video otprilike par puta godišnje kad ima mušterija da im pravim margarite i blind mule, nego deca forsiraju. Sreća pa se ovde bazeni ne greju kao u Kaliforniji, pa bude lakši život kad zahlade noći od novembra.

Ne greju ni nama sto meni odgovara da me lepo rashladi 😁

Znaci ti si u stvari pravi domacin partijas 😁❤️

Ja sam od onih da posluzim sve odjednom i baj. Sad je na mene red da uzivam.

Voleli se, ne voleli, ja mnogo voleh onu seriju most bron-broen

@Djuro djurice, cemu takvi sudovi? Neka ti nije dala, sto me ne bi cudilo 🙄 😂.... ?? Niko ti ne brani da se prevrces sa nekom s diplomE pe ha de.

Nesto sam opasno prespojila sa amerikancima, ne znam sta. Probadju da nadjem sta je to moglo da bude a da pamtim pogresno.

N1 Info RS
No image preview

Mišel Obama: SAD nisu spremne za predsednicu, potrebno jo...

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama izjavila je u razgovoru objavljenom na njenoj YouTube stranici da zemlja još nije spremna za ženu preds

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama izjavila je u razgovoru objavljenom na njenoj YouTube stranici da zemlja još nije spremna za ženu predsednicu, dodajući da je SAD potrebno još mnogo da sazre.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.