Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja i dalje ne razumem šta ga to kvalifikuje da bude premijer, osim što mu je to san, a geslo mu je “Odustaćemo nikad”.

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

45 minutes ago, dragance said:

Ja i dalje ne razumem šta ga to kvalifikuje da bude premijer, osim što mu je to san, a geslo mu je “Odustaćemo nikad”.

kvalifikuje ga to sto ga vole sindikati i to sto mnogi smatraju da je on jedan od retkih laburista kome sever nije potpuno okrenuo ledja. sto nije malo u ovom haosu.

a mozda bas nije najbolji trenutak da pominjes 'odustacemo nikad'. hihi

Ljigavac

Perfidni Albion, javno drvelje i kamenje na Rusiju a ono...ali zato su vladali nad pola sveta. Sa druge strane germani na kontinentu uvek idu jako do samog kraja, unistava ih rasizam koji projektuju iz EU Istocne evrope. To je problem.

No image preview

UK loosens Russian oil sanctions as fuel prices rise

The waiver reflects increasing supply concerns over certain fuels due to the effective blockade of the Strait of Hormuz.

Reform postavili nekog vodoinstalatera za svog kandidata kolko vidim...

reformisti lazu i kad lazu. kazu taj vodoinstalater je prvi radnik iz tog kraja koji se kandidovao. pa nabrojase neke rudare koji su ih ranije predstavljali al to nema veze. reform navijaci cuju samo svoje.

jebiga, bice cupavo al ne vidim sta drugo imaju na lageru.

u drugim vestima streeting danas u 'odlazecem govoru' kaze laburisti moraju da promene pravac, ovo sto su do sad radili ne pije vodu. taj skot ce tako da potura nogu burnamu, sve uvijeno u oblande, naravno. pas mater oportunisticku.

Skybet bookie odds, jes' da je jos rano za nesto definitivno ali Burnham za sad u vodstvu.

bookies.png

37 minutes ago, adam said:

kazu taj vodoinstalater

Simpatizer BNP, Britain First i slicnih organizacija. Jednom i banovan sa tvitera za ko zna sta. Vjerovatno je neko sacuvao screenshots pa ce izaci kad dodje vrijeme.

Koliko god ovo bilo krucijalno za Labour i Burnhama, nije jednostavno ni za Faraza. Mozda mu je bolje da se ne trudi ovde toliko jer ako pored 100% uloga izgubi, onda je Burnham sigurniji da bi ga dobio i u GE. Ako ovaj vodoinstalater izgubi u blizu, bez velike kampanje, onda ce Faraz reci - da smo se potrudili, dobili bi.

Streeting je zmija i ako sve bude islo po planu i Burnham postane Starmer umjesto Starmera, Streeting ce opet u kabinet, jer je bolje da mu je blizu nego da spletkari sa klupe. Pored ljigavosti, Streeting je sposoban ministar i uradio je solidan posao sa NHS. Za vrijeme Torijevaca liste cekanja su bile epske, para nije bilo uopste, da ne spominjem kako su se proveli u pandemiji. Sad su liste krace, stanje je dosta bolje. Je li idealno - nije, ali za dosta kratko vrijeme je dosta toga odradjeno. Onda imamo i ugovor sa Palantirom i moze se na sve posrat ali tu je sta je.

38 minutes ago, Seabass said:

Skybet bookie odds, jes' da je jos rano za nesto definitivno ali Burnham za sad u vodstvu.

bookies.png

Simpatizer BNP, Britain First i slicnih organizacija. Jednom i banovan sa tvitera za ko zna sta. Vjerovatno je neko sacuvao screenshots pa ce izaci kad dodje vrijeme.

Koliko god ovo bilo krucijalno za Labour i Burnhama, nije jednostavno ni za Faraza. Mozda mu je bolje da se ne trudi ovde toliko jer ako pored 100% uloga izgubi, onda je Burnham sigurniji da bi ga dobio i u GE. Ako ovaj vodoinstalater izgubi u blizu, bez velike kampanje, onda ce Faraz reci - da smo se potrudili, dobili bi.

Streeting je zmija i ako sve bude islo po planu i Burnham postane Starmer umjesto Starmera, Streeting ce opet u kabinet, jer je bolje da mu je blizu nego da spletkari sa klupe. Pored ljigavosti, Streeting je sposoban ministar i uradio je solidan posao sa NHS. Za vrijeme Torijevaca liste cekanja su bile epske, para nije bilo uopste, da ne spominjem kako su se proveli u pandemiji. Sad su liste krace, stanje je dosta bolje. Je li idealno - nije, ali za dosta kratko vrijeme je dosta toga odradjeno. Onda imamo i ugovor sa Palantirom i moze se na sve posrat ali tu je sta je.

