Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Koji je to prostor?

Pre neki dan nisam ni znao u sta gledam na google street, video sam dve adrese. Jedino mi se svideo neki veci parking u 60 i nekom broju.lolol

Edit: Kod 86 mislim da sam nasao ''mesto'' iza zgrade, ali nije najsrecnije resenje. Cudi me da nije u Luci Beograd.

Edited by Ricma

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Jeste dvorište iza zgrade

A Place to Bury Strangers 13. aprila u Karmakomi

On 2. 10. 2025. at 13:21, vracharac said:
NOVA portal
No image preview

Les Négresses Vertes 19. aprila 2026. na Zappa barci

Francuski bend Les Négresses Vertes održaće beogradski koncert 19. aprila 2026. na Zappa barci, u organizaciji producentske kuće Long Play. Legendarni sastav stiže u srpsku prestonicu u sklopu evropsk

Baš sam došla ovo da stavim, malopre videh 😍

Lenny Kravitz 17. juna na Ušću

Preumoran sam da bih pisao opsirno (bice narednih dana), samo da se zapljunem. Pol Makartni u Montrealu. Neverovatan je to covek

A eto i Mobyja

image.png

Miles Kane 27.2. Beograd, Mali hangar.

Trenutna cena karata 4200.

Prestao Charmed da saradjuje sa tickets.rs , i oni presli na Efinity.

Ne znam sta bih rekao za bukiranja Sky Musica i koga su lovili. Krajnji rezultat je slabasan jer je znacajno smanjen kapacitet Usca, ne verujem da je bez tribina vise od 20ak hiljada. Deluje da ce biti bar duplo manje ljudi nego na Gansima, a o obrtu novca da ne pricam. Pocnes od Ramstajna i onda spustanje na nize klase u narednom godinama. Ljudi ce se prisecati i ove i prethodne godine i pricati kako je bilo dobro cim vide koja sledeca zvezda dolazi i koliko je njen domet.

Nije da bi bez njih sada procvetalo, nemamo dobru pregovaracku poziciju za velike koncerte, jer za pocetak nemamo kontinuitet i finansije koje bi to ispratile, mora drzavna intervencija. Pre par meseci sam se nadao Mejdenima, ali deluje mi da nas sada preskacu jer su ove nedelje objavili predgrupe za njihovu turneju. Ne ocekujem objavu u decembru za koncert u maju.

Meni malopre izadje reklama efinitiy da dolazi Leni Kravic. Mene cudi da iko vise i dolazi.

^^ sa Mejdenima su navodno bili pregovori, ali ih je ćaci ekipa uspešno usrala.

Bukurešt i Sofija su u planu, Buda bila ove godine, Zagreba nema, znači da je Beograd bio logičan izbor u koji bi se slio region.

Za decembar u Beogradu u najavi je pet koncerata domaćih bendova, koji svi do jednog odlično zvuče uživo:

04. 12. Vizelj

05. 12. KKN

13. 12. Jarboli

26. 12. Ohajo

27. 12. Obojeni Program

Edited by Starman

38 minutes ago, goofs said:

^^ sa Mejdenima su navodno bili pregovori, ali ih je ćaci ekipa uspešno usrala.

Bukurešt i Sofija su u planu, Buda bila ove godine, Zagreba nema, znači da je Beograd bio logičan izbor u koji bi se slio region.

Pa možda još nije gotovo...? Jedno je što nema Beograda ali je malo čudno da nema ni Zagreba