Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Nikad iz tih usta nesto pozitvno

Tulsi je odlican kandidat.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

21 minutes ago, mustang said:

Nesto sam opasno prespojila sa amerikancima, ne znam sta. Probadju da nadjem sta je to moglo da bude a da pamtim pogresno.

Da li imate neki test znanja iz istorije i ustava pre dobijanja državljanstva? Da ne znaš kad je bio napad na Pearl Harbor je baš za zvanje ICEa ako se smatraš Amerikankom.

Edited by Amos

9 minutes ago, Amos said:

Da li imate neki test znanja iz istorije i ustava pre dobijanja državljanstva? Da ne znaš kad je bio napad na Pearl Harbor je baš za zvanje ICEa ako se smatraš Amerikankom.

Bas ti hvala sto si mi pomazes 😊

Al da ti ne znas da razumes moju recenicu gde spominjem pearl harbor 😳😳😳😳... Nema tog ICE koji moze da te opameti. Zovi 😂😂😂

Nadji ti meni sta je bilo '44 sa amerikancima u ww2, ima sad da tumaram danima po mozgu.

2 minutes ago, mustang said:

Al da ti ne znas da razumes moju recenicu gde spominjem pearl harbor 😳😳😳😳... Nema tog ICE koji moze da te opameti. Zovi 😂😂😂

Nadji ti meni sta je bilo '44 sa amerikancima u ww2, ima sad da tumaram danima po mozgu.

D-day

9 minutes ago, mustang said:

Pitam zato što je sa ove strane okeana takav test uslov za dobijanje državljanstva. Ima nekih 300 pitanja, od kojih bude 30ak na testu. Pretežno istorija, nešto zakona i lokalnih pitanja vezanih za konkretnu federalnu republiku, tipa iz oblasti heraldike ili geografije.

3 minutes ago, Amos said:

Pitam zato što je sa ove strane okeana takav test uslov za dobijanje državljanstva. Ima nekih 300 pitanja, od kojih bude 30ak na testu. Pretežno istorija, nešto zakona i lokalnih pitanja vezanih za konkretnu federalnu republiku, tipa iz oblasti heraldike ili geografije.

Ima

100q.pdf

Švicarci su shvatili kako treba s Trumpom

kad je teško - rolex

Edited by Marcus Wulffings

24 minutes ago, Amos said:

acam4i.jpg

48 minutes ago, askeladden said:

D-day

Mozda je to, pogledacu. Hvala!

36 minutes ago, Amos said:

Nesto menjaju sada, u moje vreme bilo 10pitanja od 100 ptencijalnih, prodjes sest prosao si. Plus da napises neke dve recenice koje ti diktiraju.

1 hour ago, mustang said:

Mozda je to, pogledacu. Hvala!

Dec 1941 Perl Harbor, Nov 1942 iskrcavanje u S. Afriku i pocetak bivenja sa Nemcima, Jul 1943 iskrcavanje u Italiji, Jun 1944 u Normandiji (Dan D).

Verovatno si prezupcila na WW1 gde su se Ameri ukljucili 1917. taman pred kraj...

Beše ušli su u Veliki rat tek nakon potapanja Luzitanije?

(Ovako bez guglanja, čisto na sećanje...)

Edited by Filozof manijak

38 minutes ago, Radoye said:

Dec 1941 Perl Harbor, Nov 1942 iskrcavanje u S. Afriku i pocetak bivenja sa Nemcima, Jul 1943 iskrcavanje u Italiji, Jun 1944 u Normandiji (Dan D).

Verovatno si prezupcila na WW1 gde su se Ameri ukljucili 1917. taman pred kraj...

Amerikanci su 1942 došli u Sirsku, u Belfast, gde su imali bazu do kraja rata i odatle je sve krenulo - pa i ono u severnoj Africi.

Valjda su se najvise cimali po Pacifiku. Dan D mu dodje maltene afterparty.

26 minutes ago, Shan Jan said:

Pa jesu, ali da predupredim priče o njihovom angažovanju u Evropi.

2 hours ago, Shan Jan said:

Amerikanci su, na Čerčilovu inicijativu, prihvatili strategiju da je primarna pobeda nad Nemačkom.

edit: Europe first - Wikipedia

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.