Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 656.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

A on kad tako prica, jel ja tripujem da nije nuzno ni da zna ko je major Londona?

4 minutes ago, Mel said:

A on kad tako prica, jel ja tripujem da nije nuzno ni da zna ko je major Londona?

Zna ko je mayor. U prvom Tramparinom mandatu je dobio docek kakav zasluzuje pa se jos ljuti. A i mayor je musliman, ima i to.

Edit: Da dodam da je Sadiq Khan liberalan musliman, woke as they come. Prvi je na gay paradi, a nije gay.

Edited by Seabass

Zna on dobro ko je major Londona, on je jedan od glavnih globalnih negativaca i dugogodišnji antagonist na white supremacy sceni na kojoj Trampara crpi svoje znanje o svijetu

Meni ovo sve jadno.

Idu na poklonjenje Trampu u njegov dvorac, ne znam koje mu poklone kao vazali nose.

Kao da su neke banana-republike kojima je kontakt sa Trampom sveeee.

U politici su i simoblicki aktovi vazni.

Prejadno je. Ne zna niko kako da se nosi sa budaletinom.

Kad krene o vjetrenjacama, ocekujem da druga osoba samo ustane i kaze - this is fucking stupid i ode. Ali ne desava se.

Bez brige, nije to ništa koliko se Nj.E. Ajatolah & Rahbar Hamenei osramotio, tako nije niko. Prepostavljam da će prigodno intenzivirati masovno vješanje Iranaca da spere tu ljagu

Rodja presao u tabor Putinista. Jaci tlaci i tako je to.

Dakle, Starmer je sastanskom sa Trampom dodao jor par procenata Farage-u.

Ne moze da bude lider onaj koji dozvoljava ti partner pljuje jednog od najjacih lidera u stranci i zatim da drzi govor protiv imigracije a la Reform a da Starmer stoji i tercira kako su proterali 35.000 imigranata.

Vucic nivo.

Edited by Budja

Necu reci da Faraz nema nikakve sanse da njegov Reform uzme izbore 2028-29 ali mislim da je tesko. Iako je Faraz danas popularniji od Starmera i svih ostalih igraca na britanskoj sceni, nije ta popularnost zasnovana na povjerenju i postovanju, nego na Farazevom umijecu da privuce paznju na sebe ludim izjavama, providnom huskanju na nasilje i kopiranja Trampare. Klaun, cirkus, taj rad. Uspjelo je Trampari, mozda i njemu, ko zna? Danas je 4 godine jako dugo vrijeme, svasta se izmedju moze desiti. Sacekajmo ankete 2028, te se pikaju. Ove danas ne vrijede mnogo.

Reform danas ima 3 ili 4 MPija. Ne znam tacno, jedan je skoro dao ostavku radi neke pronevjere, ko zna koliko ce ih ostati do kraja ovog parlamenta. Elem, za vecinu u parlamentu mu treba 326 mjesta, znaci treba da namakne 322 ili 323, sto bi bilo cudo vece nego da se JFC pojavi iz oblaka i donese trajni mir medju ljude i zvijeri. Cak i ako bude blizu, neki hung parliament, niko nece s njim htjeti u koaliciju, sumnjam da bi i one budale iz DUP pristali. Ali hajde, zajebancije radi, da pretpostavimo da Najdzel uzme vecinu u parlamentu, cudo se desilo, kako ce donositi zakone? U gornjem domu nema ni jednog Reform Lorda, nekolicinu simpatizera iz Tory stranke, vecina ga ne moze smisliti, ne bi mu proslo ni 3% zakona koje bi probao donijeti, totalna katastrofa i haos. A ako u Americi tad ne bude Tramp ili neki trampov hemoroid koji bi nasem Najdzelu dao fasisticku podrsku, Najdzel je usran. Ja mislim da ni Njdzel ne bi volio da postane PM, puno se radi i nije toliko mocna pozicija kao pozicija predsjednika u USA. Mukotrpan posao bi bio sjebati kompletan sistem da bi Najdzel ostvario moc kakvu Trampara ima i ne bi moglo bez krvoprolica. Nema imo Najdzel cojones za to.

