Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted

:lolol:

pa valjda je svaka imala svog 1 

nije, ove sve pricaju o Njemu. npr. dve zene sa mog posla su mi nezavisno pricale o njemu, uopste nisu drugarice, pa luba, pa darling, pa jos jedna poznanica... prvo sam uocila to kao fenomen, pa sam cak htela da kazem jednoj 'vidis kako je ta zanimljivo, i ta mi je rekla bas isto za njega', ali sam zastala, osetila sam da krsim privatnost i frizer-klijent privilegiju. kao da sam pristustvovala nekom svetom realmu, potpuno sam skrušena bila. 

Posted

nije vredjao, bubo, nego onako verbalne samare udarao ako ga prevaris sa nekim ili predlozis nesto sto nije koser.

ali to ti ko u onoj pesmi, he hit me, and it felt like a kiss.

koliko je meni ovo smesno. mislite li da cita ovo?

Posted

ma ne cita, ne pise, nista.

tesko mi je, bas. od 20. godine do pre sest meseci niko mi nije kosu pipnuo sem njega. patim ja, pati i kosa, sva se ubljakavila. a kad pomislim na njega, sede eriktilno poskoce na tren, a onda samo kljoknu.

Posted

:cry:

mozda je otisao malo i zbog tvog odbijanja da se farbas. 

i jos nesto sam smislila: mozemo da ponudimo gvineti ulogu jedne tvoje sede vlasi, ali neke epizodnu. tj. da joj sredimo kasting, pa ako prodje, prosla je. 

Posted

sad bih pristala i da me ofarba u plavo ako oce.

toliko sam nisko pala, gmizem ko gvineta.

Posted

Koji vam je taj frizer to die for?? :lolol:

Mene trenutno šiša devojka koja je imala petlju da mi odseče metar kose pre godinu dana. Lepo ona to, samo pita "je l' opet na Kali Tores?" i tako. Volim je.

Posted

mene jedna zgodna cica u sarajveskoj

Posted

valk. volis je onako lezbijski ili je samo kao volis? #toni

gledaces film o Njemu.

lubo, lazes, ne igraj se sa frizerskim srcem. a i On nikad ne bi tebe u plavusu pravio. plus, rekli smo da gmize kris martin, a ne gvinet. za nju mislimo da je izvanzemaljska vrsta.

Posted

nije on samo frizer. ne mogu da otkrivam detalje tog odnosa, ali evo banalno, kad zavrsi sa delom, sledecih najmanje dva meseca ne moras cesalj u ruke da uzmes, a kamoli nesto vise.

jbt, covece, cesalj sam kupila sad, prvi posle onog sto za lutke uzimas.

Posted

ne lazem, majke mi. i na to bih bila spremna. ali u pravu si, ne bi on.

sad sam se mnogo rastuzila, idem da spavam da prodje jos jedan dan bez njega.

Posted

Ja sad ne znam sta bih platila da vidim kako bi me osisao taj vas frizer. A zvuci i kao da bi imalo materijala za neku kvalitetnu seriju.

Posted

ja vishe ne bih bila shumsko dete :s_w:

Posted

valk. volis je onako lezbijski ili je samo kao volis? #toni

E jesi ljubomorna, odmah skačeš, čim pomenem neku drugu. #samo_ti