November 14, 2025Nov 14 28 minutes ago, johan nagel said:Оно што ми се у старту не допада је опет та претерана прича о златним орлићима, нечему што се десило пре десет година и прилично је ирелевантно за данашњу ситуацију. Супер је та нека повезаност с Пауном али бесмислено је да Рајковић који брани у Саудијској Арабији има предност над голманом из Премијер лиге или сутра можда Вмс-ом, голманом шампиона Италије који брани у Лш. Таква врста непотизма не би смела да буде присутна.naredni mečevi će pokazati da li je samo hteo da podseti na svoj uspeh ili stvarno živi u deluziji da je vodio talentovanu generaciju pa dovoljno je samo pogledati karijere tih igrača i shvatiti da je ta titula bila user level grčka 2004...
November 14, 2025Nov 14 neki red bi bio da Paunu damo određeno vreme kako bi videli šta je tačno zamislio i sa kojim igračima. i na kraju, dal to funkcioniše.realno, uvaljen mu je vruć krompir, reprez. koja je u poluraspadu i koju čeka meč odluke na gostujućem terenu i to Engleskoj. pri čemu se ja ne sećam da smo ikada pobedili Englesku u fudbalu.evo sad pronalazim da jesmo, ali sve je to bilo u periodu od 1939. do 1968. godine, dakle poslednja pobeda je bila pre 57 godina. u neko drugo vreme i nekim drugim okolnostima, kojih se ja ni ne sećam, pošto sam se rodio kasnije.u okolnostim koja su sada, zaista je nzahvalno da ti prva utakmica na klupi bude takvo gostovanje. plašio sam se nekakvog debakla, ne zbog Pauna i sumnje u njega, nego zbog raspada koji mu je uvaljen, ali uspeli smo to da preguramo dostojanstveno. sam taj splet okolnosti i nedostatak vremena je verovatno i uslovio neka rešenja koja su bila privremena i namenska za konkretnu tekmu.videćemo dal postoji mogućnost da se vrati Tadić, koji još uvek može da igra na top nivou, da se uklopi nekako i SMS itd. u svakom slučaju sam optimista u odnosu na period mučenja sa Piksijem, koji je toliko potrajao da je počeo da prerasta u čistu torturu Edited November 14, 2025Nov 14 by Ted
November 14, 2025Nov 14 Dodjoh, video, vrnem seA sta cu kada sam nepopravljiv, pojavim se kada je najteze.Moglo se izvuci nereseno u drugom, u prvom smo imali srece da nismo dobili jos koji, ali ako ne mozes protiv albanije kuci da izvuces barem nereseno...Utisak nije mnogo drugaciji od tv jedino sto vidis lose kretnje nasih igraca jasnije Za manje od godinu dana krece LN I kvalifikacije za EP 2028, problem je sto I dalje ne vidim pomak.
November 14, 2025Nov 14 39 minutes ago, gone fishing said:naredni mečevi će pokazati da li je samo hteo da podseti na svoj uspeh ili stvarno živi u deluziji da je vodio talentovanu generaciju pa dovoljno je samo pogledati karijere tih igrača i shvatiti da je ta titula bila user level grčka 2004...Tim pre je pokazao da ume da radi posao ako je grupu netalentovanih dunstera odveo do titule prvaka sveta. Dakle, treba nam čovek koji ume da motiviše i cedi suvu drenovinu.
November 14, 2025Nov 14 Sto se tice Dragana Stojkovica, on je prvi selektor od sankcija, dakle 1995, koji nas je odveo na SP I EP(imali smo episode 1998-2000 ali nije bio isti selektor)Ostavio nas u LN A grupa, izbacivsi Austriju i Svajcarsku. Da je pobedio Dansku kuci mi bi bili u prvom sesiru zrebanja za SP.Vodjenje I igra tima je bila losija kako je vreme prolazilo.Razlog za to su dva ispadanja u grupi na EP I SP a onda I losa politicko-drustvena situacija u Srbiji u koju se Stojkovica ubacio.
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, Emerald said:Sto se tice Dragana Stojkovica, on je prvi selektor od sankcija, dakle 1995, koji nas je odveo na SP I EP(imali smo episode 1998-2000 ali nije bio isti selektor)Ostavio nas u LN A grupa, izbacivsi Austriju i Svajcarsku. Da je pobedio Dansku kuci mi bi bili u prvom sesiru zrebanja za SP.Vodjenje I igra tima je bila losija kako je vreme prolazilo.Razlog za to su dva ispadanja u grupi na EP I SP a onda I losa politicko-drustvena situacija u Srbiji u koju se Stojkovica ubacio.Dobro, plasman na EP zaista nije neki uspeh jer je trebalo biti bolji od Crne Gore, a i to je jedva uspeo.Koliko nema pojma pokazao je protiv Kameruna na SP. Vodiš 3:1 i primiš dva komada u kontrama u totalno divljoj utakmici. Trebalo ga je smeniti posle Katara.
