Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

11 hours ago, levi said:

ne znam šta je gore da mustang stvarno misli da je Švedska pakao za žene, ili da zna da je to bullshit propaganda i da namerno dolazi da širi bulshit propagandu. mada znajuću koliko je ona plodno tlo za tu vrstu propagande verujem da je i ovo progutala sa apetitom i da iskreno brine :(

Ja u zivotu tebe nisam cula da si sastavio recenicu a da je tvoje misljenje. Samo ides ko Karen neka i gundjas o drugima.

Just saying.

Za svedsku se brinem ko za salvete. Nje sam se uhvatila jer sam bila pod utiskom mojih komsinica, svedjanki. Zasto bi lagale?

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

13 minutes ago, mustang said:

Ja u zivotu tebe nisam cula da si sastavio recenicu a da je tvoje misljenje. Samo ides ko Karen neka i gundjas o drugima.

Just saying.

Za svedsku se brinem ko za salvete. Nje sam se uhvatila jer sam bila pod utiskom mojih komsinica, svedjanki. Zasto bi lagale?

ma pusti svecku, nego ko je pobedio u ww2

7 minutes ago, 189- said:

ma pusti svecku, nego ko je pobedio u ww2

Amerikanci 😂

Wow, ja odlepljujem.... Sta sam pomesala 😡😳😡😳

Bez zezanja, bila sam ubedjena da su usli '44 u rat. Posle pearl harbor a koji je bio ' 41...idem da se preispitam gde sam sta prespojila u glavi. Ako neko ima ideju nek javi. Sta je bilo '44 u vezi amera da je bitno?

Kad su poslali trupe u evropu?

Edited by mustang

Pa ja ti dadoh relevantan izvor koji jasno objašnjava povećanje broja prijavljenih slučajeva nakon 2018, ali ti čitaš samo ono što odgovara onome u šta si već ubedjena. To je državna institucija zemlje u kojoj se trenutna desničarska vlada trudi da za sve probleme okrivi imigraciju iz 2015, ali zajebala ova statistika i njih.

Wiki te šalje na stranice institucija koje uključene u istraživanje WPS indeksa, uključujući i norveško ministarstvo spoljnih poslova, ali nikom od njih nije za verovati, samo komšinicama na bazenu.

U USA abortus nije legalan svuda. Ali neću valjda ja tebe da učim o pravima žena u USA, gde nogom kročila nisam.

Over and out od mene, jbg, ako istoričarima nije za verovati da je USA ušla u rat u decembru 1941, onda definitivno nije ni meni o sigurnosti žena u Švedskoj.

Samo jako. Za zemlju koja oslobodi silovatelja jer je prebrzo svrsio. Al okej... Svedska je raj zene.

Ne, nisu odredjene imigrantske grupe nista krive.

34 minutes ago, mustang said:

Za zemlju koja oslobodi silovatelja jer je prebrzo svrsio.

i to ti rekli na bazenu? ohmy

samo da izrazim divljenje tom moderatoru, sampionu u preskakanju inteligencije s preponama, koji je pripustio mustangaru na politiku

Edited by 3opge

14 hours ago, Tolaa said:

Pa evo onda odmah da objasnim ovako: preko puta moje kuće (znači bukvalno 20 metara udaljenosti) je osnovna škola u koju ide moje dete. U njenom razredu, od 25 djaka, je troje etničkih Švedjana. Ostali su poreklom iz MENA ili Etiopije, Eritreje i Somalije. Mislim da je onda jasno kakva je etnička slika u mom delu grada.

22 klinaca su rodjeni u Svedskoj ili koliko if you don’t mind!

22x2 roditelja su definitivno rodjeni vani?

Visoke cifre! Znaci 1 kompaktan emigrantski komsiluk? Jel mislis da ga je trebalo “razbiti” pa da se klinci vise “asimiluju”?

Visoke ocene na testovima - da li su 22 deca iz dobrostojecih emigrantskih porodica ili barem bili dobrostojeci u somalijama?

never forget

december 7, 1944

36 minutes ago, 3opge said:

samo da izrazim divljenje tom moderatoru, sampionu u preskakanju inteligencije s preponama, koji je pripustio mustangaru na politiku

Ne nego cemo samo tebe, pokvarenu plocu orange man bad a kamala rocket scientist da slusamo.

Ma ok sve to, ali ja bih da čujem još malo o tim Švedankama sa bazena. Kod mene toga nema, a visim na bazenu od aprila do kasne jeseni. U kakvoj sam to rupi završio, jebem te živote…

16 hours ago, Engineer said:

3017409dd563a52b.jpeg

Zdravstvo through the roof! Za 10-20 imacemo drzavno hteli ili ne, mashala&voleti gaD

38 minutes ago, bios said:

Ma ok sve to, ali ja bih da čujem još malo o tim Švedankama sa bazena. Kod mene toga nema, a visim na bazenu od aprila do kasne jeseni. U kakvoj sam to rupi završio, jebem te živote…

Ma slatke su kao shecheri, jedna je kaze model a druga je influencer (pola zgrade su mi takve i only fans).. Plave, seksi bas bas. Valjda prirodno nadarene.

48 minutes ago, mustang said:

Ma slatke su kao shecheri, jedna je kaze model a druga je influencer (pola zgrade su mi takve i only fans).. Plave, seksi bas bas. Valjda prirodno nadarene.

Ma zezam se bre, bazen bi me video otprilike par puta godišnje kad ima mušterija da im pravim margarite i blind mule, nego deca forsiraju. Sreća pa se ovde bazeni ne greju kao u Kaliforniji, pa bude lakši život kad zahlade noći od novembra.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.