Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Majstorski topik

Featured Replies

2 hours ago, đorđe geprat said:

kada sam pitao stakoloresca može li da mi izbuši rupe pa da ogledalo ušrafim na pločice u kupatilo, rekao mi je da ogledalo zalepim na pločice pomoću silikona za ogledala (ne jede film). eno ga stoji, ne mrda.

I meni jedno tako stoji vec 15+ godina. Ali je ogledalo 60x100 cm, i skoro potroših ceo taj silikon na njega.

• Replies 9.1k
  • Views 782.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kad se ogledalo lepi tim silikonom bitno je da se prave neprekinuti krugovi da tako kazem, tu se dobija dodatna nosivost jer se napravi vakuum kod lepljenja.

sprema se polako renovairanje kupatila i wc-a... ok su mi ove sarene, podsecaju me na kamene bombone

Triniti
No image preview

MINERAL Colormix 60×60 – terrazzo keramička pločica - Tri...

MINERAL Colormix 60×60 pločica donosi moderni terrazzo efekat, idealna za kupatila, kuhinje i savremene enterijere.

može posvuda da se flekavi. ništa se neće primetiti.

boksi aminovala, meni dovoljno lolol

ici ce u kombinaciji sa nekim vrv belim. tipa tri zida u ove sarene, i preostala dva u to belo. i eventualno da vidim od koje boje da budu oni dzepovi u kabini.

Edited by Mr.Mxyzptlk

20 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

sprema se polako renovairanje kupatila i wc-a... ok su mi ove sarene, podsecaju me na kamene bombone

Triniti
No image preview

MINERAL Colormix 60×60 – terrazzo keramička pločica - Tri...

MINERAL Colormix 60×60 pločica donosi moderni terrazzo efekat, idealna za kupatila, kuhinje i savremene enterijere.

Mi smo u kupatilo stavili na zidove pločice turske proizvodnje. Solidne su, vrlo. Proveri koja je debljina i obavezno, čim kupiš, pregledaj da nema polomljnih u kutiji.

ma gde da vadim iz kutije sve crna ti. to ce majstor oma da lepi, samo da mi kaze kolko treba

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

i eventualno da vidim od koje boje da budu oni dzepovi u kabini.

Ovo nisu te, drugo kupatilo, samo zbog ideje:

IMG_9460.jpeg

Ova horizontalna prečka služi da sakrije cev. Jer su nekako uspeli da zaborave gde je isuse

jel me zezas? ovo kod tebe?

tacno mozes da zadenes peskir tu lolol

Jeste kod mene. Nije mi palo na pamet lol

A za proveravanje pločica, pominjem jer smo vratili komplet pošiljku prvih koje smo izabrali za pod. Više od 50% bilo polomljeno.

ugh. sad si mi pustila bubu.

e bre, boksi, i presla si preko toga? sto im nisi rekla da zazidaju pa ponovo da prave rupu.

Je l` moze da se spusti doope na ove maskirane cevi? D

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

ugh. sad si mi pustila bubu.

e bre, boksi, i presla si preko toga? sto im nisi rekla da zazidaju pa ponovo da prave rupu.

To je bila/jeste idealna pozicija, a pošto smo renovirali celu kuću i bili na izmaku snaga ja sam samo ponavljala ‘neću da se nerviram’ i ‘sve može’. I tako i bi D

2 minutes ago, kronostime said:

Je l` moze da se spusti doope na ove maskirane cevi? D

Ladno čitam ‘dope’ i razmišljam kako ti je to palo na pamet. Onda skapiram da je ‘doope’ i tek onda mi ništa nije jasno blink

@Mr.Mxyzptlk još nešto, ovde sam dosta pitanja postavljala u toku renoviranja. Više preporuka sam dobila za Herz slavine. Nismo pogrešili, pogotovu onaj set za tuš kabinu.