Misko Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Odslusah tridesetak Agelasta, od kada traje..opsti utisci sledeci: od gosta dosta zavisi kakva ce biti epizoda, mada, vise njih me je prijatno iznenadilo..Sara Jovanovic, Ivan Ivanovic, Kilibarda, ne gotivim ih inace, u podkastu su bas gotivni bili..najbolje overall emisije, Rambo, Memedovic, vec klasici, i Nele Karajlic, Cane, Kojot, Milakovic..te ljude inace gotivim, pa mozda i zbog toga..i emisija o zagadjenjima, Rio Tintu..Vranjkovic..o emisiji sa Dubravkom Stojanovic bolje da cutim..a tek ona sa onim Daskom i Mladjom, i to je ta danasnjamejnstrim levica? Kakva zemlja, takva i levica..retko antipaticna njuska onaj celavi..ipak, prednost dajem ipak, uz sve mane, radioaktivnom komarcu..gosti su uvek za 7 bar, a cesto i za 10..i barem autor ne namece svoje politcke stavove, i prica se o faking kulturi..
Katikon Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Preporucam Conan O’ Brien-ov podkast Conan O’Brien needs a friend se zove, ako vec niste napreporucivali (meni je on inace omiljeni voditelj, pa i ovo vodi odlicno) 2
SmudgeYorkshire Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Pogledah sada Đurička kod Berta Kreischera i poprilično sam zadovoljan. Prvi put gledam Kreischerov podkast i prilično me iznenadio istinskom zainteresovanošću za sve sitnice o kojima su razgovarali (kao kako Džoni od Nikola), a i bilo je dobrih slučajnih fora zbog Đuričkovog lošeg engleskog, tipa one da je on pionir komunizma u Jugoslaviji.
James Marshall Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 ono, ubio 16 Čehoslovaka a inače se bavi enterijerom 1
Vapad Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Odličan Louis C.K., kao i uvek, malo o filmu koji radi, malo o svemu drugome, odlične minijature o svom dedi i pravom prezimenu, o Lucky Loui i kako su pisali šta, o istočnom bloku, Budimpešti i Bukureštu, o komediji i kritici iste... Generalno sam ga uvek cenio ali čovek je toliko odrastao i postao još bolji. Imaće novi set uskoro.
Heaviside Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu. 1
Vapad Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 minute ago, Heaviside said: I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu. Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove? BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići
Heaviside Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 16 minutes ago, Vapad said: Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove? BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. 1
Vapad Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 36 minutes ago, Heaviside said: Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. Bez brige, bitno je da će biti nešto novoooo
Nevernik Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Oni koji su verovali da je dečko nevin su izgleda bili u pravu. https://www.npr.org/2022/09/14/1123039224/serial-podcast-adnan-syed-murder-conviction 1
Amos Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Dobar tip, šteta što nema mrvicu širi rečnik. Pogledah mu putovanje kroz Maroko, super avanturica.
SmudgeYorkshire Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Imate li neke preporuke za filmske/serijske podkaste? Mogu i domaći/regionalni i strani. Trenutno gledam seriju 'Barry' pa naletih na ovaj podkast, pa kontam da li imate preporuke za još nešto slično. Dakle, više rasparave o samim filmovima/serijama, a manje o privatnom životu glumaca/reditelja...
Milošica Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 On 16.9.2022. at 15:18, msv said: Bio je DJ na jednom malom stejdzu na Lovefestu i sabio je. 1
Recommended Posts