Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jebiga, izvini, doduse nisam bio par godina, ali za nuzdu meni OK: ako nisu nista dodavali/skenjavali kontra, suprotno od onog restoranskog i svasta nesto dela moze da se (pre)zivi.
U svakom slucaju voda je cistija.
Izvini jos jednom, namera je bila [emoji4] 
Ma nema potrebe za izvinjavanjem, samo bi tamo pregoreo jer ovi mladji i neki stariji poznanici kace slike i snimke odatle i ono je meni pakao pakla, nisam to voleo sa 20 a ne sad sa 40 godina.

Hvala za ostale predloge, isao sam na Kamenovo i totalno zaboravio, na to sam zapravo mislio da mi je ok a ne na Jaz. Imamo kola, prozujacemo, secam se prosli put neke plaze Oblatno negde, mislim da nije blizu ali smo otisli i dobro je bilo.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Replies 3.2k
  • Views 286.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bio na zicari. gore se malo setkao. vredelo svaku paru( imao popust zbog ckb kartice pa me kostalo 18 eura)  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

bio na onoj dritanovojtm žičari, sve u 16 fercera, ima parking, kafić i restorančić(deluje napucano) i francuska pekara za sirotilju, sladoledi suveniri etc. cena je 23€ tur re tur po osobi(18€ ako se

Posted Images

Uzmi taxi brodic kod Tre Canne na molu i idi na Havaje/Svetog Nikolu oatrvo, malo je tiše i kulturnije.

Isli, kasnije se napunilo Rusima Ukrajincima i ostalim strancima, voda solidno prljava, sladoled los nikakav...

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Vreme super u HN. Ni pretoplo, ni hladnjikavo, taman kako treba. Bile su najave da će biti kiše ove nedelje, juče je pao u par navrata neki pljusak za decu, kao neke kapi vode s neba koje opušteno kuliraš, danas baš ništa. 

od Cg samo planine.

On 24.8.2022. at 23:02, Svemir Zeka said:

Vreme super u HN. Ni pretoplo, ni hladnjikavo, taman kako treba. Bile su najave da će biti kiše ove nedelje, juče je pao u par navrata neki pljusak za decu, kao neke kapi vode s neba koje opušteno kuliraš, danas baš ništa. 

predivan kraj avgusta. toplo za plazu, uvece prijatno (kod mene mora i nesto sa rukavima). fantazija od vremena.

Ali zato početak septembra skoro jesenji. Evo već 5 dana, svaki dan oblačno, mrljavo, juče drmnula i fina kiša, nadam se da neće više.

Srećom bar more nije hladno.

@morgana šta valja od restorana, nisam bio od '19? Valja li Feral i dalje, vidim i proširio se? Konoba škver ili nešto treće?

21 minutes ago, Profesionalac said:

Ali zato početak septembra skoro jesenji. Evo već 5 dana, svaki dan oblačno, mrljavo, juče drmnula i fina kiša, nadam se da neće više.

Srećom bar more nije hladno.

@morgana šta valja od restorana, nisam bio od '19? Valja li Feral i dalje, vidim i proširio se? Konoba škver ili nešto treće?

Feral i konoba Skver su jos uvijek OK tj bili su do korone, poslije toga ih nisam posjecivala (jers sam, upravo zbog korone, rjedje bila u HN nego u Bgd)

2019. mi je riblja hrana u Admiralu bila vrh.

Portonovi ima dobre ali skupe restorane. Lazure vazi za dobar takodje.

10 minutes ago, morgana said:

Feral i konoba Skver su jos uvijek OK tj bili su do korone, poslije toga ih nisam posjecivala (jers sam, upravo zbog korone, rjedje bila u HN nego u Bgd)

2019. mi je riblja hrana u Admiralu bila vrh.

Portonovi ima dobre ali skupe restorane. Lazure vazi za dobar takodje.

Nisam mogao Admiralu da se setim imena, ali mi je i on bio na pameti.

Meljine su mi otkrovenje, baš su lepo sredili ono ruglo, pored Lazurea smo samo prošetali, ali mi je delovao fino, ali i kandidat za lupanje po ušima.

Just now, Profesionalac said:

Nisam mogao Admiralu da se setim imena, ali mi je i on bio na pameti.

Meljine su mi otkrovenje, baš su lepo sredili ono ruglo, pored Lazurea smo samo prošetali, ali mi je delovao fino, ali i kandidat za lupanje po ušima.

Jeste lupanje po usima vec na primjeru pica, u potpunoj nesrazmjeri sa mjestom. Glumljenje elitizma. No, cujem da je hrana OK (nisam sama provjeravala)

@Profesionalac plus za klopu bife beograd, meni je konoba škver top za hranu, banja pre hotela plaže kad ideš iz igala isto jako dobra. u stvari u toj banji mi je komplet ugođaj najbolji od sviju

ja sam jeo u lazuri, kida klopa, al i cene. tad je konobar pričao da im je meni utvrdio neki mambo jambo kuvar argentinac, bio glavni kuvar u restoranima sa mišelinovim zvezdicama. bio sam i u portonovom u nekom restoranu(ne znam kom) al je bilo slabije no u lazuri

e

biće bolje vrrme od ponedeljka, dolazi njegova ekselencija

Edited by kud u maglu Simoviću

Bife beše oni gore oko gradske kafane? 

A za Banju nemam pojma, jel dole na šetalištu?

Bivsi Majami valjda 

Nista od hrane mi se nije svidelo ove godine osim rostilja ispred la bambe. 

U lazarusu nisam jela jedino od pomenutih mesta.

Edited by mustang

majami je u zgradi do. bife beograd se prije par g zvao da vinci, a prije toga je (sa pauzom od decenije nerada) uvijek bio bife beograd.