July 22, 2025Jul 22 6 hours ago, steins said:@Rudolf Pingvinoglu @dvb-t manijakAjd pitanje za profesionalce - na čemu je najbolje da slušaš muziku kući? Interesuje me kvalitet zvuka ne snaga?Teško pitanje. Mogli bi da otvorimo novu temu o tome.
July 23, 2025Jul 23 On 19. 7. 2025. at 12:52, Nikodije said:Šta predlažete za Sisterse, jel vredno cimanja? Organizuje Hengtajm i mogu za dž da idem, ali mnogi kažu da užasno zvuče.Pretpostavka je da možeš za dž i da izađeš ako ti se ne svidi. Probaj.
July 23, 2025Jul 23 7 hours ago, dvb-t manijak said:Teško pitanje. Mogli bi da otvorimo novu temu o tome.Eno Hi-Fi teme na Tehnici, ne verujem da je potrebna još jedna:Hi-Fi - Page 114 - Tehnika - Parapsihopatologija™
July 25, 2025Jul 25 Pa nije bilo tako loše na Milosrdnim sestrama i ne zvuče tako hrđavo kako ljudi pričaju, bilo je ok. Klasična tezgaroška svirka sa 0 interakcije sa publikom i sve je stalo u sat i 20 otprilike.
July 25, 2025Jul 25 Meni bilo dobro, ako ni zbog čega drugog, zbog Corrosion je vredeo cert. Mada je opet čudan miks bio, sad je vokal pretih, često kao instrumental da slušaš, ali kad podvikne zvuči sasvim ok, nejasno.Baš tezgica, čak su i krajcovali pesme, More i Corrosion traju skoro 10 minuta, ovde je bilo maks 3-4minBonus poeni za one klipove transformersa i drugih treš filmova 80ih, prepoznao sam ih možda dva, a inače sam redovno gledao takve kao mali.
July 25, 2025Jul 25 43 minutes ago, Nikodije said:Nisam stigao na Vizelj i to mi je žao, kakvi su oni bili?Okej, ali nije to to jer je reakcija publike bila nikakva. Većina je stajala i zevala, pa je Nedić zbijao šale kako se oni tu ne uklapaju jer su previše veseli. Edited July 25, 2025Jul 25 by msv
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, Nikodije said:Nisam stigao na Vizelj i to mi je žao, kakvi su oni bili?Meni Vizelj bio bas super. I ortak kaze. Bas super.Sistersi... opravdali ocekivanja... sve sto je gore napisano ali ne znam ovo je drugacija svirka/bend, meni Eldritch isporucio za svoje godine... Marian meni bila bas specijalno dobraPublika super, sva godista, goth, starija ekipa, mladi, vrlo ok Edited July 25, 2025Jul 25 by mozzer
July 25, 2025Jul 25 Juče je bio prisutan i Perica, Zagrepčanin vlasnik Hengtajm agencije koja je preuzela primat u organizovanju rok/metal svirki u regionu pa reče da im se isplate skoro sve svirke. Drago mi je što je tako, nekako uvek imam utisak da je spisak uvaljivača veći nego broj ljudi koji pošteno kupuju karte.
July 25, 2025Jul 25 15 minutes ago, Filozof manijak said:Jes kupio kartu?Jednu - neću! Ili pet, ili ništa! More čiča, nemoj da me zajebavaš...
July 25, 2025Jul 25 Drago mi je da je bilo ok, negde sam i pročitala da su popravili nastupe uživo.Moja dva iskustva su bila jako loša, njegov vokal se jedva čuo, desi se da do pola pesme ne shvatiš šta svira, plejbek, ispuštali su previše nekog dima po bini pa je sve izgledalo dodatno fejk. I naravno, kratko, tezgaroški, nula interakcije. A volim ih inače. Vizelj je super uživo.
July 25, 2025Jul 25 3 minutes ago, Starman said:Drago mi je da je bilo ok, negde sam i pročitala da su popravili nastupe uživo.Moja dva iskustva su bila jako loša, njegov vokal se jedva čuo, desi se da do pola pesme ne shvatiš šta svira, plejbek, ispuštali su previše nekog dima po bini pa je sve izgledalo dodatno fejk. I naravno, kratko, tezgaroški, nula interakcije.A volim ih inače.Vizelj je super uživo.Ima na Youtube-u ceo koncert od sinoc (SoM) Edited July 25, 2025Jul 25 by mozzer