April 6Apr 6 8 hours ago, Seabass said:Skoro kupih neki dupljak vostanu jaknu i iako je sasvim OK, nisam zadovoljan. Ostavio sam je dole u BiH, posluzice za neki hajking ili slicno kad zatreba. I danas cijeli dan gledam Barbour, sto je bifl po svim parametrima i renomeom. Frasers (House of Fraser) ima sale i svidjelo mi se par klasicnih modela pa sam malo istrazio i ustanovi se da se ne prave ovdje u UK, nego u Moldaviji. Nije sad to neki veliki issue, i dalje je to kvalitet ali kroz sav taj research naletim na Peregrine Clothing, pa me omadjijalo. Navodno postoje od 1796. Oni sve prave u UK, ethical-shmetical, local i te stvari, a i ova jakna iznad mi se bas svidjela, a i reviews su odlicni. Ocekujem je do srijede. Narucio sam braon pa sam se pokajao i poslao sam im poruku da ako nije frka, da posalju crnu. Dobra je i braon tako da nije sad neka nesreca, mozda mi bude velika ili mala pa svakako budem morao vracati ali sve u svemu ovo bi moglo biti to. Uz 20% uskrsnjeg popusta £220.Peregrine ClothingPodrzavam fashion mada su ti kolaci jeftinija zabava
April 9Apr 9 Jakna je fenomenalna. Debelo navosteno platno, veliki dzepovi unutra, vanjski dzepovi postavljeni somotom, sve je super kvalitetno, jedva cekam da je pronosam malo.
April 11Apr 11 Mislio sam da sam prevazisao ove stvari ali i dalje je cool classic.I za posla i kratka putovanja:14L backpack. Stane laptop i jos kojesta.
April 21Apr 21 15 minutes ago, stajebrebilo said:duh Italije/Milana u BeogradupohvaljujemKako znaš? Nije u Beogradu, više. Bude ukupno dve nedelje godišnje... Edited April 21Apr 21 by Svemir Zeka
April 21Apr 21 Pa to je taj stil, duža kosa, odela teget/tamnosiva/svetlosiva, naočare klasičan model, kosulja bela/na sitne plavobele strafte/svetloplava, klasičan analogni sat, eventualno kravata bordo/crvena/teget... tzv RAI moda Obožavam taj stil, mada neki kažu da je dosadan, ali nikad ne izlazi iz mode.
April 21Apr 21 4 hours ago, stajebrebilo said:Pa to je taj stil, duža kosa, odela teget/tamnosiva/svetlosiva, naočare klasičan model, kosulja bela/na sitne plavobele strafte/svetloplava, klasičan analogni sat, eventualno kravata bordo/crvena/teget... tzv RAI moda Obožavam taj stil, mada neki kažu da je dosadan, ali nikad ne izlazi iz mode.Tamo je živeo godinama, sad više nije. Ali da, izgleda kao Italijan original. Al baš kako si ubo Milano Lepotan, nije što je moj Edited April 21Apr 21 by Svemir Zeka
April 22Apr 22 15 hours ago, stajebrebilo said:Obožavam taj stil, mada neki kažu da je dosadan, ali nikad ne izlazi iz mode.Ma gde dosadan. Kad sam putovala u Milano redovna mi je zabava bila na Linateu odmaranje ociju na italijanskim japijima. Nema lepote i stila bez Italija, i to je tako .
April 22Apr 22 On 11. 4. 2026. at 19:04, Seabass said:Mislio sam da sam prevazisao ove stvari ali i dalje je cool classic.I za posla i kratka putovanja:14L backpack. Stane laptop i jos kojesta.U što je dobar. Meni treba ovakav ranac, ja bih to i na pijac nosio. Imao sam sličan al mi se prosuo Domestos unutra i dobio je onaj tač efekta varikine koji ne podnosim.Jel si uzeo onlajn ili iz ruke u Mirijevu?