November 16, 2025Nov 16 1 minute ago, Michael Krueger said:Želim svu sreću Paunu, ali on realno nema sa kim da radi. Ovi su em prosjek, em ubijeni u pojam, a nema novih kvalitetnih igrača. Sad ćemo da tavorimo u ispodprosečnosti jedno par ciklusa...rekoh i prošli put da je trebalo Piksi da završi ovaj ciklus, odnosno da ostane do kraja sranja koje je napravio. to bi bilo pravedno. ili da završi ciklus neko iz fss, tipa Batice ili bilo kog treneraPaun je, iz nepoznatog razloga, pristao da uzme u ruke ovaj raspad koji je preostao nakon Piksija, tako da ništa ovo nije neočekivano. zapravo je više očekivano nego da odjednom zaigramo neki top fudbalšto se Pauna tiče, ove dve tekme treba da mu posluže da se in vivo uveri u kakavom je stanju grupa koju je preuzeo, što eto može nešto da mu znači za dalje. videćemo kakva će biti njegova selekcija igrača, dal će Tadić da se vrati na neki način, SMS da se priključi, da budu tu Mitar i Vlahović. u svakom slučaju očekujem da to izgleda značajno drugačije Edited November 16, 2025Nov 16 by Ted
November 16, 2025Nov 16 Ne znam čemu više Grujić i Radonjić, pa i Živković i Jović... Sve bivši igrači... Ajde kapiram da je logika sa Radonjićem brzina, ali čovek je bivši igrač. Grujić takođe... Ako će oni da nas vade iz kanala, onda jbg...
November 16, 2025Nov 16 teren ocajan, buka ovih truba sa tribina grozna. igramo uzasno, bas lose ovo izgleda. sto se tice pauna, covek je tek dosao pa nema smisla za kritike, ali moram priznati da me je neprijatno iznenadila selekcija nekih igraca
November 16, 2025Nov 16 19 minutes ago, Midžeta said:Izgubićemo ali nećemo biti porazeni Dobroveče druže Grunfe
November 16, 2025Nov 16 Mozda se Paun i zahvali posle utakmioce i ode negde drugde. Sto se tice atmosfere na stadionu, gledaoci su dobili direktivu da duvaju u vuvuzele i nista vise od toga. Posto gledam prenos sa engleskim komentatorom, on se stalno pita zasto navijaci ne daju podstrek svojim igracima da se mnalo galvanizuju i pocnu da igraju kao tim. Kada bi procitao ppp, ne bi ni postavio takvo pitanje.
November 16, 2025Nov 16 46 minutes ago, glibav said:Pa mislim da Arena ne prenosi Kosovo iako je kupila sve. Kvalifikacije. A sigurno moze da ne prenosi utakmicu na prvenstvu.Ali kad bi samo prošli, pa da igraju na otvaranju, ajd da vidim da li to ne bismo prenosili... Mada, možda će biti kao u nekoj Severnoj Koreji, gde im spiker samo javi da su pobedili Brazil 8:0. 🙃
November 16, 2025Nov 16 Just now, Michael Krueger said:Katai od hiljadu ljeta će da nas vadi protiv Letonije...oće Boga mi1-1idemo dalje, Letonko Letonković mora biti napunjen do vrha
November 16, 2025Nov 16 Ovako kako je Paunović postavio igru i ekipu nam ne treba selektor uopšte, to sam mogao da tako uradim i ja ili bilo koji prolaznik na ulici. Ni ideje, ni koncepcije, igrači se sudaraju. Jezivo.Evo, Katai dao gol. Čovek koji ne bi trebao da bude ni na širem spisku ozbiljne reprezentacije.
November 16, 2025Nov 16 3 minutes ago, Dimitrije said: gledaoci su dobili direktivu da duvaju u vuvuzele Ne bih iskljucio mogucnost da to pustaju sa razglasa