Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

nonetheless. Don't know if facts will soon be banned in Britain.

I didn't get banned for criticizing the UK, but for criticizing Israel. They broke the irony record by saying it was because I said Israel might control other governments. I wonder if they're going to ban themselves.

Think about it - if I had said that the Israeli government controls the British government so thoroughly that they'll ban someone from coming to the UK just for criticizing Israel, they would have said that was an antisemitic statement. This is absolutely Kafkaesque.

https://x.com/cenkuygur/status/2061232503806128610

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

8 hours ago, Budja said:

Svaki dan sve gore i gore. Za ovo bi u neka druga vremena letela ministarka, tj. ne bi to ni postala.

Trebo je čamcem iz Francuske...budala

Eleven foreign far-right activists have been blocked from entering the UK before a rally by Tommy Robinson supporters as Keir Starmer accused Robinson of “peddling hatred and division”...

A banovali su i Kanyea.

Inace je sve sjajno i bajno, ko drukcije kaze klevece i laze.

4 hours ago, Seabass said:

Eleven foreign far-right activists have been blocked from entering the UK before a rally by Tommy Robinson supporters as Keir Starmer accused Robinson of “peddling hatred and division”...

A banovali su i Kanyea.

Inace je sve sjajno i bajno, ko drukcije kaze klevece i laze.

Cenk, Tomi Robinson, sve je to isto, levi i desni ekstremizam. Mi smo protiv vlasti ali i protiv opozicije i tako to.

Kad je UK pocela da banuje, izgleda je konzistentna u tome; desni&levi provokatori mogu da nastave online gde i zive, koliko UK gubi jer nije mogla “uzivo” da gleda Dzenka&sinovca mu Hasana je diskutabilno bas kao i njihov online zivot.

Planirali da govore o

Piker was due to appear at SXSW London on a panel titled “How the American Left Learned to Speak the Internet” while Uygur was set to speak on “Techno-Feudalism is Here. Who Are the Lords?”

pa daj da vidimo nesto o tome, sta je UK propustila?

23 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Propustila je da zateze demokratiju a cenu nece platiti Cenk.

4 hours ago, Budja said:

Cenk, Tomi Robinson, sve je to isto, levi i desni ekstremizam. Mi smo protiv vlasti ali i protiv opozicije i tako to.

Bravo, uspeo si na UK temi da iskažeš i povežeš svoju frustraciju SPom sa ovim poslednjim britanskim fakapom kecman

2 hours ago, Bud Stonebraker said:

Kad je UK pocela da banuje, izgleda je konzistentna u tome; desni&levi provokatori mogu da nastave online gde i zive, koliko UK gubi jer nije mogla “uzivo” da gleda Dzenka&sinovca mu Hasana je diskutabilno bas kao i njihov online zivot.

Planirali da govore o

Исто што бисмо ми пропустили када бисмо тебе бановали јер си досадан и пишеш глупости, па свеједно то не чинимо.

5 hours ago, Budja said:

Cenk, Tomi Robinson, sve je to isto, levi i desni ekstremizam.

Pa otprilike to. Ova vlas' je zauzela takav stav da ne pusta ni jedne ni druge. Sad, da li je 100% proporcionalno ili pravedno ili ucinkovito, nije. Kao i obicno, vlas' kad ne zna ili nece da rijesi percieved problem onda napravi ovako glupave poteze.

Imo, ovim zabranama su samo podigli profile Pikera i Uygura te ocekujem da ce viewership cifra porasti znacajno jer je njihov uticaj 100% online. Ja npr nikad nisam ni cuo za ovog Uygura, a hronicno sam online.

Da stvarno hoce da stanu na rep svim agitatorima potreban je komplet media review poput Leveson Inquiry ali sa implementacijom preporucenih mjera gdje bi svi odgovorni bili licno procesuirani i kaznjeni, od vlasnika medijskih kompanija (ukljucujuci soc med) do likova kojima te kompanije daju platformu. Dosadasnja praksa je da ako se medijska kompanija nadje izvan zakona, recimo plasiranje demostrativnih neistina, kazna je novcana i kazni se kompanija, tako da je plasiranje neistina faktored u cijenovnik poslovanja. Starmer je imao istorijsku sansu kad je dobio izbore da napravi nesto radikalno, poput Magyara, ali jebiga, nije. Nece ni Burnham ako postane PM, a tek nece Farridge.

15 minutes ago, Seabass said:

Ja npr nikad nisam ni cuo za ovog Uygura, a hronicno sam online.

Očigledno ne toliko na forumu. Spominjao se mnogo puta na američkim temama već više od decenije.

36 minutes ago, Seabass said:

Pa otprilike to. Ova vlas' je zauzela takav stav da ne pusta ni jedne ni druge. Sad, da li je 100% proporcionalno ili pravedno ili ucinkovito, nije. Kao i obicno, vlas' kad ne zna ili nece da rijesi percieved problem onda napravi ovako glupave poteze.

Imo, ovim zabranama su samo podigli profile Pikera i Uygura te ocekujem da ce viewership cifra porasti znacajno jer je njihov uticaj 100% online. Ja npr nikad nisam ni cuo za ovog Uygura, a hronicno sam online.

Da stvarno hoce da stanu na rep svim agitatorima potreban je komplet media review poput Leveson Inquiry ali sa implementacijom preporucenih mjera gdje bi svi odgovorni bili licno procesuirani i kaznjeni, od vlasnika medijskih kompanija (ukljucujuci soc med) do likova kojima te kompanije daju platformu. Dosadasnja praksa je da ako se medijska kompanija nadje izvan zakona, recimo plasiranje demostrativnih neistina, kazna je novcana i kazni se kompanija, tako da je plasiranje neistina faktored u cijenovnik poslovanja. Starmer je imao istorijsku sansu kad je dobio izbore da napravi nesto radikalno, poput Magyara, ali jebiga, nije. Nece ni Burnham ako postane PM, a tek nece Farridge.

