jms_uk Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Uspeo, promenio rupu za USB, golgota bez razloga. Hvala svima.
John Coltrane Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) Edit: Rešio Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 25, 2016 by John Coltrane
JozoMujica Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Tražim za gospođu neki 4s, pa po oglasima nalazim da piše "nema icloud", šta to znači, da nije povezan ili da ne može da se poveže na iCloud? Takođe me zanima ovi što su "otključani" pa rade sa "x sim-om", "r sim-om" i ostalim hardverskim poštapalima, koliko to pouzdano radi i da li pravi probleme? Bitno mi je da joj je telefon potpuno funkcionalan, znači da joj radi sve što radi na mojoj "iz prodavnice" šestici bez ikakvih hakovanja i zaglupa. Edited September 7, 2016 by JozoMujica
wall Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ne može da se poveže jer je telefon i dalje vezan za kredencijale bivšeg vlasnika. Find my iphone activation lock. ;)
Heaviside Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Te maske za karticu se koriste kod telefona vezanih za nekog operatera, dakle ti telefoni nisu "otključani" inače im to ne bi ni trebalo. Umeju da zezaju, proguglaj malo iskustva. "Nema iCloud" znači da je telefon kraden i nećeš moći da koristiš prodavnicu uopšte. Wall brži... Edited September 7, 2016 by Heaviside
MayDay Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 A je l ono sedmica danas izlazi? Moram ostati nezainteresovana i nezavidna još jedno 4 meseca.
jms_uk Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 A je l ono sedmica danas izlazi? Moram ostati nezainteresovana i nezavidna još jedno 4 meseca. Evo, upravo sada.
dig_chohano Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Nisam impresioniran. 6 plus mi i posle 2 godine radi kao prvog dana tako da ću da sačekam sledeći model.
jms_uk Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Nisam impresioniran. 6 plus mi i posle 2 godine radi kao prvog dana tako da ću da sačekam sledeći model. Nama u ofisu istice ugovor [posle 2 godine], pa cemo da predjemo na 7.
dig_chohano Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja ne jebem te ugovore, kao pazariš povoljno pa te šure dve godine za pakete koje nikad potrošiti nećeš. Možda mi do duše promene službeni Android za sedmicu (cela grupa se prebacuje na iOS), ali stvarno nisam video ništa spektakularno u ovom novom ajfonu. OK, ima crni, crno je lepo, ali to je to. Ne kapiram čemu menjanje mobilnog svake dve godine, napredak usporio, guraju sve što meni treba koliko hoćeš dugo plus su pouzdani. Menjam samo ako sledeće godine izbace nekog mamojebačkog mamojeba ili ako ovaj crkne.
Aion Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Ja instalirao i na iPhone i na iPad-u. Nisam se igrao, ali radi. Notifikacija na lock screen-u definitivno citljivija.
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 glupo je ono otključavanje, šta će im to <_<
jms_uk Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 http://appleplugs.com Sent from my iTelephone using Tapatalk
Recommended Posts