Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

12 minutes ago, jms_uk said:

Preslo vec.

Kod nas u ofisu nije bas prijatno - 34.4 C

Mi imamo a/c ali ga ne palimo, nije neprijatno ni ovako. Vani je pakleno. Moja zena danas off i otisla na Hampstead Heath, ladies pond da se brcka.

10 minutes ago, jms_uk said:

To nista zauzvrat je za sada, kad bi Najdz dosao do vlasti, vrlo brzo bi se donator javio za naplatu.

Ako Najdzel dodje na vlast sve ce doci na naplatu, bice to pljacka milenijuma.

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

2 hours ago, Seabass said:

Nemam pojma je li znala ili nije, mozda i nije. Nisu to ni neke pare, 400K za 12 godina je chicken feed, mogao je i ustediti toliko da se odrekao avokado tosta i skinny lattes.

Interesantno je da ce ovaj lik vjerovatno u zatvor, dok u good ole Engerland svasta moze da prodje, npr da ti shady cripto milijarder 'pokloni' milione funti za navodno nista zauzvrat.

pa sta znam... nikad videla prikolicu ispred kuce njegove majke, nikad se pitala otkug novi golf, otkud novi jaguar... malo ipak ne drzi vodu...

a sto se tice drugog pasusa. dobili svoju skupstinu pa resavaju svoju korupciju. kasne al resavaju. nasi dole je ra?granali umesto da je resavaju.

To vi iz Engleske saljete u Irsku vrucinu, Specijalni rat

Kakvo ce brckanje da padnena pescanim plazama Dablina

IMG_20260424_145113_1.jpg

IMG_20250408_131802.jpg

lolol

1 minute ago, adam said:

pa sta znam... nikad videla prikolicu ispred kuce njegove majke, nikad se pitala otkug novi golf, otkud novi jaguar... malo ipak ne drzi vodu...

a sto se tice drugog pasusa. dobili svoju skupstinu pa resavaju svoju korupciju. kasne al resavaju. nasi dole je ra?granali umesto da je resavaju.

Pa znas kako ja mogu da prihvatim da mozda nije znala - ovaj njen bivsi muz nije bio na minimum wage ili na nekoj prosjecnoj plati pa da ga pita otkud ti, kako cemo priustiti. Mozda joj je i lagao. Ona se ogradila kao da nije znala, a ako jeste mozda nam on kaze. Opet, sitno je to u odnosu koliko su Torijevci pokrali pa nikom nista. Sjecas se one Dido Harding? Za njenog vakta nestalo 37 milijardi za Track&Trace aplikaciju tokom pandemije.

1 hour ago, Seabass said:

Pa znas kako ja mogu da prihvatim da mozda nije znala - ovaj njen bivsi muz nije bio na minimum wage ili na nekoj prosjecnoj plati pa da ga pita otkud ti, kako cemo priustiti. Mozda joj je i lagao. Ona se ogradila kao da nije znala, a ako jeste mozda nam on kaze. Opet, sitno je to u odnosu koliko su Torijevci pokrali pa nikom nista. Sjecas se one Dido Harding? Za njenog vakta nestalo 37 milijardi za Track&Trace aplikaciju tokom pandemije.

ne kazem da ovi nasi ne lapaju gore i jace. to sam i mislio kad rekoh da su razgranali posao. a za nikolu dzaba, jako sam sumnjicav. ona je znala u paru koliko on zaradjuje, bio je blagajnik firme u kojon je ona sefica. uz to, ako su drugi primetili, kako je njoj promaklo pojma nemam. a uz to auti i prikolica.

a da je malo - kradja je kradja. ako mogu da love ljude za dzemper il slusalice, mogu i za pola miliona. a trebali bi i za 27 al nece se desiti.

3 hours ago, Seabass said:

Mi imamo a/c ali ga ne palimo, nije neprijatno ni ovako. Vani je pakleno. Moja zena danas off i otisla na Hampstead Heath, ladies pond da se brcka.

Samo da nije otisla na Parliament hill fields lido 😬

The Standard
No image preview

Popular London lido forced to close mid-heatwave due to...

Hampstead Heath’s Parliament Hill Lido was closed on Tuesday following a fight at the beauty spot on the sweltering Bank Holiday. The popular swimming spot was shut on Monday following the incident an

6 minutes ago, jms_uk said:

Samo da nije otisla na Parliament hill fields lido 😬

Nije, bila je na ladies pond, kaze cekala 50ak minuta da udje.

Tony Blair tells Starmer and rivals: abandon net zero and move closer to Trump

https://www.theguardian.com/politics/2026/may/26/tony-blair-labour-abandon-net-zero-support-donald-trump

In highly unusual intervention, ex-PM says his party’s ‘almost infinite capacity for self-delusion’ makes it likely to lose next election

Tony Blair has accused Keir Starmer, Andy Burnham and Wes Streeting of putting Labour’s future at risk by abandoning the centre ground, warning that the party’s “almost infinite capacity for self-delusion” means it is likely to lose the next election.