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, Emerald said:Sto se tice Dragana Stojkovica, on je prvi selektor od sankcija, dakle 1995, koji nas je odveo na SP I EP(imali smo episode 1998-2000 ali nije bio isti selektor)Ostavio nas u LN A grupa, izbacivsi Austriju i Svajcarsku. Da je pobedio Dansku kuci mi bi bili u prvom sesiru zrebanja za SP.Vodjenje I igra tima je bila losija kako je vreme prolazilo.Razlog za to su dva ispadanja u grupi na EP I SP a onda I losa politicko-drustvena situacija u Srbiji u koju se Stojkovica ubacio.Кад се подвуче црта резултати нису били толико лоши, али свеопшти утисак који је Пикси остављао, плус што кажеш јавно сврставање на страну зла допринели су да је до растанка морало да дође и раније.А и чисто фудбалски (а и резултатски) након Португала, сем оних неколико партија у лиги нација (Данска код куће рецимо), све је ишло озбиљном странпутицом, па и тај климави пласман на Еуро у онако смешној групи.
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, Nikodije said:Dobro, plasman na EP zaista nije neki uspeh jer je trebalo biti bolji od Crne Gore, a i to je jedva uspeo.Koliko nema pojma pokazao je protiv Kameruna na SP. Vodiš 3:1 i primiš dva komada u kontrama u totalno divljoj utakmici. Trebalo ga je smeniti posle Katara.upravo tako, posle Katara je bilo vreme za promenu na klupiPiksi je u kategoriji onih jednosmernih stručanja. stvari mogu da funkcionišu samo na jedan način i nikako drugačije. fleksibilnost nula. ako bilo šta onemogući taj jedini put, ćao, zdravo, ide raspadŽivkovića je urnisao npr, terajući ga da pokriva čitavu stranu, iako je jasno da čovek to ne može, niti je ikada mogao
November 14, 2025Nov 14 Лако је сад рећи али после Катара је ипак и даље био свеж Португал и целе те квалификације у којима смо играли озбиљан фудбал. Камерун је показао шта је показао (да је Пиксе тактички дунстер) али ипак је то само једна утакмица, и даље је имао одређени кредит. Е тај кредит се озбиљно истрошио током очајних квалификација за Еуро где смо се пласирали само због чињенице да смо били у групи у каквој смо били, а дотукло га је само учешће на првенству, где смо изгледали како смо изгледали и где се издешавало шта се издешавало. Тада је већ морао да буде смењен, а зашто није питати сподобе из савеза (или можда боље хуљу пошто без његовог мига тешко да ишта раде).
November 14, 2025Nov 14 39 minutes ago, Nikodije said:Dobro, plasman na EP zaista nije neki uspeh jer je trebalo biti bolji od Crne Gore, a i to je jedva uspeo.Koliko nema pojma pokazao je protiv Kameruna na SP. Vodiš 3:1 i primiš dva komada u kontrama u totalno divljoj utakmici. Trebalo ga je smeniti posle Katara.kako nije uspeh kad se prethodnih 20 godina nisi plasirao. kakve veze ima sa kim igramo u grupi ako prethodnih 5 prvenstava nisi ucestvovao
November 14, 2025Nov 14 Just now, Mr.Mxyzptlk said:kako nije uspeh kad se prethodnih 20 godina nisi plasirao. kakve veze ima sa kim igramo u grupi ako prethodnih 5 prvenstava nisi ucestvovaoDobro, svaka mu čast što je bio ispred Crne Gore. Očekivati da na EP pobedi Sloveniju već je bilo totalno nerealno.
November 14, 2025Nov 14 Mi smo odigrali i prilicno dobru ligu nacija, protiv Slovenije, Norveske i koga vec jos, i usli u A grupu, to je bilo pre kvalifikacija za Euro 2024
November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, johan nagel said:Камерун је показао шта је показао (да је Пиксе тактички дунстер) али ипак је то само једна утакмицаJesi li gledao utakmicu protiv Švajcarske na tom istom prvenstvu?