Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

6 hours ago, steins said:

@Rudolf Pingvinoglu @dvb-t manijak

Ajd pitanje za profesionalce - na čemu je najbolje da slušaš muziku kući? Interesuje me kvalitet zvuka ne snaga?

Teško pitanje. Mogli bi da otvorimo novu temu o tome.

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

On 19. 7. 2025. at 12:52, Nikodije said:

Šta predlažete za Sisterse, jel vredno cimanja? Organizuje Hengtajm i mogu za dž da idem, ali mnogi kažu da užasno zvuče.

Pretpostavka je da možeš za dž i da izađeš ako ti se ne svidi. Probaj.

Pa nije bilo tako loše na Milosrdnim sestrama i ne zvuče tako hrđavo kako ljudi pričaju, bilo je ok. Klasična tezgaroška svirka sa 0 interakcije sa publikom i sve je stalo u sat i

20 otprilike.

Meni bilo dobro, ako ni zbog čega drugog, zbog Corrosion je vredeo cert. Mada je opet čudan miks bio, sad je vokal pretih, često kao instrumental da slušaš, ali kad podvikne zvuči sasvim ok, nejasno.

Baš tezgica, čak su i krajcovali pesme, More i Corrosion traju skoro 10 minuta, ovde je bilo maks 3-4min

Bonus poeni za one klipove transformersa i drugih treš filmova 80ih, prepoznao sam ih možda dva, a inače sam redovno gledao takve kao mali.

Nisam stigao na Vizelj i to mi je žao, kakvi su oni bili?

Nisam ni ja, upao sam tri minuta pred pocetak

43 minutes ago, Nikodije said:

Okej, ali nije to to jer je reakcija publike bila nikakva. Većina je stajala i zevala, pa je Nedić zbijao šale kako se oni tu ne uklapaju jer su previše veseli.

Edited by msv

1 hour ago, Nikodije said:

Meni Vizelj bio bas super. I ortak kaze. Bas super.

Sistersi... opravdali ocekivanja... sve sto je gore napisano ali ne znam ovo je drugacija svirka/bend, meni Eldritch isporucio za svoje godine... Marian meni bila bas specijalno dobra

Publika super, sva godista, goth, starija ekipa, mladi, vrlo ok

Edited by mozzer

Juče je bio prisutan i Perica, Zagrepčanin vlasnik Hengtajm agencije koja je preuzela primat u organizovanju rok/metal svirki u regionu pa reče da im se isplate skoro sve svirke. Drago mi je što je tako, nekako uvek imam utisak da je spisak uvaljivača veći nego broj ljudi koji pošteno kupuju karte.

rolleyes

Jes kupio kartu?

Pružio sam pare Perici na ulazu al on ni da čuje

15 minutes ago, Filozof manijak said:

rolleyes

Jes kupio kartu?

Jednu - neću! Ili pet, ili ništa! More čiča, nemoj da me zajebavaš...

Drago mi je da je bilo ok, negde sam i pročitala da su popravili nastupe uživo.

Moja dva iskustva su bila jako loša, njegov vokal se jedva čuo, desi se da do pola pesme ne shvatiš šta svira, plejbek, ispuštali su previše nekog dima po bini pa je sve izgledalo dodatno fejk. I naravno, kratko, tezgaroški, nula interakcije.

A volim ih inače.

Vizelj je super uživo.

3 minutes ago, Starman said:

Drago mi je da je bilo ok, negde sam i pročitala da su popravili nastupe uživo.

Moja dva iskustva su bila jako loša, njegov vokal se jedva čuo, desi se da do pola pesme ne shvatiš šta svira, plejbek, ispuštali su previše nekog dima po bini pa je sve izgledalo dodatno fejk. I naravno, kratko, tezgaroški, nula interakcije.

A volim ih inače.

Vizelj je super uživo.

Ima na Youtube-u ceo koncert od sinoc (SoM)

Edited by mozzer