Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 656.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

E, da, G7, G20, OECD nicemu ne sluzi.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
BBC News
No image preview

Angela Rayner admits underpaying tax on flat as PM backs...

The deputy prime minister says she has referred herself for an ethics probe by the PM's adviser.

She's out

BBC News
No image preview

Angela Rayner resigns as deputy PM over failure to pay en...

Rayner also quits as housing secretary and deputy leader of the Labour Party after admitting she underpaid tax on an £800,000 flat in Hove.

Ode Starmerov Preskot.

Da li ce naci neki slican profil north working class da mu stiti ledja sa te strane?

David Lammy je novi Deputy PM. Working class from Tottenham, do sad obnasao funkciju minista inostranih poslova. Ovo je demotion.

Yvette Cooper, do maloprije Home secretary preuzima Lamijevu poziciju. Shabana Mahmood je novi Home Secretary. Jos nije sve 100% potvrdjeno ali su seizmicke promjene ako jesto. Ovo moze da bude ili-ili momenat za Starmerov premiership.

Za to vrijeme, Faraz uziva multiple orgazme na konferenciji Reform stranke.

6 minutes ago, Seabass said:

In a bizarre moment during what has been an increasingly dramatic day in politics, the mayor of Greater Lincolnshire Andrea Jenkyns performed a self-written number seemingly titled ‘Insomniac’ at the Reform conference.

Walking – well, sauntering - on to the stage in Birmingham, the former Tory minister belted out the following lyrics:

I’m an insomniac, I’m an insomniac,

Staring at the ceiling, waiting for my thoughts to switch off,

Yes, I’m an insomniac, I’m an insomniac,

And all I can hear, is the sound of that God. The sound of that God,

I’m an insomniac. Yeah, I’m an insomniac.

Don’t believe me? Well, here’s the video as proof (just don’t blame me if it sets your dog off):

Sto bi nas narod reko, fuck me sidways - these motherfuckers are mad as a box of frogs.

7 hours ago, Seabass said:

David Lammy je novi Deputy PM. Working class from Tottenham, do sad obnasao funkciju minista inostranih poslova. Ovo je demotion.

Yvette Cooper, do maloprije Home secretary preuzima Lamijevu poziciju. Shabana Mahmood je novi Home Secretary. Jos nije sve 100% potvrdjeno ali su seizmicke promjene ako jesto. Ovo moze da bude ili-ili momenat za Starmerov premiership.

Working Class from Tottenham != Working class from North

Dva sveta.

Zasto mislis da je ili-ili momenat?

8 hours ago, Seabass said:

In a bizarre moment during what has been an increasingly dramatic day in politics, the mayor of Greater Lincolnshire Andrea Jenkyns performed a self-written number seemingly titled ‘Insomniac’ at the Reform conference.

Walking – well, sauntering - on to the stage in Birmingham, the former Tory minister belted out the following lyrics:

Don’t believe me? Well, here’s the video as proof (just don’t blame me if it sets your dog off):

Sto bi nas narod reko, fuck me sidways - these motherfuckers are mad as a box of frogs.

Milei style.

Milei je predsednik Argentine.

Ta neka kao autenticnost je sada moderna.

13 minutes ago, Budja said:

Dva sveta.

Manchester je vlazniji i hladniji, to je jedina razlika. Lammy je iz razbijene porodice, otac ih napustio kad su bili mali. Odhranila ih samohrana majka, pa je mali David zavrsio masters na Harvardu. Rayner je bila samohrana majka, borac i sve to. Oboje su se izborili za sve sto su postigli mukotrpnim radom. Nisu toliko razliciti ali nema veze, whatever.

27 minutes ago, Budja said:

Zasto mislis da je ili-ili momenat?

Disclaimer: ja nisam vezan za Labour koliko sam protiv nadolazeceg i sve otvorenijeg fasizma. Glasao bih za crnog vraga ako ce onemoguciti Faraza ili Torijevce da se dokopaju vlasti. Kada bi promijenili FPTP u PR, vjerovatno bih glasao Green ali dok se to ne desi, glasam takticki. Labour mi je i pored svega manje zlo.

