Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Majstorski topik

Featured Replies

nije loše

samo kupatilo mora da bude min 30m2

• Replies 9.1k
  • Views 782.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

sto?

taj šareniš bi stvorio epi napad i ko onog koji nema problem te vrste

u velikom prostoru bi se to izgubilo

Ja bih se u ovom kupatilu kup'o nalizan esidom wub

Trip Tripping GIF by Warner Music NZ

...

Edited by đorđe geprat

56 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel vam se dopada ovo:

Screenshot_2026-01-28-21-20-25-272_com.twitter.android-edit.jpg

ne i ne

zanimljivo izgleda, ali mislim da ti nije dobar pad ka resetki

8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel vam se dopada ovo:

gpjp76Z.png

D

imao sam nameru da ovde u selu kada sam lepio pločice u kupatilu uradim drukčije od uobičajenog.

sada se pločice lepe jedna pored i jedna iznad druge. fugne su kao krst. ranije se lepilo smaknuto za pola pločice.

nameravao sam da krenem s lepljenjem redom u krug kupatila pa da počnem novi red sa ostatkom poslednje pločice iz završenog reda. i tako, do vrha. pločice su jednobojne, bez šare pa sam mislio da bi bilo OK. neobično. no, žena je rekla da je to bez veze pa sam ih lepio uobičajeno.

za kuhinju sam našao dva kvadrata pločica 15x15 sa talasastim ivicama, sa preovlađujućim plavim, oker i braon nijansama i random diskretno išarane tankim crnim linijama tako da liči na grančice. strašno su mi se dopale, svi su bili iznenađeni kako je dobro ispalo.

Drugari imam mali stan od 40 kvadrata u kom zivim i mislim se da cimam majstora za hoblovanje parketa. Koliko je to komplikovano sa namestajem u stanu? Jel uopste izvodljivo?

On 28. 1. 2026. at 23:27, Mr.Mxyzptlk said:

jel vam se dopada ovo:

.

Mozda je pravo pitanje dopada li se tebi. Svi mi imamo svoje flomastere)))

Licno, ja ovo ne bih nikad uradio. Akcentni zid, kontrast izmedju boja, u malom prostoru dodatno drobi ionako ogranicen prostor, menja i geometriju i proporcije, a ovako saren, jarki jos i priblizava zid.

Drugo, na osnovu nekog iskustva svi ti akcentni zidovi , ne samo u kupatilu, pre ili kasnije dosade, a kupatilo je mesto gde zamena kosta onoliko.

Zato je mozda najbolje, kad se bas hoce, koristiti vecne materijale koji nikad ne izlaze iz mode, ili uopste koristiti drugu fakturu, a jos bolje dekor ili tekstil... Njega uvek mozes da promenis sa malo novca...

Iako je ovo render, rasveta je dobra. Dobrim osvecenjem svaki prostor mozes da napravis mnogo boljim.. I obrnuto...

.

1 hour ago, Shan Jan said:

Drugari imam mali stan od 40 kvadrata u kom zivim i mislim se da cimam majstora za hoblovanje parketa. Koliko je to komplikovano sa namestajem u stanu? Jel uopste izvodljivo?

veoma je komplikovano

trebao bi da kompletan pod na kome je parket koji hoćeš da hobluješ bude dostupan

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

veoma je komplikovano

trebao bi da kompletan pod na kome je parket koji hoćeš da hobluješ bude dostupan

Tako nesto sam i ja mislio. Posebno sto mi je mali stan i tesko je i prebacivati stvari ako bi se prebacivale u druge prostorije. Pretpostavljam da to onda ljudi rade kad odluce da ceo stan renoviraju, sve sa novim namestajem?

tako je

jedan od najpaklenijih poslova je očistiti stan(u kom je nameštaj) posle hoblovanja/lakiranja

tu se prašina pojavljuje 3 meseca kasnije

Ima ovih privremenih ostavnih prostora koji cak imaju i usluge da ti dodju i odnesu sve, cuvaju tipa par meseci i posle vrate...