Jump to content
IGNORED

Podcast

Atreid

Recommended Posts

Posted

Odslusah tridesetak Agelasta, od kada traje..opsti utisci sledeci: od gosta dosta zavisi kakva ce biti epizoda, mada, vise njih me je prijatno iznenadilo..Sara Jovanovic, Ivan Ivanovic, Kilibarda, ne gotivim ih inace, u podkastu su bas gotivni bili..najbolje overall emisije, Rambo, Memedovic, vec klasici, i Nele Karajlic, Cane, Kojot, Milakovic..te ljude inace gotivim, pa mozda i zbog toga..i emisija o zagadjenjima, Rio Tintu..Vranjkovic..o emisiji sa Dubravkom Stojanovic bolje da cutim..a tek ona sa onim Daskom i Mladjom, i to je ta danasnjamejnstrim  levica? Kakva zemlja, takva i levica..retko antipaticna njuska onaj celavi..ipak, prednost dajem ipak, uz sve mane, radioaktivnom komarcu..gosti su uvek za 7 bar, a cesto i za 10..i barem autor ne namece svoje politcke stavove, i prica se o faking kulturi..

Posted

Komentar na Mark Z. odgovore kod Joe Rogana:

https://d2u3dcdbebyaiu.cloudfront.net/uploads/atch_img/594/fd03cf18ba6f700c2b7e5c9f7eeccd62_res.jpeg

• 2 weeks later...
Posted

Preporucam Conan O’ Brien-ov podkast 

Conan O’Brien needs a friend se zove, ako vec niste napreporucivali

(meni je on inace omiljeni voditelj, pa i ovo vodi odlicno) 

• +1 2
Posted

Pogledah sada Đurička kod Berta Kreischera i poprilično sam zadovoljan. Prvi put gledam Kreischerov podkast i prilično me iznenadio istinskom zainteresovanošću za sve sitnice o kojima su razgovarali (kao kako Džoni od Nikola), a i bilo je dobrih slučajnih fora zbog Đuričkovog lošeg engleskog, tipa one da je on pionir komunizma u Jugoslaviji.

Posted

ono, ubio 16 Čehoslovaka a inače se bavi enterijerom :lol:

• Haha 1
Posted

Odličan Louis C.K., kao i uvek, malo o filmu koji radi, malo o svemu drugome, odlične minijature o svom dedi i pravom prezimenu, o Lucky Loui i kako su pisali šta, o istočnom bloku, Budimpešti i Bukureštu, o komediji i kritici iste... Generalno sam ga uvek cenio ali čovek je toliko odrastao i postao još bolji. Imaće novi set uskoro.

Posted

I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Heaviside said:

I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu.

Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove?

BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići

Posted
16 minutes ago, Vapad said:

Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove?

BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići

Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. 

• +1 1
Posted
36 minutes ago, Heaviside said:

Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. 

Bez brige, bitno je da će biti nešto novoooo :)

Posted

Dobar tip, šteta što nema mrvicu širi rečnik. Pogledah mu putovanje kroz Maroko, super avanturica. 

Posted

Imate li neke preporuke za filmske/serijske podkaste? Mogu i domaći/regionalni i strani.

Trenutno gledam seriju 'Barry' pa naletih na ovaj podkast, pa kontam da li imate preporuke za još nešto slično. Dakle, više rasparave o samim filmovima/serijama, a manje o privatnom životu glumaca/reditelja...

Posted
On 16.9.2022. at 15:18, msv said:

Bio je DJ na jednom malom stejdzu na Lovefestu i sabio je.

• +1 1