Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

Uspeo, promenio rupu za USB, golgota bez razloga. Hvala svima.

:thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Edit: Rešio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by John Coltrane
  • 2 months later...
Posted (edited)

Tražim za gospođu neki 4s, pa po oglasima nalazim da piše "nema icloud", šta to znači, da nije povezan ili da ne može da se poveže na iCloud?

Takođe me zanima ovi što su "otključani" pa rade sa "x sim-om", "r sim-om" i ostalim hardverskim poštapalima, koliko to pouzdano radi i da li pravi probleme?

Bitno mi je da joj je telefon potpuno funkcionalan, znači da joj radi sve što radi na mojoj "iz prodavnice" šestici bez ikakvih hakovanja i zaglupa.

Edited by JozoMujica
Posted

Ne može da se poveže jer je telefon i dalje vezan za kredencijale bivšeg vlasnika. Find my iphone activation lock. ;)

Posted (edited)

Te maske za karticu se koriste kod telefona vezanih za nekog operatera, dakle ti telefoni nisu "otključani" inače im to ne bi ni trebalo. Umeju da zezaju, proguglaj malo iskustva.

"Nema iCloud" znači da je telefon kraden i nećeš moći da koristiš prodavnicu uopšte.

Wall brži...

Edited by Heaviside
Posted

A je l ono sedmica danas izlazi? Moram ostati nezainteresovana i nezavidna još jedno 4 meseca.

Posted

A je l ono sedmica danas izlazi? Moram ostati nezainteresovana i nezavidna još jedno 4 meseca.

Evo, upravo sada.

Posted

Nisam impresioniran. 6 plus mi i posle 2 godine radi kao prvog dana tako da ću da sačekam sledeći model.

Posted

Nisam impresioniran. 6 plus mi i posle 2 godine radi kao prvog dana tako da ću da sačekam sledeći model.

Nama u ofisu istice ugovor [posle 2 godine], pa cemo da predjemo na 7.

Posted

Ja ne jebem te ugovore, kao pazariš povoljno pa te šure dve godine za pakete koje nikad potrošiti nećeš. Možda mi do duše promene službeni Android za sedmicu (cela grupa se prebacuje na iOS), ali stvarno nisam video ništa spektakularno u ovom novom ajfonu. OK, ima crni, crno je lepo, ali to je to. Ne kapiram čemu menjanje mobilnog svake dve godine, napredak usporio, guraju sve što meni treba koliko hoćeš dugo plus su pouzdani. Menjam samo ako sledeće godine izbace nekog mamojebačkog mamojeba ili ako ovaj crkne.

Posted

krenuo da skidam 10ku

:unsure:

Posted

Ja instalirao i na iPhone i na iPad-u. Nisam se igrao, ali radi. Notifikacija na lock screen-u definitivno citljivija.

Posted

glupo je ono otključavanje, šta će im to

<_<