February 2Feb 2 8 hours ago, Shan Jan said:Drugari imam mali stan od 40 kvadrata u kom zivim i mislim se da cimam majstora za hoblovanje parketa. Koliko je to komplikovano sa namestajem u stanu? Jel uopste izvodljivo?Izvodljivo je u varijanti da ispraznis jednu prostoriju, ishoblujes, izlakiras, sacekas da se osusi, pa sav namjestaj prebacis u nju pa radis dalje. Problem je sto ce se na podu poznavati linija razgranicenja i sto mozda nece bas svaki majstor pristati na takvo cinculiranje.
February 2Feb 2 to poslednje je ključnoinače, prelazi mogu da se šmekerski odrade, ako koga zanima mogu da tupim
February 2Feb 2 Ma jasno. Na ovaj mini stan gde je jedna soba veca od celog ostatka je bas mucenje. Neka ga ovako izgreban n4ka ceka kad odlucim da se selim.
February 2Feb 2 On 28. 1. 2026. at 21:27, Mr.Mxyzptlk said:jel vam se dopada ovo:Meni se svidja, svetlo je a lep dezen. Ja sam u jednom mini kupatilcetu gde mi je nekad bila kanc kod mojih na placu, (bukv par kvadrata samo tus kabina slavina i wc na minimumu prostora) uradila kao akcentni pod, doduse ne u tako zivim bojama. Mozda ti je i to opcija ako je prostor mali.Mada da biram ovako bih kako je na slici. Edited February 2Feb 2 by Mel
February 2Feb 2 Naše kupatilo ulazi u fazu finisa. Sutra imam zanimljiv sastanak sa majstorom, elem, kad je vratio vrata pojavila se rupa od 1cm između ukrasne lajsne i pločica. Ja sutra treba da odlučim da li je lepše da tu rupu popuni silikonom ili da stavi neku plastičnu lajsnu koju je negde nabavio👀Moram reci da mi obe opcije izgledaju kao horor ali mozda i ne bude strasno kako mi se cini, videću sutra.Druga stvar, podne pločice nisu u ravni, vec su neke za koji mm više od ostalih. Tome se nisam nadala.Sve u svemu uhvatio me je nespokoj😟 Edited February 2Feb 2 by Sara
February 3Feb 3 On 28. 1. 2026. at 21:27, Mr.Mxyzptlk said:jel vam se dopada ovo:Bitno je da se tebi svidja, ko jebe ostale. Bolje da ne kazem sta ja mislim
February 3Feb 3 14 hours ago, Shan Jan said:Ma jasno. Na ovaj mini stan gde je jedna soba veca od celog ostatka je bas mucenje. Neka ga ovako izgreban n4ka ceka kad odlucim da se selim.Neka ceka malog shanica da se upise na njemu pa ces da sredjujes kasnije
February 3Feb 3 15 hours ago, Sara said: pojavila se rupa od 1cm između ukrasne lajsne i pločica. Ja sutra treba da odlučim da li je lepše da tu rupu popuni silikonom ili da stavi neku plastičnu lajsnu koju je negde nabavio👀Odluci da skine plocice i postavi kako treba.
February 3Feb 3 Za ovo oko vrata, nije kriv. Pitala sam ove sto se bolje razumeju.Za pod cemo da vidimo. Nadam se da mi se učinilo
February 4Feb 4 Ima neko preporuku za nekog ko odnosi stare veš mašine? Da li dođu na gajbu, jel se nešto plaća? Vidim ima nekih koji nude i otkup po KP: Edited February 4Feb 4 by General Melchett
February 4Feb 4 1 hour ago, General Melchett said:Ima neko preporuku za nekog ko odnosi stare veš mašine? Da li dođu na gajbu, jel se nešto plaća? Vidim ima nekih koji nude i otkup po KP:Ne znam da li očekuješ neku cenu prilikom otkupa, ali najlakše je da okreneš telefon prema zoni stanovanja i dogovoriš sve uslove.Da, dođu po mašinu i nema potrebe da plaćaš uslugu. Pod tim uslovima sam se ratosiljao svoje.
February 4Feb 4 Ja sam kontaktirao par njih na KP za jednu staru masinu, slikas im masinu i oni ti kazu cenu. Dodju po nju i odnesu je. Doduse cena je neka mizerija, tipa 2000d.
February 4Feb 4 1 hour ago, General Melchett said:Ima neko preporuku za nekog ko odnosi stare veš mašine? Da li dođu na gajbu, jel se nešto plaća? Vidim ima nekih koji nude i otkup po KP:Rusi.
February 4Feb 4 25 minutes ago, glibav said:Ja sam kontaktirao par njih na KP za jednu staru masinu, slikas im masinu i oni ti kazu cenu. Dodju po nju i odnesu je. Doduse cena je neka mizerija, tipa 2000d.Mislim da je i kod onih Keš za treš (ako to i dalje postoji) isto neka sitna suma. S tim što su meni za stari frizider i TV dali vaučere za Gigatron, bila je neka slična suma. Svakako je ok jer ne moraš da se drndaš sa izbacivanjem
February 4Feb 4 4 minutes ago, ragasto said:Mislim da je i kod onih Keš za treš (ako to i dalje postoji) isto neka sitna suma. S tim što su meni za stari frizider i TV dali vaučere za Gigatron, bila je neka slična suma. Svakako je ok jer ne moraš da se drndaš sa izbacivanjemNe mogu da se setim za sta ali zvao sam neke koji rade reciklazu i ti nisu hteli da dolaze. Ne znam da li su to ti. Ja sam onaj sto je pre par godina nosio lekove sa isteklim rokom trajanja i trazio od apoteka da ih preuzmu, da ne bacam u smece ali niko nije hteo. Nosim stare telefone u yettel, konzerve u ideju, cep za hendikep, laptop pokvareni sam nosio negde da dam za reciklazu, hleb pored kante ako vec ne sameljem u prezle. Staklene flase i tegle delim po selu. A i dalje stvaram tone smeca, uzas.