February 23Feb 23 Ascendor platform stairlifts | Quality from AustriaDa li neko zna da li postoji ovlasceno predstavnistvo u Srbiji sa majstorima koji bi umeli da instaliraju ovo?
March 12Mar 12 On 8. 2. 2026. at 18:42, garcia said:zamena prekidača i utičnicaOvo svi mislimo da umemo. U stvarnosti, bolje pre moleraja raskopaj zidove i razmesti šukoe i LAN-ove dok još možeš, inače ćeš ceo život preskakati kablove. Plus, neka to uradi profi, ako preopteretiš liniju to je dobardan za problem.
March 14Mar 14 On 12. 3. 2026. at 21:26, April said:Ovo svi mislimo da umemo. U stvarnosti, bolje pre moleraja raskopaj zidove i razmesti šukoe i LAN-ove dok još možeš, inače ćeš ceo život preskakati kablove. Plus, neka to uradi profi, ako preopteretiš liniju to je dobardan za problem.Razmestih tako ja LAN-ove svojevremeno po stanovima pa me zajeba WIFI tehnologija samo tako i sad imam tehnicke mogucnosti za gomilu telefonskih linija po istima.
March 14Mar 14 Pa da...preveliko je zezanje raskopavati zidove zbog par mrežnih kablova. Mogu se maskirati koliko-toliko uspešno a posle se na njih ni ne obraća pažnja osim ako se sapleteš
March 15Mar 15 Sinoć sam majstorisao oko trećeg stop-svetla na kolima. Već neko vreme me zeza. Prvo su crkle dve lampice i prilikom skidanja stop-svetla malo sam oštetio žabice i okrnjio crvenu masku. Nema šrafova, nema drugog prilaza osim od napred i trebalo mi je 20 minuta da ga 'iščačkam' plastičnim polugicama. Malo sam i izgubio živce pri kraju 🙃 Tad sam zamenio lampice ali zbog oštećenja nije skroz legao na mesto.. Vremenom je voda ulazila kroz sitan procep i metalne šine koje vode struju do lampica su korodirale i na dva mesta pukle..Ovo mi je zbudženo prelazno rešenje dok ne nabavim novo stop-svetlo. 🙂
March 15Mar 15 On 14. 3. 2026. at 3:58, kronostime said:Razmestih tako ja LAN-ove svojevremeno po stanovima pa me zajeba WIFI tehnologija samo tako i sad imam tehnicke mogucnosti za gomilu telefonskih linija po istima.WiFi je ok, pogotovo novije verzije i mesh, ali je bakar za po kući i dalje very nice to have, pogotovo sada kada je došla optika i kućni priključci sa više od 1 GBps nisu retkost.
March 20Mar 20 samo da preporučim da u lidlu trenutno prodaju za male pare parksajd alate. brusilicu i ubodnu testeru za po 3000 a rende za 3500. preporučujem jer koristim sa zadovoljstvom. ima još koješta (dleta ili radni sto, recimo) pa hobisti u majstorisanju, bacite pogled. Edited March 20Mar 20 by đorđe geprat