Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Opa, ovo genuine?

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Reci im Marjorie, uvek sam verovao u te. Znate kako se kaže,

Once you go woke

You never go broke

MTG 2028

3 hours ago, mustang said:

Evo da podjem od sebe... Da ki bih smeha u u majici, sorcu i japankama da idem ulicom po kataru, iranu, pakistanu i drugim muskimanskim drzavama?

Ovaj, da... Mogla bi, ja sam bio po dosta po tim Katarima, UAE i slično... Niko reč neće reći... U Kataru sam bio na SP u fudbalu, pa ne znam kako je inače, ali sam video žene koje su više gole nego obučene šetaju glavnom džadom i niko im ništa ne radi... Čak je očigledno kako mali Arapi balave za njima, ali to je to...

U Dubaiu je to najnormalnija stvar, bio sam bar 7-8 puta, 2 puta sa ženom, koja se oblačila slično (suknja iznad kolena, majca gore, najčešće)... Generalno, smznućeš se bez nečeg gore, jer klima svugde piči na 18-20... )

Bio sma u DUbaiu noćnom klubu, inače, gde Sodoma i Gomora dobijaju novu definiciju, gde se pivo toči kao da si u Bavarskoj, viski cepa kao da si u LA-u, može i da se dune, šmrkne, povali... Najnormalnije sve...

Ti si prvak u spinovanju 😁👏

Spominjes katar za vreme svetskog prvenstva dobro nisi rekao da ste bili u kupacem na bazenu i dubai gde je 80%-90% stanovnistva stranci, (meka prostitucije) pri tom abu dabi i dubai su mozda i jedini tamo najotvoreniji prema pravima zena i alkoholu.

Daj molim te. Znas dobro o cemu pricam, samo da kontriras. Nek ti se zena proseta tako po teheranu, kabulu... Ma bre.

Koliko se secam FIFA je imala neke uslove za katar kako da se policija i vlast ponasa prema navijacama: da budu loose za pica, navijanje itd.

Edited by mustang

15 minutes ago, mustang said:

Ti si prvak u spinovanju 😁👏

Spominjes katar za vreme svetskog prvenstva dobro nisi rekao da ste bili u kupacem na bazenu i dubai gde je 80%-90% stanovnistva stranci, (meka prostitucije) pri tom abu dabi i dubai su mozda i jedini tamo najotvoreniji prema pravima zena i alkoholu.

Daj molim te. Znas dobro o cemu pricam, samo da kontriras. Nek ti se zena proseta tako po teheranu, kabulu... Ma bre.

Koliko se secam FIFA je imala neke uslove za katar kako da se policija i vlast ponasa prema navijacama: da budu loose za pica, navijanje itd.

Dobro, sve je to tako kako kažu na TV-u...

1 hour ago, Venom said:

MTG 2028

Logo za kampanju - crni lotos

4 hours ago, mustang said:

Sta su me @Weenie Pooh isprogramirali?

Da misliš da je OK slati Izraelu milijarde i milijarde zbog ljudskih & manjinskih prava. Plus stabilnost naravno, Izrael je garant mira & stabilnosti na Bliskom istoku.

Evo da podjem od sebe... Da ki bih smeha u u majici, sorcu i japankama da idem ulicom po kataru, iranu, pakistanu i drugim muskimanskim drzavama? Da li gej populacija moze minimalno da egziwtira tamo, tipa da imaju svoje skrivene klubove?

Izrael - ljudska prava postoje, rwzne rase, sexialne orjentacije imaju slobodu. Naravno, ortodoksni jevreji a i mundzosi imaju obicaj da pljunu pred tobom ako vide da si hriscanin.

Kako gde. Evo npr. u Iranu bi dobili gender reassignment surgeries o trošku države, Homeini obezbedio fatvom još 1987, ko voli nema bolje.

Ali šta tebe kao konzervativca briga za to? Zar u toj Kaliforniji i GOP glasači moraju da navijaju za neprestano širenje slobode & demokratije, šta košta da košta?

Covece, svi mi ovde smo izmanipulisani. Oni nas zele razdvojene i da se medjusobno svadjamo.

Tako nam je fokus udaljen od stvarnih dogadjaja i ko je umesan, ko kriv...Follow the money i zdrav razum.

Sve tačno, zato i kažem da je meni fascinantan taj tok misli koji ide:

1) Čarli Kirk bio anđeo božiji, ljubav i dobrota

2) Izraelci ga ustrelili jer je počeo da im odbija poslušnost

3) Ali to je OK, kolateralna šteta, imajmo u vidu da muslimani ne vole pedere

Edited by Weenie Pooh

Well, sta da ti kazem malo mi je tok misli outside of the box. Nisam znala da pripadam konzervativcima 🤔

Tacke 2 i 3 ti nisu tacne.

1. Jer ih nije podrzavao u vezi gaze i sve vise mu je biko sumnivo da je napad hamasa na festival bio inside job... Malo je slow moram priznati za neke stvari..

