Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

glupo je ono otključavanje, šta će im to

<_<

Koje otkljucavanje?

Posted (edited)

ranije si samo trebao da prisloniš prst i tel je bio otključan. sada ga otključaš, ali treba i da pritisneš home dugme.

ima nekih kerefeka u i-message, nije loš ni svip u desno sa home screen-a

e

i music je pretrpeo poboljšanja

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

ranije si samo trebao da prisloniš prst i tel je bio otključan. sada ga otključaš, ali treba i da pritisneš home dugme.

ima nekih kerefeka u i-message, nije loš ni svip u desno sa home screen-a

e

i music je pretrpeo poboljšanja

Pa i ranije si morao da pritisneš dugme da bi uključio telefon (pod uključivanjem podrazumevam buđenje iz sleep-a) pa se onda otključavao.

Sada radi isto, jedina je razlika što kad uključiš telefon ("pogrešnim" prstom), moraš i da ga još jedanput pritisneš "ispravnim".

Ja nisam ni primetio to dok nisi napisao, jer uvek po navici telefon istovremeno uključujem i otključavam.

Posted

da, ali sada posle očitavanja otiska tel nije na home screenu nego treba da još jednom pritisneš home dugme. korak više u odnosu na 9ku

Posted

Ovaaaj, pa ni na 9 se ne moze otljucati fon samo prislonjavanjem prsta (kao prvog koraka), mora prvo da se pritisne Home dugme majku mu. Dakle tehnicki 2 koraka (mada prakticno jedan)...

Posted (edited)

Ovaaaj, pa ni na 9 se ne moze otljucati fon samo prislonjavanjem prsta (kao prvog koraka), mora prvo da se pritisne Home dugme majku mu. Dakle tehnicki 2 koraka (mada prakticno jedan)...

da ali sad ima tri

-_-

1. home da ga digneš iz sleep moda

2. očitavanje otiska

3. home još jednom

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

da, ali sada posle očitavanja otiska tel nije na home screenu nego treba da još jednom pritisneš home dugme. korak više u odnosu na 9ku

Ne, meni se normalno otključava. Jednom pritisnem prstom čiji otisak čita i otključa se.

Posted

na 10ki

:blink:

ova fotka gore je korak posle očitavanja otiska

Posted (edited)

na 10ki

:blink:

ova fotka gore je korak posle očitavanja otiska

Na desetki. Otključava se kao i pre, ali postoji mogućnost o kojoj ti pričaš, ako se uključi telefon drugim prstom, zatim da se očita otisak i onda se pojavi taj ekran o kome pričaš.

Telefon je 6 Plus.

Edit, možda je i do brzine pritiska. Ako brzo pritisnem dugme da uključim, onda moram posle još jedanput.

Ako je pritisak na dugme sporiji, valjda očita otisak za vreme pritiska, pa registruje pritisnuto dugme kao drugi klik.

U svakom slučaju nisam primetio dok ti nisi napisao, valjda sam navikao da polako pritisnem. :D

Edited by JozoMujica
Posted

boycie je razjasnio. iz nekog razloga sam imao uključenu tu opciju posle instaliranja ios10

sad sam isključio i otključavanje je kao što je bilo

:)

• 3 weeks later...
Posted

instalirao 10.2 i primetio da mi koci viber, to se nekako sredilo

od sinoc, nisam vise uvek na mrezi kad je viber u pitanju. po zavrsenom razgovoru budem na mrezi jos par mina i nakon toga vise ne dok ponovo ne udjem. ranije nisam imao ove probleme ako neko moze da pomogne - danke

bas iritira...

Posted

apdejtuj i viber, pa resetuj mob

Posted

Drugari, kako da prebacim kontakte iz Nokie i iPhone?

Bekapovala sam na pc i sad su u nbu fajlu.

Šta dalje? Itunes ili nešto drugo? 

• 1 month later...
Posted

zna li neko kako najbolje da produvam wifi na telefonu, poslednjih dana me prilicno zeza