Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 665.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

nista ne komentarisem dok ne vidim kabinet i dok ne krene da radi. ako zaista krene da radi...

opinium1.png

Nije Burnham ni tapete promijenio na novoj gajbi, a Reform i Najdz u strmopizdu.

5 hours ago, adam said:

khm... proletarijat se menja i razvija u skladu s drustvom. kad se ukinu fabrike i rudnici ne ukida se proletarijat, samo mu se menja delatnost. danas je svako koga budi budilnik i radi puno radno vreme za prosecnu platu proletarijat. bas kao sto je bio i pre sto godina.

a ovo potpisujem. osim dela koji kaze 'nisam vise tamo' jer jesam.

Nisam trenutno tamo @adam Nadam se da ćemo popiti čaj ili vops ili već po volji kad ne budem više morao da se zajebavam sa stvarima s kojima moram. Hvala mnogo na +1 inače!

3 hours ago, Seabass said:

opinium1.png

Nije Burnham ni tapete promijenio na novoj gajbi, a Reform i Najdz u strmopizdu.

Ovo bi vas starmerite trebalo možda da uplaši, i eventualno podseti na to šta kuvate lovom n veštice protiv levice. Veliki pozdrav za senatora iz Viskonsina, the outgoing PM mu je održao omaž. To je apsolutno isti nivo priče, pa nek onaj jadnik koji više razjašnjenja nastavlja da beži od rasprave upotrebom rečju "giljotina" - da, ono što se u SAD dešavalo u ono vreme ličilo je na lov na veštice, a u naše vreme je svoj bizarni trijumf doživelo kroz uklanjanje, kako u servilnoj frazeologiji mi to krstimo, Lidera opozicije, najodanije opozicije Njdgovog veličanstva

I da pokušamo, mada teško na ovoj temi, da demistifikujemo politiku od Grifindora, Sliterina, Doktor Hua, Tolkina ili istorije ove od koje nije niti će biti napisan jači fanfic - hajde o vladi ovog allegedly harizmatičnog čoveka? Vrlo sam svestan da ova moja levičarska varijacija ne menja mnogo u Auberon Waugh maniru kakav se doživljava ali šta da radimo?

Da ne da bude zabune, sve najbolje našem novom PMu. Svakom se koščicom u telu nadam da će potpuno da me opovrgne i izvrne ruglu, mada sam ja do sada i govorio o nadama uloženim u njega a ne o samom čoveku, između ostalog jer o njimu vrlo površno znam.

10 minutes ago, Frank Galvin said:

Ovo bi vas starmerite

Samo na ovo cu se osvrnuti na brzaka, nemam vremena da citam ostalo. "Mi" smo od danas Burnhamisti. Molio bih da se uredno uknjizi.

Just now, Seabass said:

Samo na ovo cu se osvrnuti na brzaka, nemam vremena da citam ostalo. "Mi" smo od danas Burnhamisti. Molio bih da se uredno uknjizi.

Već jeste, videti prethodnu stranicu o prelasku sa son of a toolmaker na king lf the north. I mnogo, mnogo ranije o tome kakvu je pustu fantaziju za vas Burnham u no 10 predstavljao, kao slika, fantazam. Vaš omiljeni outgoing premijer (do sada, mogu li se porediti Bliar i Broon s ovakvim farsičnimn isprtkom?) se pohvalio u Parlamentu da je očistio (!) partiju od antisemitizma (?). Uzdravlje da dobijete (nažalost ne više mi već vi) socijalno inteligentnijeg ministra-predsednika te predsedavajućeg Partije! Što doduše uopšte nije teškololol

4 hours ago, zorglub said:

Ima jedno starije obećanje heart

https://www.instagram.com/reel/DZ49py4vGcu

Od pre 11 godina.

He has been a member of Labour Friends of Israel since 2015, when he described the boycott, divestment and sanctions (BDS) movement as “spiteful” and pledged that Israel would be the first country he visited as leader of Labour.

Al Jazeera
No image preview

Don’t believe Andy Burnham’s PR machine

As his empty Gaza apology clearly demonstrates, he will not bring the radical change Labour really needs.

Mlitav kabinet, uz skandal zadrzavanja Shabane i unapredjenja onoga koji se rastao od Starmera jer "nije investirao u odbranu".

Style, not substance, promena.

Science Secretary

Lucy Powell - Education Secretary

Bridget Phillipson - Women and Equalities Minister

Pat McFadden - Work and Pensions Secretary

Lisa Nandy - Digital, Culture, Media and Sport Secretary

Miatta Fahnbulleh - Energy and Net Zero Secretary

Alex Norris - Justice Secretary

Angela Eagle - Environment, Food and Rural Affairs Secretary

Louise Haigh - First Secretary of State and Chancellor of the Duchy of Lancaster

Anneliese Midgley - Chief Whip

https://x.com/HespeChris34466/status/2079368628282028297

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.