Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Majstorski topik

Featured Replies

Čime se lepe prelazne lajsne između laminata i podnih pločica? Neki silikon, ne? Jedna se rasklimala, da to sredim.

Hvalaaaa!

• Replies 9.1k
  • Views 782.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

27 minutes ago, Klara said:

Čime se lepe prelazne lajsne između laminata i podnih pločica? Neki silikon, ne? Jedna se rasklimala, da to sredim.

Hvalaaaa!

Silikon transparentni i udri.

Pozeljno neutralni, da ne bude onaj sanitarni

Da pitam još nešto, jedno pakovanje silikona moram da iskoristim u celosti ili ne? U smislu, ako ne potrošim sve, da li je moguće i mudro sačuvati preostalo. :)

33 minutes ago, Klara said:

Da pitam još nešto, jedno pakovanje silikona moram da iskoristim u celosti ili ne? U smislu, ako ne potrošim sve, da li je moguće i mudro sačuvati preostalo. :)

Stegnuce se kako god da ga zatvoris. Srecom, u farbarama mozes naci i silikon u tubama tj. manjim pakovanjima pa i nije steta ako ono malo sto preostane bacis.

images?q=tbn:ANd9GcSgoPCYO4MVJCZy66uqT8J

E, hvaaala, dobri čoveče! ☺️

3 hours ago, Klara said:

Teoretski može da se sačuva. Ostaviš otprilike 1cm da viri iz tube i zatvoriš je. Sledeći put odsečeš taj vrh i nastaviš normalno, on i služi da zatvori da vazduh ne ulazi. E sad, neki kažu da svojstva tog silikona više nisu ista. Ono što sam ja probao, lepi dobro i dalje. Da li bi sanitarni radio u tom slučaju, ne znam...

Kako da najlakše povadim one male eksere sa ravnim glavama (liče na rajsnegle) iz šper-ploče/leđa police? Stolarskim klještima?

ja bih probao uvlačenjem noža ispod šperploče tik uz ekser i njegovim pomeranjem. da je glava eksera po izvlačenju noža dovoljno odmaknuta da mogu klešta da je zahvate.

Hvala, tako sam uspela jednu ali sam mislila da možda ima brže rešenje.

3 minutes ago, Valk said:

Hvala, tako sam uspela jednu ali sam mislila da možda ima brže rešenje.

Rasheftivačem? think

Ne može, utisnuti su jako, mora najpre što kaže Đorđe da se čeprka oko njih da se malo oslobode glave. Rešiću.

@Valk

Probaj da odvojis deo sperploce od police. 1cm je dovoljno. Zatim je vrati nazad. Verovatno ce ekseri ostati da vire i mogu da se izvuku. Tako deo po deo. Nemoj da krenes od uglova, mogu da puknu. Srecno!

Edited by Deda Drda

Ugradni tuš ili nadzidni?

ako je ugradni koju bateriju kupiti i gde?