wayfaring stranger Posted March 24 Share Posted March 24 Da li je neko bio na koncertu Therapy? Link to comment
napadaj Posted March 24 Share Posted March 24 Bio drugar, kaže da je zvuk bio tragičan i da je bend loše ostario. 1 Link to comment
MeanM@ Posted March 25 Share Posted March 25 Premalo je pesnica… Zasto danasnji bendovi beze od angazovanosti u muzici? Odlicni Jarboli. Bomla covek objasnjava, Zolt u svom stilu, po sred bine opcinjava tinejdzerke 3 Link to comment
kurdi Posted March 25 Share Posted March 25 odlicni jarboli, jedino sto nisu svirali ljubav Link to comment
Papovac Posted March 25 Share Posted March 25 7 hours ago, MeanM@ said: Premalo je pesnica… Zasto danasnji bendovi beze od angazovanosti u muzici? Odlicni Jarboli. Bomla covek objasnjava, Zolt u svom stilu, po sred bine opcinjava tinejdzerke bile i tinejdzerke, pa ima nade 5 Link to comment
giuseppe Posted March 26 Share Posted March 26 Mnoooogo toga nisu svirali, ali svašta i jesu... Već se veselim što su i na Arsenalu ove godine, a kontam da bi morali i u NS da svrate, samo ne u nesrećni Bulevar Books, najgore mesto za svirke u univerzumu. Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted March 26 Share Posted March 26 S obzirom na interesovanje, mislim da Bulevar Books nikako ne dolazi u obzir. Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted March 26 Share Posted March 26 Btw, ja sam očekivao da zatvore sa "Dobrodošli ljudi". Btw, gde je Sonja Lončar? Link to comment
Eleniko Posted March 26 Share Posted March 26 nikad nije bila stalna članica koliko znam 1 Link to comment
wayfaring stranger Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) 26.03.24 - Johnny Dowd & Band, support: Karin Rabhansl, Zentralcafe, Nürnberg Johnny Dowda sam video samo na slikama sa omota albuma i intervjua, pa sam se zacudio kada je izasao na binu. Covek ima 75 godina, u mojoj glavi je imao mnogo manje. Sta se moze ocekivati od Johnny-ja? Uvrnute price o velikim seksi shopovima, LSD-u, prevarama, ubistvima... Uzivo, sjajna svirka, seta kroz zanrove, parodira, sali se i od drugog dela koncerta, stekao sam utisak, itekako uziva u svirci. Bilo je par opasno dobrih blues ispada. Kao licnost je potpuna suprotnost svojoj muzici. Veoma pozitivan i duhovit lik. Nakon koncerta pozdravio se sa vecinom preostalih posetilaca kojih je bilo izmedju 30-40, razgovarao, slikao se, potpisivao izdanja. Na kraju kratkog razgovora rekao sam mu da dolazim iz Srbije i pitao zna li gde je to. Rekao je da zna, ali da tamo nikada nije svirao. Onda je promenio facu i pitao me, da li sam na koncert dosao iz Srbije? Rekoh, ne, radim i zivim ovde. Onda se nasmejao i rekao da nije vredan tolikog puta. Edited March 27 by wayfaring stranger 2 1 Link to comment
zorglub Posted March 27 Share Posted March 27 22 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Btw, ja sam očekivao da zatvore sa "Dobrodošli ljudi". Uvek zatvaraju sa "Osloni se". Bili su OK, ali je zvuk bio loš. Drugo veče. Boris kao da se bori za vazduh. Danijelova zurka Link to comment
Avatar Posted March 27 Share Posted March 27 On 24. 3. 2024. at 20:42, wayfaring stranger said: Da li je neko bio na koncertu Therapy? Bili drugar i ja, u suštini ih prvi put slušali (nekako su mi promakli generalno kad su bili aktuelniji). Nama se generalno svirka dopala, pržili su lepo, ali je vokal zaista bio očajno ozvučen i em se nije čuo, a i kad se čuo nije mogao da se razume ništa... Šteta za to, ali svakako bih opet otišao, lepo sam se proveo 3 Link to comment
MeanM@ Posted March 27 Share Posted March 27 On 26. 3. 2024. at 17:19, giuseppe said: Mnoooogo toga nisu svirali, ali svašta i jesu... Već se veselim što su i na Arsenalu ove godine, a kontam da bi morali i u NS da svrate, samo ne u nesrećni Bulevar Books, najgore mesto za svirke u univerzumu. Da se mene pitalo mogla je cela Čizmanoga Link to comment
giuseppe Posted March 27 Share Posted March 27 Falila i 'Industrija' i 'Da li ustvari ona nije bila oprezna'. Bilo par novih, sa albuma koji je navodno spreman već poodavno. 2 Link to comment
Recommended Posts