Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

1 hour ago, mustang said:

Ubijen covek duboko u veri sa Bogom i Isusom Xristom, u zivotu nije ruznu rec rekao.

Btw, CK se odvojio od velikih izraelskih donora kada su poceli da ga peglaju oko njegove retorike izraela tj bibija.

Jeste, i konsekventno...

https://www.youtube.com/shorts/Cn-C7t9EL0g/

1 hour ago, mustang said:

Izrael i Amerika ne mogu odvojeno. Izrael je neophodan za stabilnost u regionu inace bismo odavno vec bili alah akbar.

Such stability, so amaze.

Pa ništa, ako je po tebi lojalnost Izraelu sine qua non, onda su životi raznih Čarlija štonokažu the price of doing business 🤷‍♂️

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

zli narandzasti vepar je uspeo da napravi ono sto mu je i bio cilj, da izazove nakurcene ludake da pucaju na NG kako bi pojacao

fasizam.

On 25. 11. 2025. at 10:58, Weenie Pooh said:

Jeste, i konsekventno...

https://www.youtube.com/shorts/Cn-C7t9EL0g/

Such stability, so amaze.

Pa ništa, ako je po tebi lojalnost Izraelu sine qua non, onda su životi raznih Čarlija štonokažu the price of doing business 🤷‍♂️

Sto bi NATO rekli "collateral damage"

Ajd samo razmisli sta bi bilo da nema izraela tamo? Ni jedno zensko ne bi nosom moglo da proviri.

Da me razumete, protiv svakog oblika nasilja sam. Ali ti na mene, ja na tebe duplo. Ni jedna zemlja u izraelskom okruzenju ne pruza toliko ljudske slobode kao ona. Cinjenica.

Charlie Kirk je ubijen jer je predstavljao opasnost po Izrael (Bibija). Bibi nije isto sto i Izraelci, koji su po meni isto kolateralna steta. Kirk je imao ogroman uticaj na omladinu u usa ali i van amerike. Ne znaci da sve sto je govorio je 100% tacno ali je verovao u to. Bio je jasan, logican, sjajna memorija, moglo se sa njim diskutovati bez na kraju da mislis da te on mrzi. Nedostaje svakako ❤️😢

Zato kada vidim ove debilne po videima, koji uopste ne kapiraju da je i njih voleo, i kako se ismejavao na racun tudje smrti nekog ko ni mrava nije zgazio... Dodje mi da se 🤮

Nisu mi jasni ljudi, stvarno mi nisu jasni svi koji ga mrze ili mrze trampa ili nekog treceg...iz kog cmara potezu tu mrznju, ne razumem? Pa ja ne mogu da mrzim ni najveca zla danasnjice Obamu, Gejtsa, Sorosa i njihove marionete,... Mogu da ih kritikujem i da se ne slazem sa njima i da potpisujem peticije protiv olosa ali ih ne mrzim i retko koga ces ti sa moje strane cuti da se izrazava tako lose kao ovi na levo i da se raduju tudjom smrcu.

Cak sam ubedjena da su ti ljudi jako nesrecni i neispunjeni u svojim zivotima i da ne znaju sta je Ljubav.

4 hours ago, 3opge said:

zli narandzasti vepar je uspeo da napravi ono sto mu je i bio cilj, da izazove nakurcene ludake da pucaju na NG kako bi pojacao

fasizam.

Neko je vepar neko je etar 😘

On 25. 11. 2025. at 10:39, Venom said:

Nije rekao u životu ružnu reč osim kad je ljude zvao mentalno obolelima, s onim njegovim odvratnim kezom na arogantnoj glavudži, ali to je istina pa se ne računa. Divan čovek, RIP.

Mislim da se ovo o divnom hrišćaninu toliko zapatilo istim ili sličnim formulacijama, da bi čovek mogao pomisliti da to ponavljaju ovce koje su navedene da ponavljaju jedno te isto, ali to su slobodomisleći ljudi, pa tu opciju isključujem.

Nadji klip ceo gde je zvao ljude mentalno obolelima?

Nije u redu da potezes tudj izgled al kad vec potezes daj tebe da vidimo spartancu kako izgledas od glave do pete pa da mi sudimo 😁 (preferem u speedo da si 😁)

Dance GIF by HULU

2 hours ago, mustang said:

Pa ja ne mogu da mrzim ni najveca zla danasnjice Obamu

Obama je ukinuo preexisting conditions u zdravstvenom osiguranju ekvivalentno auto osiguranju koje bi pokrivalo samo do 36k mileageD

1 hour ago, Bud Stonebraker said:

Obama je ukinuo preexisting conditions u zdravstvenom osiguranju ekvivalentno auto osiguranju koje bi pokrivalo samo do 36k mileageD

Kenijac. Zlo i naopako. Ma samo da ukinu obamacare, hvala mu na ukidanju a cene osiguranja vise nego negde za rentu. Ali ne znam kako ce to izvesti, teska je korupcija u zdravstvu.

I da ukinu private equity da kupuju osiguranja za kucne ljubimce. Ubise nas sa cenama. Ja ukinula za psa mog. $200 mesecno, pa ludi. Pas se samo godisnje vakcinise a to ne pokrivaju. Evo ga 9 leta oko moje zdravo i pravo ❤️

Edited by mustang

21 minutes ago, mustang said:

Kenijac. Zlo i naopako. Ma samo da ukinu obamacare, hvala mu na ukidanju a cene osiguranja vise nego negde za rentu. Ali ne znam kako ce to izvesti, teska je korupcija u zdravstvu.

