Behemoth Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Isključivanjem wifi za sopstvene potrebe ne isključejete UNIFI. Ne možete da pristupite UNIFI koji se emituje sa vašeg uređaja, na njega se kače drugi pretplatnici. TT Ovo onda objasnjava nestabilnost.
Renegade Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Isključivanjem wifi za sopstvene potrebe ne isključejete UNIFI. Ne možete da pristupite UNIFI koji se emituje sa vašeg uređaja, na njega se kače drugi pretplatnici. TT Odakle ti to da ne može da se pristupi sopstvenom unifi? Svi su isti, kako će njegov telefon da razlikuje komšijin unifi od njegovog?
Tale Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Moguće da grešim, bilo je brdo komentara na TW gde su iz njihove podrške odgovarali TT
katamaran Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Odakle ti to da ne može da se pristupi sopstvenom unifi? Svi su isti, kako će njegov telefon da razlikuje komšijin unifi od njegovog? u pravu je Tale. Tako je podeseno. Mene je prvo bunilo sto nikako ne mogu da se nakacim telefonom pored punog signala a posle sam procitao na sbb forumu. Edited October 27, 2015 by katamaran
Frank Pembleton Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jel to znači da u HG imaju dva transmitera! poslato sa WC šolje by BVK
radisa Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Odakle ti to da ne može da se pristupi sopstvenom unifi? Svi su isti, kako će njegov telefon da razlikuje komšijin unifi od njegovog? Kad se nakačiš na ruter na svoj WiFI, zapamti tvoj MAC... Kada se ledeći put kačiš, ako je na osnovnom WiFIju zapamćen tvoj MAC, neće pustiti na UniFI u istom uređaju... Naravno, možeš da se nakačiš na komšijin, to ti niko ne brani, ako uspeš...
Renegade Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 OK, još mi nije aktivirano (epc3925, hoće li uopšte raditi na njima?) pa ne mogu da isprobam.
Milosh76 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Koliko otprilike treba sbb da uvede novog korisnika nakon prijave? Lokacija NBG, usli su u zgradu i provukli kablove pocetkom godine, ako je bitno.
SleeperSleep Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 max 7 dana, moja tašta se prošlog meseca priključivala...
Milosh76 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Hvala, posto ne bih da ostajem bez neta, kablovsku cu preziveti, a moram da otkazem i Orion i Postanet...
kiki Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Gospodin Goran Vasić nas je sve obavestio da korišćenje UNIFI mreže od strane NN lica neće uticati na naš protok, tj. potrošnju. Sa UNIFI mreže se može isključiti preko mojsbb portala i tada će se moći koristiti samo mreža na javnim mestima. Nisam sigurna da li to isključenje sa portala sa sobom povlači i isključenje kućnog modema sa UNIFI mreže, nije mi baš najjasnije iz SBB-ovog pisanija.
Krošek Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Gospodin Goran Vasić nas je sve obavestio da korišćenje UNIFI mreže od strane NN lica neće uticati na naš protok, tj. potrošnju. Sa UNIFI mreže se može isključiti preko mojsbb portala i tada će se moći koristiti samo mreža na javnim mestima. Nisam sigurna da li to isključenje sa portala sa sobom povlači i isključenje kućnog modema sa UNIFI mreže, nije mi baš najjasnije iz SBB-ovog pisanija. da, tvoj ruter prestaje da "daje" unifi, a zauzvrat gubis mogucnost da se konektujes na unifi ali meni se svidja...po novom sadu na ulici fino moze da se uhvati. nisam primetio nikakav problem so far.
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Meni se sporo kaci, treba mu vremena da se konektuje... slučajno poslato sa TT
Recommended Posts