In a scathing 5,700-word attack on the prime minister and his would-be successors published on Tuesday night, Blair argued for the government to crack down on welfare spending, abandon restrictions on oil and gas and smooth relations with Donald Trump.

hail

Uvek je bio levicar

Edited by Emerald

1 hour ago, Emerald said:
Tony Blair tells Starmer and rivals: abandon net zero and move closer to Trump

https://www.theguardian.com/politics/2026/may/26/tony-blair-labour-abandon-net-zero-support-donald-trump

In highly unusual intervention, ex-PM says his party’s ‘almost infinite capacity for self-delusion’ makes it likely to lose next election

Tony Blair has accused Keir Starmer, Andy Burnham and Wes Streeting of putting Labour’s future at risk by abandoning the centre ground, warning that the party’s “almost infinite capacity for self-delusion” means it is likely to lose the next election.

In a scathing 5,700-word attack on the prime minister and his would-be successors published on Tuesday night, Blair argued for the government to crack down on welfare spending, abandon restrictions on oil and gas and smooth relations with Donald Trump.

hail

Uvek je bio levicar

Jednom pudlica, uvek pudlica.

Ovo je 3D chess sa Blerove strane. Preporucuje da se poljubi Tramparino dupe i napusti Net Zero policy, znajuci perfektno da ce svi podrzati upravo suprotno od bilo cega sto on predlaze.

Trampara i saudijci ili od koga vec uzima pare za svoj 'institut' ce biti none the wiser. Genije je Bler, nije on dzaba triput uzeo izbore.

54 minutes ago, Seabass said:

Ovo je 3D chess sa Blerove strane. Preporucuje da se poljubi Tramparino dupe i napusti Net Zero policy, znajuci perfektno da ce svi podrzati upravo suprotno od bilo cega sto on predlaze.

Trampara i saudijci ili od koga vec uzima pare za svoj 'institut' ce biti none the wiser. Genije je Bler, nije on dzaba triput uzeo izbore.

genije ko boris. u se, na se, poda se. samo druge oblande.

15 minutes ago, adam said:

genije ko boris. u se, na se, poda se. samo druge oblande.

Ma narsvno, nego imas li ti neku teoriju koliko ucinka ce imati ovaj njego 'esej'?

40 minutes ago, Seabass said:

Ma narsvno, nego imas li ti neku teoriju koliko ucinka ce imati ovaj njego 'esej'?

ovo samo jos vise deli ljude u stranci. blerovci ce jace na tu stranu, burnhamovci na suprotnu. ako burnham prodje u parlament, cenim da ce dobar deo blerovaca da se presalta na njegovu stranu. da li ce on, i kako ce, to iskoristiti, nemam pojma. ako ne prodje, bice opste klanje u stranci i proci ce na sledecim izborima gore od torijevaca na prethodnim.

meni tako deluje...

1 hour ago, adam said:

ovo samo jos vise deli ljude u stranci. blerovci ce jace na tu stranu, burnhamovci na suprotnu. ako burnham prodje u parlament, cenim da ce dobar deo blerovaca da se presalta na njegovu stranu. da li ce on, i kako ce, to iskoristiti, nemam pojma. ako ne prodje, bice opste klanje u stranci i proci ce na sledecim izborima gore od torijevaca na prethodnim.

meni tako deluje...

Slabo se razumijem u frakcije unutar laburista, ne bih znao ikoga osim Streetinga koji se vodi kao Blerovac. Koliko ih ima koji bi se oko njega okupili? Imaju i ovi korbinisti, McDonnel, Gardiner, etc, trebace i njih pacifikovati. Mislim da se Burnham zeznuo sto je uzeo ovo na sebe. Ja ne vidim kako on nece proci isto ko Starmer jer za sad ni od njega ne dolazi nista radikalno. Mozda je nesto bolji komunikator ali je ta letvica prilicno niska.

Ovaj kandidat Reform nestao, olajavaju ga svuda za mizoginiju i jos kojekakve pasjaluke pa ne cudi sto ga nema da odgovara na pitanja.

Kako god okrenes bice klanica i laburisti ce izgubiti dosta na iducim izborima, a na Burnhamu je da ne odu ispod 326MPs. Mada je ne bih imao nista protiv Lab/LD koalicije.

23 hours ago, adam said:

ovo samo jos vise deli ljude u stranci.

Jesam se zezao kad sam rekao da Bler igra 3D chess ali nije ni bitno, ucinak je da se Labour ujedinio protiv Blerovog eseja skoro jednoglasno.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.