January 8Jan 8 Čime se lepe prelazne lajsne između laminata i podnih pločica? Neki silikon, ne? Jedna se rasklimala, da to sredim.Hvalaaaa!
January 8Jan 8 27 minutes ago, Klara said:Čime se lepe prelazne lajsne između laminata i podnih pločica? Neki silikon, ne? Jedna se rasklimala, da to sredim.Hvalaaaa!Silikon transparentni i udri.
January 8Jan 8 Da pitam još nešto, jedno pakovanje silikona moram da iskoristim u celosti ili ne? U smislu, ako ne potrošim sve, da li je moguće i mudro sačuvati preostalo. :)
January 8Jan 8 33 minutes ago, Klara said:Da pitam još nešto, jedno pakovanje silikona moram da iskoristim u celosti ili ne? U smislu, ako ne potrošim sve, da li je moguće i mudro sačuvati preostalo. :)Stegnuce se kako god da ga zatvoris. Srecom, u farbarama mozes naci i silikon u tubama tj. manjim pakovanjima pa i nije steta ako ono malo sto preostane bacis.
January 8Jan 8 3 hours ago, Klara said:Da pitam još nešto, jedno pakovanje silikona moram da iskoristim u celosti ili ne? U smislu, ako ne potrošim sve, da li je moguće i mudro sačuvati preostalo. :)Teoretski može da se sačuva. Ostaviš otprilike 1cm da viri iz tube i zatvoriš je. Sledeći put odsečeš taj vrh i nastaviš normalno, on i služi da zatvori da vazduh ne ulazi. E sad, neki kažu da svojstva tog silikona više nisu ista. Ono što sam ja probao, lepi dobro i dalje. Da li bi sanitarni radio u tom slučaju, ne znam...
January 16Jan 16 Kako da najlakše povadim one male eksere sa ravnim glavama (liče na rajsnegle) iz šper-ploče/leđa police? Stolarskim klještima?
January 16Jan 16 ja bih probao uvlačenjem noža ispod šperploče tik uz ekser i njegovim pomeranjem. da je glava eksera po izvlačenju noža dovoljno odmaknuta da mogu klešta da je zahvate.
January 16Jan 16 3 minutes ago, Valk said:Hvala, tako sam uspela jednu ali sam mislila da možda ima brže rešenje.Rasheftivačem?
January 16Jan 16 Ne može, utisnuti su jako, mora najpre što kaže Đorđe da se čeprka oko njih da se malo oslobode glave. Rešiću.
January 16Jan 16 @Valk Probaj da odvojis deo sperploce od police. 1cm je dovoljno. Zatim je vrati nazad. Verovatno ce ekseri ostati da vire i mogu da se izvuku. Tako deo po deo. Nemoj da krenes od uglova, mogu da puknu. Srecno! Edited January 16Jan 16 by Deda Drda