Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

@Chika Spale hvala, super clanak. kakvi noviji procenti, jezivo.

govoreci o bloku west 65, iako mislim da je on uspjesniji od drugih slicnih, bolje tj nesto prijatnije kopira postavku grada u malom (ulicice, pa i to jadnjikavo zelenilo, kafici i soping mol kao kvazijavni prostor), i prije zelenila mi padne na pamet djecije igraliste, skroz bocno, pored ulaza u podzemnu garazu, mislim da tako nesto nigdje drugo nisam vidjela, taj nivo nesigurnosti i cistog cinizma.

opet na blokove, 62 ponegdje ima i tri sportska terena tj igralista uz zgradu (iako nekad naustrb zelenila)

Edited by morgana

• Replies 10.2k
  • Views 849k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

5 hours ago, morgana said:

govoreci o bloku west 65, iako mislim da je on uspjesniji od drugih slicnih, bolje tj nesto prijatnije kopira postavku grada u malom (ulicice, pa i to jadnjikavo zelenilo, kafici i soping mol kao kvazijavni prostor), i prije zelenila mi padne na pamet djecije igraliste, skroz bocno, pored ulaza u podzemnu garazu, mislim da tako nesto nigdje drugo nisam vidjela, taj nivo nesigurnosti i cistog cinizma.

Ako sam u pravu - to nije klasično dečije igrališe već prostor koji je u sklopu nekog vrtića iz zgrade pored. Moguće da ga van radnog vremena, sa ili bez dozvole, koriste stanari.

1 minute ago, Svarog said:

Ako sam u pravu - to nije klasično dečije igrališe već prostor koji je u sklopu nekog vrtića iz zgrade pored. Moguće da ga van radnog vremena, sa ili bez dozvole, koriste stanari.

koriste ga i stanari, je li javni prostor ili se samo tako upotrebljava nije ni vazno (ne kazem ovo kao primjedbu tebi), na nesuvislom je mjestu

Edited by morgana

• 2 weeks later...

Ako iz smera grada idete autoputem na Bežaniju, ili sa Bežanije autoputem ka aerodromu, isključite se na Tošin Bunar, isključenje Bežanijska kosa je zatvoreno osim u smeru ka KBC i Marije Bursać.

Edited by zorglub

1 hour ago, zorglub said:

Ako iz smera grada idete autoputem na Bežaniju, ili sa Bežanije autoputem ka aerodromu, isključite se na Tošin Bunar, isključenje Bežanijska kosa je zatvoreno osim u smeru ka KBC i Marije Bursać.

Da li postoji mogućnost da se iskljucimo na iskjljucenju za KBC, pa skrenemo desno nazad u Studentsku, pored bazena popnemo gore na kružni tok, ili još uvek traju radovi na onoj T raskrsnici?

Edited by reg

Koliko sam mogao da vidim, kolona ide samo levo ka KBC.

Evo video:

Zatvoren Bul Umetnosti od ZDJ do MP, skinut asfalt, kad ce srediti, ko zna. I to smer ka MP, a kad ce suprotni smer, ne smem ni da pitam.

Za to vreme put se raspada u ZDJ ispred Merkatora od Bul Umetnosti do Oml. Brigada u pravcu ka SC.

Edited by Milosh76

Požar jutros u enjubu u blokovima , baš dosta vatrogasaca i dima.

Izgleda i on došao na red

Edited by sasha

25 minutes ago, sasha said:

u kom bloku?

e

sad videh 45.

Nikako ne mogu da se setim da li je i u 45om vlasništvo nad celim objektom potpuno iscepkano.think

2 hours ago, sasha said:

Izabran je novi investitor (

Požar je na spratu, ali naravno najebali su i ovi u prizemlju jer su potpuno pod vodom od gašenja požara na gornjem spratu...

U 45-om je situacija drugačija što se tiče "strukture" zakupaca... Nema kineza veliki broj su ljudi sa lokala...

Izgleda kao "čišćenje", ali ko zna...

Većina, bar koliko znam, a znam dosta vlasnika su naši ljudi. Da li je Enjub imao neki br lokala u svom vlasništvu nmp ali znam da su kinezi svojevremeno pokušali da preuzmu i 45. kao što su 70. i nije im prošlo, zakupci nisu dali...pozivali se svi na ugovore koji su tada tek bili obnovljeni jer se šuškalo šta se sprema. Doduše, ruku na srce, bilo je i vlasnika koji nisu želeli da izdaju / prodaju kinezima.

Prvobitni vlasnici u 70. su se usrali od para, a do ponude kineza nisu mogli lokale da izdaju ni za 100€ i to sa uvedenim telefonom Jova.