Starmer nije popularan. Napravio je par velikih propusta; prvo je oteo od penzosa, a onda i od invalida. To mu uopste nije trebalo ali je rektifikovano donekle. Radi Starmer i neke dobre stvari; NHS lista cekanja nije tako losa kakva je bila pod Torijevcima, podigao plate medicinskom osoblju, nacionalizovao zeljeznice koje su kuburile u privatnim rukama, uveo krivicnu odgovornost za nedozvoljeno izljevanje kanalizacija u vodotoke, ponovo otvorio Sure Start programe za djecu... ima toga jos, nego su losi da iskomuniciraju dobre stvari koje rade, a stampa, uglavnom desna, trazi samo negativno jer generise klikove. Cak je i onu usranu narandzastu smafijasku kotinu smuvao za samo 10% tarifa, pa ga i trpi da mu kenja po glavi kao i svi drugi jer nema izbora. Sta ce drugo? Tramp kaze - nice country you have here it'd be a shame something happens to it... Starmer jede govna da mi ne moramo. Respect.

Da, kao da jedenje govana ne dolazi sa racunom za naplatu.

Moze pozicija Starmera spram Trampa i, sa druge strane, Gaze da se racionalizuje "srpska majka" Nedic argumentom i da se odmahuje rukom, ma to je ludi Tramp. No problem, ali da znamo tacno na cemu smo.

Nema posle smejuljenja na Vucica kada sedi na nosi kod Trampa. Zrtvuje se covek za Srbiju, sta hocete.

Nije idealno, ponizavajuce je, sve stoji. I za posljedice takodje. Racunam da je izvagao da su manje ako poljubi usrano dupe nego da mu rebne tarifu od 30%, ionako nikakv leverige UK nema od/zbog Brexita. Jednostavno i da hoce da se bije, nema cime.

Vucic ne pripada u ovu pricu uopste, to je za one lokalne topike iznad. Sto se mene tice moze jos 50 godina svaki dan na tv-u jezikom da skida zvale sa ugla debelih usana ili sutra da se savije i rikne, meni svejedno.

19 minutes ago, Seabass said:

Nije idealno, ponizavajuce je, sve stoji. I za posljedice takodje. Racunam da je izvagao da su manje ako poljubi usrano dupe nego da mu rebne tarifu od 30%, ionako nikakv leverige UK nema od/zbog Brexita. Jednostavno i da hoce da se bije, nema cime.

Vucic ne pripada u ovu pricu uopste, to je za one lokalne topike iznad. Sto se mene tice moze jos 50 godina svaki dan na tv-u jezikom da skida zvale sa ugla debelih usana ili sutra da se savije i rikne, meni svejedno.

Ti ko Rodja. Dakle nije Tramp TACO?

Sanse za 30% su bile ravne nuli, zato se niko nije ni potresao kada je to najavio.

Kako bi se ti ponasao u situaciji u kojoj je Srarmer?

17 minutes ago, Seabass said:

Kako bi se ti ponasao u situaciji u kojoj je Srarmer?

Pozvao ga u Downing Street.

Striktno zvanicna poseta, odveo bih ga zvanicno u Windsor, pa u Royal Albert Hall na neki sugari koncert.

Sve po protokolu.

Sigurno mu ne bih, u sopstvenoj zemlji, isao na noge u njegovu nekretninu da laprdam sa medijima.

Sto se carina tice, pozvao bih EU, Kanadu, BRICS, Japan, G7 na zajednicku strategiju, kako je to vec Blanchard opisao.

Testirao TACO (Trump Always Chickens Out).

Ovako su, izgleda, svi chicken out (Japan, EU, UK) osim Trampa i Karnija.

Edited by Budja

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.