Ne znam koliko je kenijac obzirom na Ivy League obrazovanje; klintonova zena je pokusala ‘92, nije islo; ide se polako ka drzavnom zdravstvu, cene su frapantne, jer se vecina hrani junk food, bolestima koje treba leciti a tu su i osiguravajuce koje profitiraju

6 hours ago, mustang said:

Ajd samo razmisli sta bi bilo da nema izraela tamo? Ni jedno zensko ne bi nosom moglo da proviri.

Da me razumete, protiv svakog oblika nasilja sam. Ali ti na mene, ja na tebe duplo. Ni jedna zemlja u izraelskom okruzenju ne pruza toliko ljudske slobode kao ona. Cinjenica.

Charlie Kirk je ubijen jer je predstavljao opasnost po Izrael (Bibija). Bibi nije isto sto i Izraelci, koji su po meni isto kolateralna steta. Kirk je imao ogroman uticaj na omladinu u usa ali i van amerike. Ne znaci da sve sto je govorio je 100% tacno ali je verovao u to. Bio je jasan, logican, sjajna memorija, moglo se sa njim diskutovati bez na kraju da mislis da te on mrzi. Nedostaje svakako ❤️😢

Zato kada vidim ove debilne po videima, koji uopste ne kapiraju da je i njih voleo, i kako se ismejavao na racun tudje smrti nekog ko ni mrava nije zgazio... Dodje mi da se 🤮

Nisu mi jasni ljudi, stvarno mi nisu jasni svi koji ga mrze ili mrze trampa ili nekog treceg...iz kog cmara potezu tu mrznju, ne razumem? Pa ja ne mogu da mrzim ni najveca zla danasnjice Obamu, Gejtsa, Sorosa i njihove marionete,... Mogu da ih kritikujem i da se ne slazem sa njima i da potpisujem peticije protiv olosa ali ih ne mrzim i retko koga ces ti sa moje strane cuti da se izrazava tako lose kao ovi na levo i da se raduju tudjom smrcu.

Cak sam ubedjena da su ti ljudi jako nesrecni i neispunjeni u svojim zivotima i da ne znaju sta je Ljubav.

Da pisemo patrijarhu da ga kanonizuju? Kad nece jevreji, daj da probamo kod nas.

Posle uzmes slavu sveti carli i postis na cokoladi, realno win win.

8 hours ago, mustang said:

Charlie Kirk je ubijen jer je predstavljao opasnost po Izrael

Neverovatno kako su vas isprogramirali po pitanju Izraela i Islama, stvarno je impresivno.

Slavni bedem na obodima još slavnije Zapadne civilizacije, sa druge strane sve nadiru neljudske horde ali oni stoje postojano kano klisurine, ne daju na vas jer vole ljudske slobode i da žensko može nosom da proviri.

I neka, ako hoćeš da zauzmeš taj realpolitik stav malog Perice - tvoja stvar, Izrael uber alles, sve pet. Ali onda svaku žrtvu vredi podneti.

Onda tu nema više, "ja sam za ljubav & protiv nasilja". Nema zapitanosti, "odakle mržnja zar ne kapirate da je 1 Charlie sve na svetu voleo".

Ziveo je narod raznih vera i obicaja u toj Palestini vekovima pre nego sto je nastao Izrael, pa nisu imali vecih problema dok se belosvetska gologuzija nije setila abrahamskih predaka.

3 hours ago, kronostime said:

dok se belosvetska gologuzija nije setila abrahamskih predaka

Bilo je i te kako problema. Procitaj malo, nece se baciti.

Sta su me @Weenie Pooh isprogramirali?

Evo da podjem od sebe... Da ki bih smeha u u majici, sorcu i japankama da idem ulicom po kataru, iranu, pakistanu i drugim muskimanskim drzavama? Da li gej populacija moze minimalno da egziwtira tamo, tipa da imaju svoje skrivene klubove?

Izrael - ljudska prava postoje, rwzne rase, sexialne orjentacije imaju slobodu. Naravno, ortodoksni jevreji a i mundzosi imaju obicaj da pljunu pred tobom ako vide da si hriscanin.

Izralske bitange zrtvuju svoj narod zarad "visih" ciljeva. Oktobar 10 je bio jedan od njih i svi gubici nakon toga. Inside job 100%.

Ta ista olos sa cia i mi6 (ja to sve danas zovem deep state - jer oni isto guraju globalizaciju a da vuku konce iz senke) prava sranja po svetu, ukljucujuci i u usa, finansijske manipulacije na sve strane.

Covece, svi mi ovde smo izmanipulisani. Oni nas zele razdvojene i da se medjusobno svadjamo.

Tako nam je fokus udaljen od stvarnih dogadjaja i ko je umesan, ko kriv...Follow the money i zdrav razum.

@Bud Stonebraker i bez fast food i da si zdrav- prav, za dvoje u kaliforniji obamacare je $600-$900 mesecno. To ne pije vodu. Pri tom je uveo zakon da ko nema osiguranje mora da plati kaznun od $1200 po osobi 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Jeftinije je to i placati doktora u kesu (ako si relativno zdrav). A sad imaju i one klinike, gde je mesecno oko $70 i dosta stvari je pokriveno (vizita, vakcine, pregledi, rengeni itd).. Direktno doktor - pacijent odnos. To mislim da nije lose.

Edited by mustang

1764269355951107498017193928710.jpg

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.