39 minutes ago, Seabass said:

bookies.png

naravno da nije jednostavno za faraza niti za bilo koga. doduse, faraza makar svoji nece spoticati.

a sto se tice streetinga, nista on nije uradio sto drugi ministar ne bi jer je drzava upucala debelu kintu u nhs.

jedino sto je uradio a drugi ne bi, ako imaju bar zrno savesti, je palandir ugovor. gurao, gurao i izgurao. alavi oportunisticki govnar. imam utisak da nije torijevac samo zato sto je procenio da s laburistima ima vece sanse da se docepa visokog polozaja. ako ga burnham vrati (ako uopste pobedi) nema sanse da za njih glasam na sledecim izborima.

2 minutes ago, adam said:

naravno da nije jednostavno za faraza niti za bilo koga. doduse, faraza makar svoji nece spoticati.

a sto se tice streetinga, nista on nije uradio sto drugi ministar ne bi jer je drzava upucala debelu kintu u nhs.

jedino sto je uradio a drugi ne bi, ako imaju bar zrno savesti, je palandir ugovor. gurao, gurao i izgurao. alavi oportunisticki govnar. imam utisak da nije torijevac samo zato sto je procenio da s laburistima ima vece sanse da se docepa visokog polozaja. ako ga burnham vrati (ako uopste pobedi) nema sanse da za njih glasam na sledecim izborima.

Interesantno je da desnima kojekakve sitnice ne smetaju da glasaju za njihovog kandidata. Ni otvorena korupcija, ni lazi, ni rasizam, fasizam, dovoljno je da lik pokaze prstom na more i urlikne 'stop the boats' i dobija glasove. Lijevo krilo je sasvim druga prica. Dovoljna je jedna greska i citav program stranke se dovodi u pitanje. Nisi ti jedini, nego je tako uopste.

Jos nije kasno da se Palantir izbaci iz NHS-a, mada sto vrijeme vise odmice bice teze i teze i ko zna koje ce posljedice toga biti. Sto se Streetinga tice, kao sto rekoh, zmija je ali mislim da ni Burnham nije Starmer, namazan je i on. Na kraju krajeva, ko zna sta ce biti, i ja bezveze nagadjam. Toliko ima varijabli da je sva prica prilicno bespredmetna barem dok ne prodje Makerfield.

1 minute ago, Seabass said:

Interesantno je da desnima kojekakve sitnice ne smetaju da glasaju za njihovog kandidata. Ni otvorena korupcija, ni lazi, ni rasizam, fasizam, dovoljno je da lik pokaze prstom na more i urlikne 'stop the boats' i dobija glasove. Lijevo krilo je sasvim druga prica. Dovoljna je jedna greska i citav program stranke se dovodi u pitanje. Nisi ti jedini, nego je tako uopste.

Jos nije kasno da se Palantir izbaci iz NHS-a, mada sto vrijeme vise odmice bice teze i teze i ko zna koje ce posljedice toga biti. Sto se Streetinga tice, kao sto rekoh, zmija je ali mislim da ni Burnham nije Starmer, namazan je i on. Na kraju krajeva, ko zna sta ce biti, i ja bezveze nagadjam. Toliko ima varijabli da je sva prica prilicno bespredmetna barem dok ne prodje Makerfield.

sta znam, ja imam samo svoju savest, drugi me ne zanimaju. ni desni, ni levi.

a u moje knjige palandir nije greska nego teska svinjarija koju nije lako zaboraviti. i jednom kad je proslo, nema nazad. para se ni jedna vlada ne odrice. racunaju izgladice ako uloze u nesto korisno (sto dobija glasove) ili ih zabole pa skrecu paznju na nesto drugo sto je u tom trenutku aktuelno.

25 minutes ago, adam said:

sta znam, ja imam samo svoju savest, drugi me ne zanimaju. ni desni, ni levi.

a u moje knjige palandir nije greska nego teska svinjarija koju nije lako zaboraviti. i jednom kad je proslo, nema nazad. para se ni jedna vlada ne odrice. racunaju izgladice ako uloze u nesto korisno (sto dobija glasove) ili ih zabole pa skrecu paznju na nesto drugo sto je u tom trenutku aktuelno.

Palantir je doveo Johnson 2020, a cementiro Sanook 2023. Imaju ugovor na 7 godina koji istice u martu 2027. Malo istrazio na brzaka, ne znam mnogo o tome. Good Law Project vodi kampanju, kao i jos neke organizacije, clanovi parlamenta, pojedinci, radni ljudi i gradjani.

Nije jos gotova stvar.

Sto se glasanja po savjesti tice, u ovom FPTP sistemu to je luksuz. Za mene je Count Bin Face najbolji kandidat ali sam svjestan da je njemu glas - bacen glas. Ostaje stratesko glasanje da ne dodje Toma, jer na kraju krajeva, meni to savjest rodjeno dupe nalaze.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.