Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Budja said:

Neverovatno je kako opravdavas ovaj cin kao i sve svinjarije u vezi Palestine i sloode govora Starmerove Vlade.

Ovim postom si, zapravo, izjednacio dvojicu legitminih influensera levice sa, recimo, Smotricem (kome je, ako se ne varam, isto zabranjen ulazak u UK).

Da, biti progresivni influenser i ratni zlocinac je isto.

covid19

P.s. Shabana. Shabana Mahmood ih izjednacila, ne ja.

Ja ne pratim ni Pikera ni Uygura. Btw, maloprije je Uygur imao interview sa Shelagh Foggerty na LBC radiju. Ona je pravi izraelski shill, dok je on bio prilicno korektan mada pomalo neuvjerljiv.

U drugim vijestima, People's Front of Judea je rodila novu frakciju - Judean People's Front:

New Statesman
No image preview

Your Party faction splits to form new party

The group cited frustration with Jeremy Corbyn's leadership
  • Replies 8k
  • Views 656.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

3 hours ago, Seabass said:

Nemam pojma sta li si ti "samo mislio", to raspravi sa sobom.

Za relativizacije se obrati Shabani Mahmood, ona je Home Secretary i odlucuje ko moze doci da drzi politicke govore ili agituje za ovu ili onu stranu. Ja komentarisem kako vidim iz svog ugla sta se desava, a ne sta bih volio da se desava. I ne kmecim na forumu ako nije po mom. A nije skoro nista onako kako bih zelio da je ali osim jednog glasa svakih 5 godina i sto sa drustvom ponekad prokomentarisem, nemam outleta.

Fwiw, ovaj Labour government je odlucio da proba da se udvori svima (i cetnici i partizani) i koliko god to tebi ili meni islo na kurac to je cinjenica. Oni su odlucili sa su Uygur i Piker isto sto i Kanye i Tommy Robinson i njegovih 11 far-right kompanjona, ne ja. Kapiras?

Pokusavasa da uvijes svoj licni normativni stav svejetoisto u pozitivno-deskriptivnu analizu (nisam ja, analizaram Lab). Samo sto je providno.

Just now, Budja said:

Pokusavasa da uvijes svoj licni normativni stav svejetoisto u pozitivno-deskriptivnu analizu (nisam ja, analizaram Lab). Samo sto je providno.

Moze mi se.

Btw, ja zivim ovde vise od 30 godina i ovih zadnjih desetak je skroz nenormalno. Ispocetka sam pizdio ali sam skonto da od toga nema vajde i sad samo pratim sta se desava. Moj uticaj je 1 glas na GE svakih nekoliko godina i to je to. Tamo neke 2016 i 2017 sam jos i pisao MP Dawn Butler i odgovorila mi je sa nekim generisanom skriptom tako da je i to batal. Nemam snage vise da se nerviram oko svakog pasjaluka. Ja sam se emotivno iskljucio radi sebe.

Sto se influencera tice, ne mislim da su Piker i Uygur isti kao i Smotric ali desnicarski lobi je jak i zavrcu ruku vladi ovde da banuju i lijeve kad vec banuju desne. Umjesto da ih se posalje u picku materinu, ovi popuste i to je sad tako. Ja se nadam da nece ni to potrajati jer istorijski gledano fasizam ovdje nije mogao da se ostvari ni sa Moslijem '20-'30ih, ni sa BNP '70-80ih, pa mozda nece ni sutra sa Farazom.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.