March 21Mar 21 Ma to smara, treba sat vremena da valjam 😒Interesuje me da li postoji neko bolje rešenje 😃
March 21Mar 21 2 minutes ago, napadaj said:Ma to smara, treba sat vremena da valjam 😒Interesuje me da li postoji neko bolje rešenje 😃selotejp onaj široki, pa udri zelep -> odleppa tako dok ne očistiš
March 21Mar 21 Njega smara valjak da pomera, zar stvarno misliš da će se mlatiti selotejpom, što zahteva više radnji odjednom. xD
March 21Mar 21 37 minutes ago, napadaj said:Ma to smara, treba sat vremena da valjam 😒Interesuje me da li postoji neko bolje rešenje 😃Uzmi novi sundjer i ocisti pantalone onom zelenom hrapavom stranom. Zbog dlacica u masinu uvek ubaci vlaznu maramicu (neku cvrstu)
March 21Mar 21 Ja očekivao savete tipa "E imaš tamo tu i tu radnju za hemijsko čišćenje, oni rade te stvari", a vi me terate da fizikališem Edited March 21Mar 21 by napadaj
March 21Mar 21 Just now, napadaj said:Ja očekivao savete tipa "E imaš tamo tu i tu radnju za hemijsko čišćenje, oni rade te stvari" Bolje kupi nove pantalone
March 21Mar 21 2 minutes ago, napadaj said:Ja očekivao savete tipa "E imaš tamo tu i tu radnju za hemijsko čišćenje, oni rade te stvari", a vi me terate da fizikališem Jednom uradis sam i nece ti se vise desiti da udlakavis pantalone
March 21Mar 21 4 hours ago, napadaj said:Oprao crne pantalone s nečim glupavim i sad su pune sitnih dlačica koje se ne skidaju ni posle trećeg pranja. Šta mi je činiti?Ako su bele te dlačice ne znam što se žališ.
March 21Mar 21 4 hours ago, napadaj said:Ja očekivao savete tipa "E imaš tamo tu i tu radnju za hemijsko čišćenje, oni rade te stvari", a vi me terate da fizikališem Gospode jebeni bože, kakva mamina maza…. Valjkom bukvalno za 2 minuta skineš te dlačice, naravno ako su skidabilne™.
March 21Mar 21 gumenu rukavicu navučeš na ruku, nakvasiš i vučeš niz nogavice. efikasnije od valjka. tako sam očistila crnu trenerku posle putovanja u zagrljaju sa dve australske ovčarke sa svilenom dlakom.
March 22Mar 22 10 hours ago, napadaj said:Ja očekivao savete tipa "E imaš tamo tu i tu radnju za hemijsko čišćenje, oni rade te stvari", a vi me terate da fizikališem Oženi se, brt!