May 17, 20251 yr 2 minutes ago, kronostime said:Da da! Svi imamo po jednu montiranu u kući ili dvorištu @Svemir Zeka meni je mnogo lakše otkad sam skratila kosu. Valjda sad ni ne stigne da se pregreje.
December 26, 2025Dec 26 Otvoriću noćni frizerski salon, upravo sam se ofarbala i oprala kosuraču punim bojlerom.Sušiću je sutra ujutru, sad nema šanse.U poslednjem trenutku sam rešila da idem na neki party sutra uveče (tj večeras) i, naravno, nisam zakazala frizeraj nigde. Videćemo sutra na šta ličim, sad imam turban od peškira a i mrak je.
December 26, 2025Dec 26 5 hours ago, Valk said:Otvoriću noćni frizerski salonAko bude muško-ženski imaćeš bar jednu redovnu mušteriju, oduvek sam maštao da tako nešto postoji
December 26, 2025Dec 26 51 minutes ago, Choda said:I kakav je status frizure? Odličan! Električna četka za feniranje se pokazala kao vrhunska stvar. Kupi ženi ako nema.
December 26, 2025Dec 26 On 5. 10. 2024. at 12:30, Valk said:naručila sam upravo ono Zekino čudo, na ePlaneti je trenutno na nekom sumanutom popustu pa nisam htela da propustim:ecg styler taman me pitali u ofisu šta hoću za rođendan, evo kupili su mi i neka Oktobar Poklona počne @Boksi ma bre spojler na vaške, 'bem te.sad bih ti dala thumbdown za ovu ''frku'' ali opet ćeš da se traumiraš pa bolje ne @Pixisis Evo, ovde je bila nadugačko priča o četkama.Ima i @Svemir Zeka
December 26, 2025Dec 26 Gde ste bili kad je moj frizer imao salon sa vecernjim i nocnim terminima, pre 15h nije odgovarao na poruke, a pre 17h pocinjao da radi. I to ako ga nagovorim da dodje u 17h, da bih otisla na sisanje nakon posla, da se ne vracam kuci, pa opet u grad. Najvise je inspiracije imao oko ponoci, kad je obicno i uzimao makaze.Posle korone je posao opao, pa sad ima "stolicu" u nekom salonu i standardnije radno vreme. Krenuo je putem obicnosti i dosade, ali ne svojom voljom, tako da gura ekstravaganciju na druge nacine, kad vec ne moze radnim vremenom.
December 29, 2025Dec 29 On 26. 12. 2025. at 11:18, Lena said:Imam i ja, svi smo posle Zeke to pokupovali Stvarno je spas.Meni je crklo 😭
December 29, 2025Dec 29 Dala sam ćerki u nekom momentu onu četku koja greje Philips, pa mi je sjebala. Ko zna koliko ju je dugo držala uključenu. Moram to novo sledeće da kupim, kad budem imala para.