Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

45 minutes ago, jms_uk said:

Vec nekoliko sati idu gomile ljudi sa engleskim, britanskim i staroiranskim zastavama Euston road-om.

IMG_8651.jpeg

Na cosku sa mojom ulicom (po kojoj su plakati za Nakba protest, posto je ovo Somers Town) je pab The Rocket u kome ih je dosta okupljeno i neko drzi govor kroz megafon.

Vidim da kupuju alkohol en masse u lokalnim prodavnicama, pa me ne bi cudilo da bude picvajz kasnije - valjda ce onih 4000 policajaca biti dovoljno unsure

X1juNd.gif

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

58 minutes ago, jms_uk said:

Vec nekoliko sati idu gomile ljudi sa engleskim, britanskim i staroiranskim zastavama Euston road-om.

IMG_8651.jpeg

Na cosku sa mojom ulicom (po kojoj su plakati za Nakba protest, posto je ovo Somers Town) je pab The Rocket u kome ih je dosta okupljeno i neko drzi govor kroz megafon.

Vidim da kupuju alkohol en masse u lokalnim prodavnicama, pa me ne bi cudilo da bude picvajz kasnije - valjda ce onih 4000 policajaca biti dovoljno unsure

neki moji idu na nakba protest, ja odlucio da ne idem danas. doduse uglavnom zbog mogucih pljuskova, prekjuce sam pokisao do gole koze pa ne moram i danas.

nadam se da ce proci bez frke.

1 hour ago, jms_uk said:

IMG_8651.jpeg

Kakvi ridikuli.

56 minutes ago, jms_uk said:

Streeting said Britain should rejoin the European Union, describing Brexit as a “a catastrophic mistake” and suggested that a closer relationship to Europe would help “rebuild our economy and trade, and improve our defence against the shared threats from Russian aggression and America First”.

He also criticised the spread of misinformation online and stated that the country had “chosen to hand the pen to tech moguls in Silicon Valley to write our future for us. It’s time to take the pen back.”

“What we’ve experienced in our country in recent months is a type of racism we haven’t seen on our streets since the 1970s and 80s,” said Streeting. “Our country’s flags flown from lamp-posts and flyovers, not as a symbol of national pride, but as a symbol of division: a message that those flags belongs to people who look like me and not people who look like our mayor of London.”

Ne mogu reci da mi se ne svidja ovo.

1 hour ago, jms_uk said:

Kakvi?

Pa čekaj, ni u tonu tvog posta ne vidim neku ambivalenciju, mislim šta može da ti govori pijana bagra sa krstovima Sv Đorđa, Union Jackom i zastavom iranske monarhije? Ništa dobro, a i farsični su, ergo teški ridikuli.

22 hours ago, Seabass said:

Nisam kivan na zelene, otkud ti to?

Jeste, Labour su sami krivi, svasta je moglo bolje. Vidjecemo sa kakvim planom ce izaci Burnham ako dobije ovaj byelection. Morace nesto drasticno da predlozi da bi imalo zeljeni impakt.

Ja samo da dodam da je manjo vazno sta ce zeleni i libdem, progresivci ce svakako takticki glasati za Burnama.

Zanimljivije je da li ce neke glasove odrzati konzervativci ili ne.

NIsam siguran sta njima odgovoara.

23 minutes ago, Budja said:

Ja samo da dodam da je manjo vazno sta ce zeleni i libdem, progresivci ce svakako takticki glasati za Burnama.

Zanimljivije je da li ce neke glasove odrzati konzervativci ili ne.

NIsam siguran sta njima odgovoara.

Mislis na ovaj predstojeci byelection u Makerfield?

Tu konzervativci nece nista, nisu ni ranije.

Kemi Badenoch je napravila big deal od lokalnih izbora, kao da su izasli u plusu. Osim sto su dobili par prigradskih opstina u Londonu, izgubili su oko 500 councillors, sto je pola od sto su uopste imali. Adam misli da oni imaju sansu da uzmu iduce izbore, ja mislim da ce jos potonuti. Jedina sansa da udju u vlast je ako Faraz ne uzme vecinu i oni mu budu potrebni za koaliciju. Opet, sve ovo sa zadrskom, jako tesko je predvidjeti ista kad se stvari toliko mijenjaju iz dana u dan. Kad je Johnson dobio, to je za Laburiste bio najveci gubitak u zadnjih 70 godina, a 4 godine kasnije, Labour dobije sa vecinom od 170+. Go figure. Sad je sva paznja na Farazu iako on nema vise od 30% podrske i to mu je peak. Jedino ako ovi ostali ostanu na jos manje je njegov jedini put u vlast.

their rent, their energy bills, etc.

🙌 He wants Labour to “change and once again [be] the party that people in this borough knew… I don’t blame anybody who has gone away and voted for other parties. I want them to regain their trust… I want Labour solidly to become a working class community.”

https://x.com/LizWebsterSBF/status/2055689980002058526

Dobro, nije loša žvaka, bar zna šta treba da priča.

Tajmsovo viđenje trenutne situacije.

a timeline for his departure

* He feels betrayed by senior figures in the Cabinet who owe their jobs to his landslide majority and his decision to appoint them to high office in the first place

* The Times's disclosure that ministers had called for him to set out a timeline for his departure is a particular source of fury. 'It was unforgiveable,' one ally said

* The Cabinet consensus is that Starmer has to go - it's just a question of when and how. 'The local election results show that he has lost the country and his speech proved he didn’t have the ability to turn it around,' one Cabinet minister said. 'We’re in a world where it’s either Andy or Wes now.”

* Some members of the Cabinet say it will be a coronation for Burnham if he defeats Reform in Makerfield. “If Andy wins Makerfield he will be carried aloft into the Westminster tearooms on the shoulders of Labour MPs. There is simply not a world in which he doesn’t win the leadership so it must be a coronation — because the last thing we need is a damaging leadership battle.”

* The briefings against Starmer are increasingly vicious. One senior Labour MP compared him to Gordon Brown, the former Labour prime minister, and accused him of 'squatting' in Number 10. 'It's over, he's in denial'

* Some think Starmer has a duty to play caretaker and unifier. “If Burnham wins he needs to preside over a unifying moment for the party and bring the two sides together. It is a lot to ask of him, but it is an essential role. He cannot leave us in such a chaotic state. If he vacates the pitch and lets them fight among themselves it will be a disaster. Someone has to act as a unifier.”

* Streeting has not given up on the leadership and will join any contest

* For Starmer, the next month threatens to be humiliating. Most of the Cabinet are likely to go out and campaign for Burnham, the man expected to replace him if he wins. All of which could leave him out of power after less than two years in No 10

https://x.com/Steven_Swinford/status/2055573010367602747

Dejli fejl tvrdi da je već kapitulirao.

https://x.com/DPJHodges/status/2055733998689665175

from Makerfield

* However Starmer is believed to have decided it must be before polling day on 18 June, to ensure he is not perceived to have been forced out by Andy Burnham

https://x.com/DPJHodges/status/2055734945750868122

Edited by vememah

6 hours ago, Gandalf said:

Treba ga glasati.

krenulo interno klanje. ako burnam ne prodje u parlament, bice zbog podmetanja klipova od strane stranackih neistomisljenika, ne zbog faraza il zelenih.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.