Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Živimo definitivno u post truth svetu, dokle će više ovi što žive u Švedskoj da nam pričaju kako je u Švedskoj, kad piše na Twitteru sve drugačije.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

17 minutes ago, brusli said:

Malo je komplikovanije od toga, evo npr ovaj lik obisao preko 100 zemalja i kaze Srbija je najbolja:

https://www.youtube.com/watch?v=92mRs8mmKl0

Nikad nisam bila u Vrscu, sad mi je dodje da ga posetim. I ja volim brutalizam ali vise kao strahopostovanje prema svim junacima koji su preziveli taj mracan period.

Btw, on kaze da mu treba minimum $7-8000 mesecno da pristojno zivi u LA, to je istina i pod uslovom da ne izadje iz kuce. Ja bas suprotno - dosta vremena provedim napolju. Samo da nisam u kuci 😁... I trudim se da maksimalno uzivam u prirodi, gradu, cak i dok radim.

Stalno me pitaju kada cu da se selim. Od prijatelja, ja sam jedina ostala ovde, svi su otisli van LA i stejta. Kada nadjem mesto koje ima slicnu klimu i geografiju kao SoCal. Toliko malo mi treba da budem srecna 🤷🏼‍♀️

10 minutes ago, mustang said:

on kaze da mu treba minimum $7-8000 mesecno da pristojno zivi u LA

Jeftinije nego u NYC??

16 minutes ago, dragance said:

Jeftinije nego u NYC??

Ne znam za NYC, ni tamo vise nemam nikog.

Treba oko $6k mesečno za stanarinu običnog jednosobnog stana u downtown Manhattan.

47 minutes ago, dragance said:

Treba oko $6k mesečno za stanarinu običnog jednosobnog stana u downtown Manhattan.

Auh... Definitvno skuplje nego ovde. Ovde je $6k za 1BD, gde imaju concierge, bioskop sobu, igraonicu, teretanu sa sve joga studijom, dve razlicite saune, prostorija za pranje kucica ❤️... Work area, lounge areas itd....

1 hour ago, mustang said:

Auh... Definitvno skuplje nego ovde. Ovde je $6k za 1BD, gde imaju concierge, bioskop sobu, igraonicu, teretanu sa sve joga studijom, dve razlicite saune, prostorija za pranje kucica ❤️... Work area, lounge areas itd....

Da, ali ekvivalent downtown Manhattanu po znacenju i uticaju bi bio Beverly Hills. A cak ni to nije dobro poredjenje.

Vise London, Zurich ili Hong Kong.

Sto me dovodi so sledeceg: ako nisi neko mudo na Wall Streetu, sta ces koji kurac na Manhattanu?

1 minute ago, Peter Fan said:

sta ces koji kurac na Manhattanu?

Sasvim tačno, ali ni Brooklyn ni Queens nisu puno bolji. Jesu, ali ne -toliko -. A staten island nije ni za 3 kurca.

Housing affordability crisis jeste realan problem, ali je i relativan. Takodje, NYC (kao ni LA, a ni SF) nije ispravan reper za taj fenomen.

Mrzi me sad da sirim, ali evo samo jedna rijec: Midwest.

Naravno. Dobri prijatelji su se, iz mnogo razloga, preselili iz Čikaga u Kolumbus, OH. Nikada nisu zažalili. I imaju lepu i veliku 4 sobnu kuću sa dosta zemlje okolo, u lepom kraju.

4 hours ago, brusli said:

Malo je komplikovanije od toga, evo npr ovaj lik obisao preko 100 zemalja i kaze Srbija je najbolja:

https://www.youtube.com/watch?v=92mRs8mmKl0

Nije ništa komplikovano. Gledao sam prvih par minuta i lik izgleda obrazovano, širokog uma. Proputovao je svuda, kliknuo sa Srbima i to je ok. Inače 99% ljudi koji su born & raised in LA ne razmišljaju ozbiljno da žive da žive negde drugo. Evo ti i mustang koja se žali na sve živo, mrzi liberale kao hitlera pa se ipak ne mrda odande.

43 minutes ago, dragance said:

Naravno. Dobri prijatelji su se, iz mnogo razloga, preselili iz Čikaga u Kolumbus, OH. Nikada nisu zažalili. I imaju lepu i veliku 4 sobnu kuću sa dosta zemlje okolo, u lepom kraju.

I zimu kroz kosti probija. Neka fala.

Radije bih bila broke al na toplom.

Upravo se vratili sa brda. Bosa do gore ❤️

Ceo cikago nema ni 10 stepenika u visinu.

Ohio je lep, ima sume. Al isto hladan.

@bios ne mrzim ja nikog. Nema veze koji si ako si okej covek. Pa da nema razlicitosti ne bi biko ni pomaka nigde.

Al hocu sve zlotvore sto potcinjavaju ljude, pogotovo decu iza resetaka. Hicu korupcija da se istrebi jer je svuda. Hocu nekopetentni da se kazne za sva sranja sto su prouzrokovali a da ljudi koji znaju sta rade budu na pozcijama da promovisu boljitak za stanovnike. Ni ne znam kako da mrzim nekog, nemam tu zicu. Mozes mi biti ogavan ili nesto drugo ali ne znam da te mrzim.

Screenshot_2025-11-18-15-02-59-40_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Edited by mustang

Eno ga texas x-men xavier proglasio Muslim brotherhood teroristickom organizacijom

Ajmo jos 😁👏👏

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.