Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, Seabass said:

Ja sam za nacionalizaciju svih javnih preduzeca i servisa.

U Sirskoj, jedinoj od “4 federalne jedinice naroda i narodnosti”, nije ništa privatizovano. Voda je besplatna. Javni prevoz je pristojan i uvek čist, relativno nova vozila i vozovi, BEZ reklama. Doktorske skripte su besplatne, kao i lekovi na iste. Samo da je manje kiše i još manje DUPa i TUVa, bilo bi idealno mesto.

• Replies 8k
  • Views 656.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

9 minutes ago, dragance said:

Jedan neverovatan podatak! Mislim, nije da nismo znali, ali kada se ovako postave cifre i drugi podaci, postaje nepodnošljivo da Labour neće ništa da uradi ovim povodom - a sam @Budja zna koliko ja i nisam za nacionalizaciju javnih preduzeća, ali ovo je za totalni wtf!

https://www.theguardian.com/politics/2025/sep/16/uk-public-paid-200bn-to-shareholders-of-key-industries-since-privatisation-study

2 minutes ago, dragance said:

U Sirskoj, jedinoj od “4 federalne jedinice naroda i narodnosti”, nije ništa privatizovano. Voda je besplatna. Javni prevoz je pristojan i uvek čist, relativno nova vozila i vozovi, BEZ reklama. Doktorske skripte su besplatne, kao i lekovi na iste. Samo da je manje kiše i još manje DUPa i TUVa, bilo bi idealno mesto.

Ja sad nisam na cisto jesi li ti za ili protiv nacionalizacije?

22 minutes ago, Seabass said:

Ja sad nisam na cisto jesi li ti za ili protiv nacionalizacije?

Ne znam ni ja 😂

Protiv sam ovakvoj privatizaciji gde se ubiraju bonusi, a nema penala ako se vodi naopako. Ako je to jedina vrsta privatizacije, onda sam za nacionalizaciju.

Zdravlje ne sme nikada ni u kakvom obliku biti otvoreno privatizaciji. Tu sam sasvim načisto.

29 minutes ago, Sludge Factory said:

Bućkuriš od teksta da bi promovisao svoju staru knjigu u kojoj je dosta stvari pogrešio ili nije razumeo, a sve sa dodatkom promovisanja nekih drugih stavova, a ne analitičkog istraživanja.

ja ne znam kako bih nazvao ovo ludesanje s trampom i carlijem danas. primice ga u vindzoru umesto u bakingemskoj palati koja se (kao) renovira pa ce sva pompa da se odigra mimo javnosti. hocu reci, stavice ih u zlatnu kociju i setati u krug po 'dvoristu' i naredjace najbrojniju svecanu gardu ikad, opet u dvoristu, da tramp malo seta uz niz. pa ce u palatu da se druze. i to sve, kao, zbog pojacane mogucnosti da trampa neko smakne.

prvo - da li je zaista moguce da drzava javno priznaje da nije u stanju da organizuje zastitu drzavniku koji je posecuje?

drugo - javlja mi se da ovo nema ic veze sa sigurnoscu koliko sa namerom vlasti da trampa kolko-tolko postede javnih protesta i provokacija i drze u dobrom raspolozenju ne bi li ispotpisivao sto vise onog sto nameravaju da mu poture podnos bez obzira sto on moze vec sutra da kaze puj-pike-ne-vazi.

ako je nekim cudom ipak u pitanju ovo prvo, onda smo u vecoj banani nego sto mislim. a nije da sam optimista.

kakogod - tramp ce dobiti vasar u parku umesto kocije kroz centar grada al eno kaze da je presrecan jer ce biti mnogo lepih slika. diznilend govna da jede.

36 minutes ago, adam said:

drugo - javlja mi se da ovo nema ic veze sa sigurnoscu koliko sa namerom vlasti da trampa kolko-tolko postede javnih protesta i provokacija

Ja mislim da je pre ovo u pitanju.

6 minutes ago, jms_uk said:

Ja mislim da je pre ovo u pitanju.

i ja bih rekao.

N1 Info RS
No image preview

Gde su granice britanskog laskanja Donaldu Trampu?

„Siguran sam da bismo se mogli saglasiti, ako ne pokuša da me previše maže praznim pohvalama“, rekao je Hari S. Truman o Vinstonu Čerčilu.

Nema granica ljubljenja dupeta narandzastom.

Ljubljenje dupeta kojekakvim diktatorima i ljudozderima nije strana rabota UK vlastima nikad bila.

JcMWpb0.jpg

28 minutes ago, Seabass said:

JcMWpb0.jpg

Zato sto koristi neki fini tanki porcelan?

3 minutes ago, jms_uk said:

Zato sto koristi neki fini tanki porcelan?

I zato.

A garant pravi caj u mikrovalnoj.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.