November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, levi said:pa?kakve veze imaju gaće i čarape sa zastavompa, odozgo nadole, plavo-belo-crveno.edit: evo frankfurt '74. ima mudrolija na početku. Edited November 14, 2025Nov 14 by đorđe geprat
November 14, 2025Nov 14 citam da ce paunovic potpisati petogodisnji ugovor. ako je to tacno, jako mi je drago zbog toga. nisam pratio previse sta je paunovic radio posle osvojenog svetskog, niti kakav stil igre forsira, ali siguran sam da se radi o pristojnom coveku pre svega, a i barem solidnom treneru. u svakom slucaju covek je radio u spaniji i engleskoj i cini se kao neko ko je pedantan i temeljan u svom poslu. takodje, koliko sam razumeo, on ce biti i nadlezan za pracenje rada mladjih reprezentacija (ili usaglasavanje rada mladih i seniorske), sto se cini kao dobra ideja narocito imajuci u vidu da imamo nekoliko finih talenata medju mladim igracima
November 14, 2025Nov 14 ali ako domaćin odabere da igra u istobojnom kompletu, komplet belom kao npr juče englezi ne možeš ti da imaš istu boju čarapa kao oni ili istu boju šorca, dakle ništa od trobojke...najstarija srpska zastava iz 13 veka bi trebalo da je bila dvobojna crveno - plava, sad kako bi izgledala ta kombinacija, plavi dres i crvene gaće i čarape ili obrnuto
November 14, 2025Nov 14 crveno plavi prugasti, i žuta lopta na grbu, kao Barcaili crveno crni kao Milano da se zadovolje oba blizanca Edited November 14, 2025Nov 14 by levi
November 14, 2025Nov 14 5 minutes ago, gone fishing said:ali ako domaćin odabere da igra u istobojnom kompletu, komplet belom kao npr juče englezi ne možeš ti da imaš istu boju čarapa kao oni ili istu boju šorca, dakle ništa od trobojke...najstarija srpska zastava iz 13 veka bi trebalo da je bila dvobojna crveno - plava, sad kako bi izgledala ta kombinacija, plavi dres i crvene gaće i čarape ili obrnuto Ili ovako ako hoćeš u 2 boje, samo zamisli bez belih delova: Edited November 14, 2025Nov 14 by Rudolf Pingvinoglu
November 14, 2025Nov 14 5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:ne može bela boja čarapa, dakle samo kombinacija dve boje ili jednobojna iz opisanih razloga
November 14, 2025Nov 14 @gone fishingEditovao post u međuvremenu, mada se svodi na isto...najbolje jednobojni, meni crvena i plava ne idu nikako zajedno. Edited November 14, 2025Nov 14 by Rudolf Pingvinoglu
November 14, 2025Nov 14 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Meni je igra protiv Švajcarske katastrofalnija nego protiv Kameruna. U poslednjih deceniju, dve, gledajući ozbiljna takmičenja i prvenstva, nikad nisam video da vezni red jedne ekipe ne postoji, dakle Švajcarci su nakon pasa ili dva odmah dolazili do našeg šesnaesterca, i tako dvocifren broj puta. I to je bilo u prvom poluvremenu, ne neka jurnjava na kraju tekme. Čovek je tako postavio taktiku u borbi za nokaut fazu SP. Za otkaz na poluvremenu, a kamoli posle prvenstva.Треба рећи и да нам је ту играла искључиво победа (а на крају ни то беше, јер је факин Камерун добио Зилбра).Свакако Швајцарска је једна озбиљна организована екипа са гомилом искуства играња таквих утакмица. Ми смо под Пиксетом углавном били о-рук тим који игра на бум, очекивано је да нас екипе попут Швајцарске (па још на великој сцени) у неку руку рутинирају. Камерун је већ дивљина као што смо и ми били, само судар две такве екипе може онако да се заврши.
November 15, 2025Nov 15 Evo kako plavo i crveno mogu da izgledaju elegantno, kad se malo dizajner potrudi
November 15, 2025Nov 15 Mislim da je Fifa propisala da ne moze vise trobojna kombinacija dres-sorc-carape a mozda gresim.
November 15, 2025Nov 15 On 14. 11. 2025. at 9:51, gone fishing said:pa i danas cigani kukaju za dunsterom muslinom i njegovom smenom, ne kapirajući da smo se tada plasirali uprkos a ne zahvaljujući njemuŠta sve nekad ovde može da se pročita,kako smo igrali i pre posle tog dunstera
November 15, 2025Nov 15 Nema više ni teoretskih šansi da se plasiramo na SP:SportklubZvanično: Srbija bez baraža i plasmana na MundijalOtpala je i tanana nada da Srbija može bez osvajanja drugog mesta u kvalifikacionoj grupi do mundijalskog baraža, sada je i zvanično da će Svetsko prvenstvo 2026 proći bez Orlova.