Zasto mislim da je ili-ili? Pa mozda i nije ali u jednom momentu ce biti kasno da se ista vise uradi. Vrijeme leti. Faraz im dise za vratom od kako su osvojili vlast. Za godinu dana su napravili vise katastrofalnih poteza i upadaju iz krize u krizu, nikako na zelenu granu da izadju. Ovaj reshuffle moze dovesti da se desi neki shift u stranci i prestanu praviti kretenske greske kao do sada ali ako je problem u Starmeru, onda je mrka kapa.

Mada, ovo danas sa Rayner je 100% lose za Labour ali su makar iskoristili dan kad je Faraz imao konferenciju pa umjesto da o njemu bruje mediji, uglavnom se pricalo o Rayner i kabinet reshuffle.

5 minutes ago, Budja said:

Milei style.

Fucking cringe ali kapiram. Tramparism.

Trebao bi i Starmer tako, ne da izadje i pjeva sa motornom testerom, nego da svako jutro sazove press conference i kaze im sta ce danas raditi. Neka kaze da je Faraz utajio £60K poreza samo na dohodak od GB News i tako to. Pa da on kontrolise malo sta ce mediji pisati umjesto da im ostavlja prostor da pisu sta hoce, tj o Farazu jer im on donosi klikove i engagement. Ali nemam veliku nadu da ce napraviti nesto tako. Uzasno su losi u komunikaciji. Skoro da ne postoje na soc media, ponasaju se kao da je 1997, a ne 2025.

Najveći Starmerov problem je deficit koji je nasledio od torijevaca, pa mora da krpi kako ume i zna, a da ne diže porez kako je obećao. Umesto da je udario po velikim korporacijama, digli su NI, potpuno sjebali nivo zaposlenosti, popustili pojedinim sindikatima ?jer došlo vreme na naplatu) pa digli odredjenim sektorima plate za 20% i više (ne kažem da ne zaslužuju, samo to je i dovelo do mismeča za druge isto važne stvari).

Sledeći budžet će biti jedan od najkrvavijih i ako Reeves pretekne da se šuta u dupe od sreće.

8 hours ago, Budja said:

Milei style.

Forma iznad suštine

9 hours ago, Budja said:

Milei style.

Milei jeste udaren u glavu, ali ono što je uradio sa Argentinom i opravio ekonomiju kakvu nisu imali decenijama je ravno Anti Markoviću.

48 minutes ago, dragance said:

Najveći Starmerov problem je

Morgan McSweeney koji ga savjetuje da se ponasa i govori kao Poundshop Farage. Starmer se kao slaze da Faraz ima pravo da je imigracija problem i fasisti koji se bune ispred hotela sa imigrantima su fini svijet. Torijevci to isto rade pa su postali irelevantni. Starmer ce morati da se otkravi i nadje svog autenticnog sebe umjesto da lose kopira Faraza. Ja i dalje smatram da je Starmer u sustini posten lik koji zeli dobro ali se pogubio u svim problemima koje su mu ostavili.

Druga stvar je Brexit, uzrok ovolikog broja imigranata i vecine drugih ekonomskih problema. Starmer se ponasa kao da je Brexit nesto sto se moze popraviti iako ankete pokazuju da velika vecina razumije da je Brexit bio pogresna politika. Umjesto da to okrene protiv Faraza, koji je arhitekt te ekonomske kataklizme, on pokusava da glanca to govno, ignorisuci sve one koji su protiv tog ludila.

20 minutes ago, dragance said:

Milei jeste udaren u glavu, ali ono što je uradio sa Argentinom i opravio ekonomiju kakvu nisu imali decenijama je ravno Anti Markoviću.

Neki dan ga zasuli kamenjem, morao da bjezi, propala mu parada.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.