Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted

ja sam je isto baš skratila pre par nedelja, sad bih još

• 3 weeks later...
Posted

jaroslav sam. to je ceski odbojkas. skroz kratko, ne znam zasto uopste pokusavam da imam kosu, ovo volim. misljenja su podeljena, ali ja volim. i super je lako imati tako kratku kosu, lose je sto moras redovno kod frizera i dajete pare za to. pa je to i moje pitanje za vas koje se sisate kratko, gde? 

Posted

i super je lako imati tako kratku kosu, lose je sto moras redovno kod frizera i dajete pare za to.

e i meni je ovo palo napamet, koliko često će to morati da se "reguliše" (a sigurno mnogo češće nego nekadašnja kosurina)

btw ne znam ko je češki odbojkaš, ali meni pade napamet kako sam prošle godine kad sam gledala Game of Thrones imala kosu kao Daenerys a sada imam kao Jaime

Posted

a gde, nisam prava osoba za taj odgovor pošto se šišuckam po celoj Evropi, i meni bi dobro došla neka preporuka za Bg

Posted

e i meni je ovo palo napamet, koliko često će to morati da se "reguliše" (a sigurno mnogo češće nego nekadašnja kosurina)

btw ne znam ko je češki odbojkaš, ali meni pade napamet kako sam prošle godine kad sam gledala Game of Thrones imala kosu kao Daenerys a sada imam kao Jaime

meni nije prvi put da amputiram kosu, i za ovu frizuru bi bilo dobro jednom mesecno. hm. 

Posted

ja u ovde spominjanom secret cut salonu

vrlo sam zadovoljna

Posted (edited)

ja kod voje, on kad osisa ne moras tri meseca da ides, raste u dobro odakle god da je krenulo. ali voja mora da ti legne, ima neke koje naruzi, ima neke koje ulepsa. mene, naravno, napravi na nevidjenu ribu  -_-

Edited by cmrlj
Posted

voja u višnjićevoj*? 

sad me je ošišao sloba iz gospodar jovanove*, odlično je, ali je preskupo, posebno za jednom mesečno, koliko meni treba (pošto bih volela da održavam ovu nedužinu). 

*inače, videla sam flajer za street fest. ima mapa begorada, a delovi grada imaju imena njujorških kvartova. nbg je queens, vračar je npr. upper east side, dorćol je manhattan, zemun npr. brooklyn. 

strašno neprijatno.

Posted

je l sloba onaj plavi simpaticni na pocetku jovanove, nova zgrada, parna strana? voja je iz njegoseve, gostuje jednom nedeljno u vuka karadzica, skup je za jednom mesecno. bio je neki sto je valjao u strahinica bana i bio je i dzabe, ali je netragom nestao:( 

Posted

Ja imam kratku kosu ~pixie, sisam se dva ulaza od mene za 300din i super mi je :)

Posted

i za ovu frizuru bi bilo dobro jednom mesecno. hm. 

hm™

bwt nije ni meni prvi put, ali poslednji put pre sada je bilo pre neznamvišenijakoliko godina

a kolike su cijene-prave sitnice? (kod voje, slobe i ostalih)

Posted

dva ulaza od mene

a gde je to, otprilike :lol:

300 dinara?

da li ja to dobro vidim

Posted

mi tu :(

ovo me je osisao voja za sve pare, a bez feniranja su mi naplatili 1600 dinara. 

Posted

Ja imam kratku kosu ~pixie, sisam se dva ulaza od mene za 300din i super mi je :)

e to ja tražim, mislim da bi neki muški lokalni frizer sasvim mogao to da radi. isprobavaću u narednom periodu