November 16, 2025Nov 16 Just now, ficfiric said:Ne bih iskljucio mogucnost da to pustaju sa razglasaMisliš sa zvučnog topa
November 16, 2025Nov 16 Kako objasniti engleskom konentatoru da su na stadionu ćaci po partijskom zadatku a ne zato što vole sport
November 16, 2025Nov 16 katai dobarradonja treba da ulazi pola sata u drugom, nije igrac za celu tekmu.
November 16, 2025Nov 16 Al' da mi nemamo bolja krila od Živkovića, Radonje i Kostića... a nemamo... ne znam šta imamo u mlađim kategirijama. Ima u Zvezdi neki klinac desno krilo, sad ne mogu da se setim kako se zove
November 16, 2025Nov 16 Mlađi Stanković daje debitanski gol na identičan način kao i čale protiv Južne Koreje Edited November 16, 2025Nov 16 by Cash
November 16, 2025Nov 16 2 minutes ago, Nikodije said:Al' da mi nemamo bolja krila od Živkovića, Radonje i Kostića... a nemamo... ne znam šta imamo u mlađim kategirijama. Ima u Zvezdi neki klinac desno krilo, sad ne mogu da se setim kako se zovepa valjda je samardzic neko krilo?
November 16, 2025Nov 16 Just now, Cash said:Mlađi Stanković daje debitanski gol na identičan način kao i čale mu Beše protiv Koreje ako se sećam, mislim da je bilo posle kornera
November 16, 2025Nov 16 Kad god Katai primi loptu u kaznenom prostoru, dobri su izgledi da ce da postigne ili namesti gol.
November 16, 2025Nov 16 14 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pa valjda je samardzic neko krilo?Ja koliko vidim on je kod nas vezara™, ne znam šta igra u Italiji
November 16, 2025Nov 16 19 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pa valjda je samardzic neko krilo?Ne, nije krilo, klasican centralni ofanizvni vezni.