March 21Mar 21 Hm meni promaklo snimanja, uglavnom uvece prodjem sa psom, preko dana na drugu stranu idem. Dobro je onda, videcemo koliko ce stubici da potraju.
March 21Mar 21 Author 1 hour ago, Behemoth said:Hm meni promaklo snimanja, uglavnom uvece prodjem sa psom, preko dana na drugu stranu idem. Dobro je onda, videcemo koliko ce stubici da potraju.zar nismo to vec jednom rasturali???mislim, to i jeste manir njihov, da se pritaje termiti pa da probaju ponovo. sve tako rade.
March 21Mar 21 meni bi bilo draže da tu nikne nova petica nego ovi debili što idu preko trotoara da bi tu parkirali
March 21Mar 21 gastronomska ponuda se širi brzinom svetlostidobili smo mek kod petoševića i petrol pumpe
April 15Apr 15 citam na fb da ce splav andrea mia biti uklonjen. otkud to?nije mi zao, stavise iz iracionalnih razloga sam ga uvijek mrzila ali sam iznenadjena Edited April 15Apr 15 by morgana
May 20May 20 On 15. 4. 2026. at 8:21, morgana said:citam na fb da ce splav andrea mia biti uklonjen. otkud to?nije mi zao, stavise iz iracionalnih razloga sam ga uvijek mrzila ali sam iznenadjenaMislim da su im se naklatili reketaši i da ne mogu da opstanu...
May 25May 25 On 20. 5. 2026. at 21:37, Frank Pembleton said:Mislim da su im se naklatili reketaši i da ne mogu da opstanu...Danas pričao sa jednim "blokejom" koji je upoznat sa situacijom...Andrea Mia se seli na Zemunski kej, u fazonu: "Ako moramo da plaćamo reket idemo gde je veći promet"
May 27May 27 2 hours ago, Frank Pembleton said:https://x.com/ZaNasKej/status/2059564012954661286/video/1?s=46A na cemu rade trenutno? Koji je projekat?