gospa buba Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ma skroz nebitno kako se lik zove, zanimalo me je kako izgledaju te frizure nad frizurama. Ovo sto je Luba okacila me definitivno nije impresioniralo, tako da sam potpuno izgubila interesovanje za Njega. S druge strane, Biki ima vrlo solidnu frizuru, da. Pogotovo u poslednje vreme od kako fura ombre. uopshte ne mogu da se setim bikijeve frizure i sta je tu spektakl. dokaz, pliz -_-
Amelija Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 zar Biki nema prosto naprosto dugačku kosu? mislim, to sam i ja imala godinama bez ikakvog Njega :D
sailorman Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 O Biljani Srbljanovic pricamo, je l? Ona ima kosu do ramena koliko ja znam, mozda koji cm preko. Sa nekim raznim lejerima, meni dobra ta frizura, pogotovo kad su joj siske duge (do nepostojece).
nezvanova Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BsFa9iAq3OE evo bikice i njene frizure. ni meni nije bog zna kakva njena kosa, ni boja a ni frizura, lana ima bolju /i anica dobra pa i splica, a i sve tri mi bolje izgledaju i nekako su mi u boljem fazonu od bikice ;-)
luba Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ne znam za bici, ne vidim ni lepotu ni izazov ni kose ni frizure, tetkasto mi sve. nas on ima osecaj za osobu i kosu, a to je, bar meni, vaznije od same frizure. moj problem dok nisam upoznala njega bio jeo to sto niko nikad nije umeo da izadje na kraj sa tim jebenim kovrdzama koje zele one koje imaju ravnu kosu, peglala sam ih peglom preko mokre krpe, a kad me je the on uzeo u svoje ruke, mogla sam da se zivim onako kako sam ranije mogla samo kad bih se osisala na celavo - da operem kosu i izadjem potom na ulicu bez ikakvih dodatnih intervencija.
Прслин Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Драге жене, Много вам хвала за последњих пет-шест страна. Изузетно је занимљиво кибицовати тему о којој се прича са оволико страсти. Не желим да вас прекидам, само сам помислио да би вам пријало да знате да захваљујући вашој посвећености Фризер почиње да трансцендира овај топик. Срдачан поздрав, Прслин
Tale Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 A možete da probate šišanje i kod moje sestre, za utiske se raspitajte kod belch.
gospa buba Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 prslin je the frizer? ^_^ intervenishi prsline, izgibosmo. glede bikine frizure. to je dakle neshto novo, ona ranije jedva da je imala i kosu (da se tako izrazim), a kamoli frizuru. ovo je ok, chak lepo :)
belch Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 A možete da probate šišanje i kod moje sestre, za utiske se raspitajte kod belch. ja prezadovoljna :)
Patty Lee Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 a je l taj the frizer, sto je emigrirao, i tamo negde u tudjini frizira? ili je komplet digo ruke od carobnjastva? ona ranije jedva da je imala i kosu (da se tako izrazim), a kamoli frizuru. ovo je ok. bas. sad, ja se od ranije ni ne secam bilo kakve frizure kod biki, uvek mi je njena kosa izgledala slepljeno i/ili probrano, ovo sa snimka je ipak napredak (ne sto je ombre, nego volumen i to).
Takeshi Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 (edited) Драге жене, Много вам хвала за последњих пет-шест страна. Изузетно је занимљиво кибицовати тему о којој се прича са оволико страсти. Не желим да вас прекидам, само сам помислио да би вам пријало да знате да захваљујући вашој посвећености Фризер почиње да трансцендира овај топик. Срдачан поздрав, Прслин +1 redovno obilazim temu. a km bi mogla zenskim pismom razradi pricu i hit je na vidiku. ne secam se da postoji roman o frizeru. Edited April 8, 2014 by Takeshi
morgana Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 blajhane zene i srodne vrste, koje preparate za kosu koristite?
ivy Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 blajhane zene i srodne vrste, koje preparate za kosu koristite? za negu ili za blajhanje? ja se ne blajham ali se farbam sa keune 1517 sto mu dodje blizu :D i za negu koristim ovo
morgana Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 za njegu hvala za savjet :), ali nazalost zuti keune mi ne odgovara, a polagala sam nade u njega. imas mozda jos nesto? :) mada pamtim da si vjerni fan ovog gore
ivy Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 veran fan,odgovara,ne menjam..tj mrzi me da istrazujem i bacam pare pa nista ne diram dok se nesto ne pokvari
Recommended Posts