1. Nemam nista protiv muslimana ali imam protiv radikalnog islama i svih koji ga guraju na zapadu da moramo da ih prihvatimo kao takve. Ne moramo. Sto muslimanske zemlje nisu prihvatile gazane,ili dale im parce zemlje da imaju drzavu. Sto somalojci i avganisti ne idu afriku iki mid east nego bas u ameriku. O brtinacima i francuzima a uskoro i nemcima necu ni da pricam.

Billioni od istih tih amerikanaca koji salju i izraelu su poslati u gazu, da bi ovi umesto napred samo unazad isli.... U pecinske ljude se pretvorili. Wtf???

1. Kad naletim na pravog konzervativca, obicno misli da sam levicar 😂... Sa njima ko sa ovim levima nema diskusije. Jedino sto ne drhte i ne drame kao levaci.

Edited by mustang

On 11/27/2025 at 8:47 AM, mustang said:

Jeftinije je to i placati doktora u kesu (ako si relativno zdrav). A sad imaju i one klinike, gde je mesecno oko $70 i dosta stvari je pokriveno (vizita, vakcine, pregledi, rengeni itd).. Direktno doktor - pacijent odnos. To mislim da nije lose.

Da, zaista pokriva sve sto lekar opste prakse radi. 1 elegantno polu-resenje krize zdravstva; na zalost samo 1mil pacijenata, velika vecina ga ima kao dodatak jeftinom osiguranju sa high deductible ($10k+) u slucaju da zaglave u bolnici (za specijaliste takodje); u protivnom bolnica iz dzepa je 1 siguran put u bankrotstvo!

Teoretski, za zdrave, iako veooooma risky move, sasvim je dovoljno do 65.-e pa predju na medicare; naravno tu je i jos 1 polu-resenje - biti zdrav na $70/month pa kad “primetis” da dolazi vreme za bolnicu cekas do nov 1-jan 15 pa kupis normalno osiguranje!

Ili da se prijavis da si ilegalac ako si u kaliforniji pa ga imas za dz

Uz dosta restrikcija, da, imaju jos 33 dana da se prijave; zasto da ne - morali bi da idu u bolnicu/urgent care za svaku sitnicu na stetu taxpayera anyways! Ovako su pokriveni, idu kod doktora 1, 2 godisnje kao i ostali.

2 hours ago, Bud Stonebraker said:

Uz dosta restrikcija, da, imaju jos 33 dana da se prijave; zasto da ne - morali bi da idu u bolnicu/urgent care za svaku sitnicu na stetu taxpayera anyways! Ovako su pokriveni, idu kod doktora 1, 2 godisnje kao i ostali.

Koje restrikcije?

Uslov je da ne zaradjujes dovoljno na papiru i nisi legalno u zemlji. Drugo ti nista ne traze.

Brkas medi-cal i covered california.

13 hours ago, mustang said:

Koje restrikcije?

Uslov je da ne zaradjujes dovoljno na papiru i nisi legalno u zemlji. Drugo ti nista ne traze.

Brkas medi-cal i covered california.

Da, u pravu si, medi-cal radnja otvorena do kraja godine

kad vec smaram oko us zdravstva

1 interesantno prepucavanje u danasnjem FT

Soorenn

7 HOURS AGO

It is fairly simple: The US spend about twice as much on health care (18% of GDP) compared to other rich nations; that amount it not spend on health care but on the massive insurance premiums and industry that has one goal only: deny claims and maximize profits. The US is not even ranked in the top ten health care systems in the world, BUT the vested interests/politicians have no interest in YOU supporting a universal free health care system (that will costs you half your current costs). The OECD reports the U.S. spends $14,885 per person, which is more than double the OECD average of about $5,967 and that extra money is going to the insurance industry - not your health. For facts: do your research.

DavidGM

4 HOURS AGO

In reply to Soorenn

The primary function of ANY insurance company is to deny invalid claims. (All insurance systems, public or private, will fail unless this test is met; the NHS routinely and systematically denies care in order to keep costs low to a level that in the US would be suicidal for a private insurer. Managed care failed in the employer insurance market in the US precisely because US consumers would not stand for it and were willing to pay more for better service). Furthermore, US insurers must spend at least 85% of premiums on claims, so at most 1/6 of the cost differential is due to private insurance companies (and this excludes the efficiency savings of using private rather than public insurers). The US health care system is expensive primarily because (1) we pay doctors and nurses properly and (2) we over-treat rather than under-treat. Get your facts straight.

Takodje, pomenuto da je po gallupu 60%zadovoljstvo sa us zdravstvom vs samo 30% u UK?!?; da je broj onih kojima idu cene na gore (Obamacare) relativno mali u poredjenju sa ukupnom osiguranom populacijom (do 24mil)

Samo sam citirao, definitivno treba raspakovati, ali je intrigantno!

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.