Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 hours ago, Seabass said:

Uzgred, dva puta sam glasao za Korbina iz istog razloga kao sto sam glasao i i za Starmera - za manje zlo.

Prethodnih sedam godina mi je MP bio Corbyn, sad sam se preselio - kod Starmera! loll

• Replies 8k
  • Views 656.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

2 minutes ago, jms_uk said:

Prethodnih sedam godina mi je MP bio Corbyn, sad sam se preselio - kod Starmera! loll

Oni su tu nesto komsije u severnom Londonu?

1 minute ago, Budja said:

Oni su tu nesto komsije u severnom Londonu?

Aha, Islington i Camden.

4 minutes ago, jms_uk said:

Meni je Dawn Butler. Jednom sam joj pisao nesto oko Brexita, odgovorila mi nesto formulaicno ali na kvalitetnom papiru. Imam to pismo negdje.

Meni je bila Sarah Olney dok sam živeo u Londonu. Jako uporište Lib Demsa.

Novi Benksi. Već ga zabranilo, postavili ogradu i čuvare, dok ga ne prekreče

6f585b9164312e17.jpg

Ovo se nije dobro zavrsilo

isuse

https://x.com/WBAJackk/status/1965011857066078520

https://x.com/GingerBoBag/status/1964746866236764175https://x.com/GingerBoBag/status/1964746866236764175

kecman

Stavili su unionisticku zastavu Sev. Irske, odmah posle zastave Republike Irske, ta zastava SR se smatra okupacionom u Republici.

Ali nije kraj, setili su se pojedini Englezi da je provisional ira 1974 postavila bombu u birmigemski pab sto je rezultiralo sa 24 mrtve osobe i pakao prema Ircima, ne samo u Birmingemu, vec sirom Engleski, engleski piloti nisu hteli da lete za Dablin.

Au, medjunarodni incident. Lol.

Anyway, garantujem da vecina ne bi znala napraviti razliku izmedju irske, italijanske i indijske zastave, kamo li taj neki detalj. Ovdasnji fastisti koji su ovih dana crtali zastave Sv Djordja po banderama nisu znali ni crveni plus na bijeloj pozadini nacrtati. Ili kad okrenu Union Jack naopako ili kao Faraz na Reform konferenciji pusti pogresnu himnu.

Jebes zastave, ima vecih problema.

Ima, u Republici je isto sve veci otpor prema imigraciji. Bio je veliki mars protiv imigracije skoro.

Medjutim nesto je drugo u pitanju, ovo kao da gura neko preko Atlantika ne shvatajuci kontekste vec misli da je Evropa neki miks svega pa je vazno samo da smo svi beli.

Doakala Kruna Benksiju

On 8. 9. 2025. at 22:42, Emerald said:

Ima, u Republici je isto sve veci otpor prema imigraciji. Bio je veliki mars protiv imigracije skoro.

Medjutim nesto je drugo u pitanju, ovo kao da gura neko preko Atlantika ne shvatajuci kontekste vec misli da je Evropa neki miks svega pa je vazno samo da smo svi beli.

Bejah banovan tada pa ne stigoh da ti onda kažem ko organizuje te proteste po Republici. Mark Sinclair, iz Shankilla, Belfast. UVF podmetačina, koja služi kao paravan za Kinahana i šverc koksa, a ispred njih je McGregor u javnosti.

BelfastTelegraph.co.uk
No image preview

Shankill Butcher’s cousin leads far-right protests in Dub...

A loyalist ex-prisoner and cousin of a notorious Shankill Butchers cut-throat killer is leading Irish far-right protests, it has been revealed.

Epsteinov zloduh ujebao još jednog njegovog druškana iz kreme™️ društva

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.