November 8, 2025Nov 8 Koji je to prostor?Pre neki dan nisam ni znao u sta gledam na google street, video sam dve adrese. Jedino mi se svideo neki veci parking u 60 i nekom broju.Edit: Kod 86 mislim da sam nasao ''mesto'' iza zgrade, ali nije najsrecnije resenje. Cudi me da nije u Luci Beograd. Edited November 8, 2025Nov 8 by Ricma
November 13, 2025Nov 13 On 2. 10. 2025. at 13:21, vracharac said:NOVA portalLes Négresses Vertes 19. aprila 2026. na Zappa barciFrancuski bend Les Négresses Vertes održaće beogradski koncert 19. aprila 2026. na Zappa barci, u organizaciji producentske kuće Long Play. Legendarni sastav stiže u srpsku prestonicu u sklopu evropskBaš sam došla ovo da stavim, malopre videh 😍
November 19, 2025Nov 19 Preumoran sam da bih pisao opsirno (bice narednih dana), samo da se zapljunem. Pol Makartni u Montrealu. Neverovatan je to covek
November 20, 2025Nov 20 The Necks su svirali u Beogradu pre dve nedelje - izvanredan koncert! Evo prikaza sa Jazzin sajta: The Necks u Beogradu: Uvek isti, uvek drugačiji - JazzinFire! pre sedam dana sam morao da preskočim, a evo prikaza iz istog izvora: Fire! u Karmakomi: Srednji prst mračnim silama - Jazzin
November 21, 2025Nov 21 Prestao Charmed da saradjuje sa tickets.rs , i oni presli na Efinity.Ne znam sta bih rekao za bukiranja Sky Musica i koga su lovili. Krajnji rezultat je slabasan jer je znacajno smanjen kapacitet Usca, ne verujem da je bez tribina vise od 20ak hiljada. Deluje da ce biti bar duplo manje ljudi nego na Gansima, a o obrtu novca da ne pricam. Pocnes od Ramstajna i onda spustanje na nize klase u narednom godinama. Ljudi ce se prisecati i ove i prethodne godine i pricati kako je bilo dobro cim vide koja sledeca zvezda dolazi i koliko je njen domet.Nije da bi bez njih sada procvetalo, nemamo dobru pregovaracku poziciju za velike koncerte, jer za pocetak nemamo kontinuitet i finansije koje bi to ispratile, mora drzavna intervencija. Pre par meseci sam se nadao Mejdenima, ali deluje mi da nas sada preskacu jer su ove nedelje objavili predgrupe za njihovu turneju. Ne ocekujem objavu u decembru za koncert u maju.
November 21, 2025Nov 21 Meni malopre izadje reklama efinitiy da dolazi Leni Kravic. Mene cudi da iko vise i dolazi.
November 21, 2025Nov 21 ^^ sa Mejdenima su navodno bili pregovori, ali ih je ćaci ekipa uspešno usrala.Bukurešt i Sofija su u planu, Buda bila ove godine, Zagreba nema, znači da je Beograd bio logičan izbor u koji bi se slio region.
November 21, 2025Nov 21 Za decembar u Beogradu u najavi je pet koncerata domaćih bendova, koji svi do jednog odlično zvuče uživo:04. 12. Vizelj05. 12. KKN13. 12. Jarboli26. 12. Ohajo27. 12. Obojeni Program Edited November 21, 2025Nov 21 by Starman
November 21, 2025Nov 21 38 minutes ago, goofs said:^^ sa Mejdenima su navodno bili pregovori, ali ih je ćaci ekipa uspešno usrala.Bukurešt i Sofija su u planu, Buda bila ove godine, Zagreba nema, znači da je Beograd bio logičan izbor u koji bi se slio region.Pa možda još nije gotovo...? Jedno je što nema Beograda ali je malo čudno da nema ni Zagreba