stray cat Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 Objašnjavao je Ivanović (ne sećam se gde i kad), da on ne piše sam scenario, viceve i fazone i da se... uređivački tim trudi da "pokrije" što širi auditurijum i da je zato humor takav kakav je. Ne sumnjam da se (II) obezbedio od mogućih pritisaka da mu se mešaju u koncepciju (u smislu da će svejedno da dobije kintu po ugovoru, ako ga otkače sa Blica), a zarađuje i od Jutjuba.
Frank Pembleton Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 3 hours ago, MeanM@ said: Ne razumem. Posao javnih licnosti, tj njihova odgovornost je kakvu ‘poruku’ prenose ljudima koji ih gledaju/obozavaju…Fundamentalno gledano, svojim delovanjem plasiraju ideju i tom idejom oblikuju svest ljudi. Ne moras to da zoves frazom ‘biti opozicija’, pre ce biti ‘budi normalan’, al u zemlji gde ti je na vlasti ovakvo zlo koje unistava sve redom, apsolutno se moze svrstati komplet stav u frazu ‘biti opozicija’. Ili mozda mislis da glasaci snsa, spsa i sl imaju equally legit argumente za svoju izabranu politiku? Nismo mi neka uredjena i transparentna demokratija, kako god, pa da se politicki proces ne mora braniti kroz svakodnevni zivot. Zivimo u septickoj jami, fcs. I naravno da danas svako sa iole integriteta treba da bude protiv ovih. Javne licnosti pre svega. Ne moraju nuzno da javno izlazu stav kao deo svog poziva, al oportunizam i šurovanje sa ološem je sasvim dobar lakmus papir za nase kenjanje po njima Samo što II ne može da budeb"normalan" on je zabavljač, klovn to mu je posao. On u ovakvom društvu mora da ne samo "bira stranu" nego i to naglašava. Sam je tako odlučio kad je birao "žanr" kojim se bavi onda, je publika projektovala u njega ono što on nije i ne treba da bude, on to prihvatio, i onda se dobija ova situacija sad... 1
Blojler Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 8 hours ago, gospa buba said: ja mislim izraelske ambasade? radio je u izraelskoj i to ne kao vozac neko kao polu domar/potrcko donosio hemiju za ciscenje i tako namirnice i robu vozio nekog pikapa nikad osoblje ambasade... od jednog drugara koji je radio kao vozac sam cuo pricu kako je muljao i petljao nesto pri nabavkama i kad je otkriven da je sve svalio na matorog haus majstora pred penzijom... najureni i jedan i drugi. to je prica u vreme kes taksija pre nego sto je ivan postao clan sprske akademije nauka i umetnost, kraljevskog saveta i SINODa i pre nego sto su legende poput Stinga i Rod Stjuarta zahtevale da dodju da budu gosti kod ovog velikana u emisiji (bas u nedeljama pred koncert jelte) za nivo humora/opozicionarstva u srbalja dovoljno govori da se ljudi kunu u Topalka par dana nakon kritike caru tako da samo malo manje lozenja, ako je na tvu i laje bilo sta pa makar i protiv njih, njihov je covek, nemojte se uzdati u Kesice Ivanovice Topalka Darije Fedju BS Cute i Mikije Aleksice i ostale pajace koji su na istom platnom spisku, nece doci niko da nas spase... ko sto rece jedan pametni cika 'nema revolucije u zemljama gde kinezi grade auto puteve i pruge' 3 4
Mel Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 5 minutes ago, Blojler said: radio je u izraelskoj i to ne kao vozac neko kao polu domar/potrcko donosio hemiju za ciscenje i tako namirnice i robu vozio nekog pikapa nikad osoblje ambasade... od jednog drugara koji je radio kao vozac sam cuo pricu kako je muljao i petljao nesto pri nabavkama i kad je otkriven da je sve svalio na matorog haus majstora pred penzijom... najureni i jedan i drugi. to je prica u vreme kes taksija pre nego sto je ivan postao clan sprske akademije nauka i umetnost, kraljevskog saveta i SINODa i pre nego sto su legende poput Stinga i Rod Stjuarta zahtevale da dodju da budu gosti kod ovog velikana u emisiji (bas u nedeljama pred koncert jelte) za nivo humora/opozicionarstva u srbalja dovoljno govori da se ljudi kunu u Topalka par dana nakon kritike caru tako da samo malo manje lozenja, ako je na tvu i laje bilo sta pa makar i protiv njih, njihov je covek, nemojte se uzdati u Kesice Ivanovice Topalka Darije Fedju BS Cute i Mikije Aleksice i ostale pajace koji su na istom platnom spisku, nece doci niko da nas spase... ko sto rece jedan pametni cika 'nema revolucije u zemljama gde kinezi grade auto puteve i pruge' Neki kazu da ce car Topalku kad tad vratiti za blamazu, bumo videl
gospa buba Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 teshko da se iko lozi da ce ivan ivanovic da nas spase. 6
Misko Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 15 minutes ago, gospa buba said: teshko da se iko lozi da ce ivan ivanovic da nas spase. Ima nas raznih..ja jos pamtim komentare kada je sa Nove prelazio na Prvu, u zvezde ga kovlali, cak branili njegov humor..ali dobro, ja i Novoj S i o N1 mislim to sto mislim, pa ipak, gledam ih povremeno, da se informisem, jer bolje nema..
Filozof manijak Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 (edited) 44 minutes ago, gospa buba said: teshko da se iko lozi da ce ivan ivanovic da nas spase. Kakvi smo, nismo ni zasluzili spasenje. PPPosebno mi ovdena. Edited March 16, 2024 by Filozof manijak 1
msv Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 (Blic) Ivan Ivanović o razlozima TRANSFERA GODINE sa "Nove S" na Blic TV: Dolazim na Blic televiziju da zajedno napravimo veliki zabavni kanal 1
gospa buba Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 20 minutes ago, Filozof manijak said: Kakvi smo, nismo ni zasluzili spasenje. PPPosebno mi ovdena. samo kazem da su lozenje da ce da izda (!) i lozenje da treba da spase, paaa, lozenja, i uglavnom besmislena 3
Filozof manijak Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 A ja kažem kad bi Isus sišao u drugom dolasku da bude vođa opozicije, PPP bi našao da je nikakav drvodelja, da je klerofašista, da su mu čuda krindž i da Big Lale ima bolje trikove. 6 1
Ratamahatta Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 Opozicija ce u stvarnosti pobediti na izborima u onom trenutku kad izgubi na PPP pollu 2 4 1
Ratamahatta Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 45 minutes ago, Filozof manijak said: A ja kažem kad bi Isus sišao u drugom dolasku da bude vođa opozicije, PPP bi našao da je nikakav drvodelja, da je klerofašista, da su mu čuda krindž i da Big Lale ima bolje trikove. + kakav je to isus ako ne svira penal protiv Napretka 1
hefaca Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 Kesic opisuje ljude iz Male Krsne Dosli da se Vozdovcanima usele u zivot 🤣🤣🤣 Ja ne znam kome ovo ne moze da bude smesno 3 1
Misko Posted March 16, 2024 Posted March 16, 2024 45 minutes ago, hefaca said: Kesic opisuje ljude iz Male Krsne Dosli da se Vozdovcanima usele u zivot 🤣🤣🤣 Ja ne znam kome ovo ne moze da bude smesno zadavicu se od smeha..
Recommended Posts