"Svim agitatorima"? Šta to znači uopšte? Kakve su ovo ad hoc fraze za branjenje neodbranjivog, ili sam samo ja mislio da ovaj vid relativizacija ponašanja prema ono običnim nekim socijaldemokratima s jedne i fašistima s druge strane kroz "da li je to 100% proporcionalno, pravedno ili učinkovito" (kako je lepo ušuškana ova pravednost u sredini, ne može se reći da je baš 100%).

Što se Uygura tiče, baš čudno kako je toliko nepoznat na forumu, ja ga nisam sigurno jednu deceniju čuo al znam ko je baš dugo, mislim da sam napisao od Occupya ali posle tog posta sam ga se zapravo setio i iz nekih priča o Čejniju, Iraku, Kalidu Šejk Muhamedu, znači pre će biti da znam ko je 20 godina, tako usputno, kako da kažem. Nasuprot tome, za ovog Hasana Pikera sam načuo od mlađeg jednog poznanika nedavno, i koliko kontam to je neki 2020s fenomen (mada vidim sad da je bio TYT, ali nisam ja to nešto pratio, a naročito ne tako kasno). Huge off topic

33 minutes ago, vememah said:

Očigledno ne toliko na forumu. Spominjao se mnogo puta na američkim temama već više od decenije.

Pratim 5-6 tema na forumu, uglavnom ovlas.

11 minutes ago, Frank Galvin said:

"Svim agitatorima"? Šta to znači uopšte? Kakve su ovo ad hoc fraze za branjenje neodbranjivog, ili sam samo ja mislio da ovaj vid relativizacija ponašanja prema ono običnim nekim socijaldemokratima s jedne i fašistima s druge strane kroz "da li je to 100% proporcionalno, pravedno ili učinkovito" (kako je lepo ušuškana ova pravednost u sredini, ne može se reći da je baš 100%).

Što se Uygura tiče, baš čudno kako je toliko nepoznat na forumu, ja ga nisam sigurno jednu deceniju čuo al znam ko je baš dugo, mislim da sam napisao od Occupya ali posle tog posta sam ga se zapravo setio i iz nekih priča o Čejniju, Iraku, Kalidu Šejk Muhamedu, znači pre će biti da znam ko je 20 godina, tako usputno, kako da kažem. Nasuprot tome, za ovog Hasana Pikera sam načuo od mlađeg jednog poznanika nedavno, i koliko kontam to je neki 2020s fenomen (mada vidim sad da je bio TYT, ali nisam ja to nešto pratio, a naročito ne tako kasno). Huge off topic

Nemam pojma sta li si ti "samo mislio", to raspravi sa sobom.

Za relativizacije se obrati Shabani Mahmood, ona je Home Secretary i odlucuje ko moze doci da drzi politicke govore ili agituje za ovu ili onu stranu. Ja komentarisem kako vidim iz svog ugla sta se desava, a ne sta bih volio da se desava. I ne kmecim na forumu ako nije po mom. A nije skoro nista onako kako bih zelio da je ali osim jednog glasa svakih 5 godina i sto sa drustvom ponekad prokomentarisem, nemam outleta.

Fwiw, ovaj Labour government je odlucio da proba da se udvori svima (i cetnici i partizani) i koliko god to tebi ili meni islo na kurac to je cinjenica. Oni su odlucili sa su Uygur i Piker isto sto i Kanye i Tommy Robinson i njegovih 11 far-right kompanjona, ne ja. Kapiras?

2 minutes ago, Seabass said:

Nemam pojma sta li si ti "samo mislio", to raspravi sa sobom.

Za relativizacije se obrati Shabani Mahmood, ona je Home Secretary i odlucuje ko moze doci da drzi politicke govore ili agituje za ovu ili onu stranu. Ja komentarisem kako vidim iz svog ugla sta se desava, a ne sta bih volio da se desava. I ne kmecim na forumu ako nije po mom. A nije skoro nista onako kako bih zelio da je ali osim jednog glasa svakih 5 godina i sto sa drustvom ponekad prokomentarisem, nemam outleta.

Fwiw, ovaj Labour government je odlucio da proba da se udvori svima (i cetnici i partizani) i koliko god to tebi ili meni islo na kurac to je cinjenica. Oni su odlucili sa su Uygur i Piker isto sto i Kanye i Tommy Robinson i njegovih 11 far-right kompanjona, ne ja. Kapiras?

Naravno da kapiram ali nemoj sada da bežiš od vrednosnog suda koji je često izričit, a nekad implicitan u tvojim komentarima, rečenica koju pominjem je odličan primer toga. Tvoja stvar uostalom, nebitno, samo nemoj se praviti Englez ( ) ) da se samo i isključivo baviš analizom, taj deo nije problematičan i tvoja je analiza unekoliko tačna (mada i očita) sem što je praksa zabranjivanja fašista već postojala decenijama, sa spiskom onih kojima je zabranjen ulaz i sl. To što nazivaš kmečanjem je postojanje visceralne reakcije što je prisutno na svakoj temi, da ne govorim o podforumu za Srbiju (ne izjednačavam).

4 hours ago, Seabass said:

Neverovatno je kako opravdavas ovaj cin kao i sve svinjarije u vezi Palestine i sloode govora Starmerove Vlade.

Ovim postom si, zapravo, izjednacio dvojicu legitminih influensera levice sa, recimo, Smotricem (kome je, ako se ne varam, isto zabranjen ulazak u UK).

Da, biti progresivni influenser i ratni zlocinac je isto.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.