Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

21 hours ago, Zverilla said:

Gallup.com
No image preview

Britons' Satisfaction With Healthcare, Transportation Fal...

Satisfaction with healthcare and public transport in the U.K. is the lowest it's been in over a decade. Labor strikes may further cut satisfaction in 2023.

Nivo kulturne bedastoće kod Britanaca je impresivan. "We the People" jbt, lik im citira američki ustav isuse Gori su i od Srba i od Japanaca, majke mi.

A mogao je da stavi, "Know ye, that in the presence of God, and for the salvation of our own soul, and of the souls of our ancestors, and of our successors, to the exaltation of the Holy Church, and the amendment of our kingdom, that we do not trust this government, enough is enough", samo sitnijim fontom.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

to govno je ubedljivo najgadnija buljava dzukela i tezak razbojnik, po zlocinstvu odmah iza milera

On 12/1/2025 at 4:02 AM, adam said:

ne moram nista ni da pamtim, ni da pratim, sve rade za mene. zovu i salju poruke za sve sto treba i kad treba. prate dizanje lekova, vakcinacije, preglede, kontrole, vadjenje krvi, sistematske - bas sve. pa kad nesto zaskripi, primete i opravljaju. meni dosta.

Pa txt msgs, pa email, pa phone ringing off the hook; shlag na torti je pismo/cestitka za rodjendan sa listom specificnih pregleda/testova koje treba da uradis! Jbt, zivimo ko carevi - imamo first world problemeD

uasGKDy.jpeg

image.png

Kakva slika...

https://x.com/CBSEveningNews/status/1996007686274478257

City Attorney David Chiu's office announced the city is suing Kraft Heinz Company, Mondelez International, Post Holdings, The Coca-Cola Company, PepsiCo, General Mills, Nestle, Kellogg, Mars Incorporated and ConAgra Brands. Chiu said the lawsuit is the first-of-its-kind.

"These companies created a public health crisis with the engineering and marketing of ultra-processed foods," Chiu said in a statement. "They took food and made it unrecognizable and harmful to the human body." (...)

According to city officials, ultra-processed foods consist of 70% of the nation's food supply. (...)

Officials said the foods "are a combination of chemicals designed to stimulate cravings and encourage overconsumption."

https://www.cbsnews.com/sanfrancisco/news/san-francisco-ultra-processed-foods-lawsuit-health-impacts/?linkId=884472044

11 hours ago, bags said:

image.png

Kakva slika...

Nakoksana veverica

Radule is packin again, bitchezwicked

Po povratku na duznost, u ponedeljak, Mr Bojovich je uhapsio 3 ICE&2 Border patrol motherfuckera; jednog je stavio u headlock, dvojicu u chokehold a ostale u double chokehold; Mr Bojovich nije koristio sluzbeni pistolj, “podavicu govna golim rukama” izjavio je; svih 5 motherfuckera su trenutno u pritvoru

12 hours ago, Bud Stonebraker said:

Po povratku na duznost, u ponedeljak, Mr Bojovich je uhapsio 3 ICE&2 Border patrol motherfuckera; jednog je stavio u headlock, dvojicu u chokehold a ostale u double chokehold; Mr Bojovich nije koristio sluzbeni pistolj, “podavicu govna golim rukama” izjavio je; svih 5 motherfuckera su trenutno u pritvoru

Ovo se zaista dogodilo u jednom cikaskom suburbu: policajac, Srbin po rodjenju i opredjeljenju, je uhapsio ICE agenta zbog voznje pod uticajem alkohola. ICE agent se nije opirao hapsenju.

Kada Srbin hapsi tu trava ne raste....

On 1. 12. 2025. at 6:02, Venom said:

Nije budalaština, po svemu što sam video američko zdravstvo ima tendenciju da sve mnogo detaljnije ispituje nego u ostatku sveta. To je možda neki perverzni odnos kad je zdravstvo tržišno, pa onda ljudi koji plaćaju skupo s jedne strane očekuju da dobiju bang for the buck, a s druge i pružaoci usluge gledaju da što više prodaju. Dobro je pitanje koliko ljudi u postojećem sistemu ima kojima je sad dobro, a koji žele promene. Izboriti se za bolje uslove za sve gde će biti manje vremena za tebe i da to ima prednosti je previše apstraktan koncept za mnoge.

Kad sam se jednom prosuo na ledu i dobio tzv whiplash, gledam šta da radim, pa vidim uglavnom se preporučuje mirovanje, osim u Americi gde dobiješ kragnu, pa ovo, pa ono i onda ljudi na kraju imaju "dugoročne posledice" koje hoće da naplate od osiguranja (ako im se desilo u sudaru auta recimo). Sve je to jedna velika igranka koja na kraju puno košta, a mala je korist za društvo.

Nisam doduše siguran koliko su dobro plaćeni, po svemu što sam video medicinsko osoblje je često na ivici burnouta i gde dominira private equity koji gleda da iscedi suvu drenovinu.

Ma, jok, Incentives.

Litigation.

To se obezbedjuju doktori da ih pacijenti ne tuze.

3 hours ago, Budja said:

Ma, jok, Incentives.

Litigation.

To se obezbedjuju doktori da ih pacijenti ne tuze.

to jeste bitan faktor al sumnjam da je razno drugo privatno zdravstvo (bar na zapadu) manje temeljno od americkog. samo je problem sto se us privatno zdravstvo skoro nikad ne poredi s privatnim zdravstvom u drugim zemljama. rekoh vec - babe i zabe.

previse pojednostavljujete, ne ide to bas tako da se lome doktori da urade sve zivo samo da bi se zastitili od tuzbi.

evo vam iz prve ruke, ovo se sve desava bas sada: moj tast je jedva preziveo veliki cir na 12-ercu i non stop krvarenje iz arterije, ne znma koliko transfuzija i sada je stabilnije ali veoma lose, osteceno mu je srce itd, da ne ulazim u detalje.

moja zena se konsultovala s advokatom da vidi da li postoji sansa da tuzi doktore za los tretman.

advokat pogledao i rekao joj: ne moze nista da se uradi, oni su tacno ispostovali propisana pravila koja intervencija i koliko puta se pokusava. da nisu postupili po pravilima druga bi se knjiga pisala.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.